xlapatsas4000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά δεν ξέρω πως να διαγράψω το ακόλουθο απο τον μοζιλλα μου,ως αρχικη σελιδα εχω το Google πατώντας διπλό κλικ στο κενό που έχει για αναζήτησει μου βγάζει παλαιότερες αναζητήσεις μου.Δεν θέλω να φαινονται πως να τις σβήσω ????
ss13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά δεν ξέρω πως να διαγράψω το ακόλουθο απο τον μοζιλλα μου,ως αρχικη σελιδα εχω το Google πατώντας διπλό κλικ στο κενό που έχει για αναζήτησει μου βγάζει παλαιότερες αναζητήσεις μου.Δεν θέλω να φαινονται πως να τις σβήσω ???? Πας στην καρτέλα Εργαλεία - Εκκαθάριση πρόσφατου ιστορικού ( ή πατάς ctrl - shift - del ) και διαγράφεις τα αρχεία !!
xlapatsas4000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 αυτο που λεω δεν το διαγραφει(τα ξερω για το ιστορικο)νομιζω οτι την πρωτη φορα μου ελεγε κατι για αυτοματη αποθηκευση των οσων γραφω η κατι τετοιο πως αλλαζει αυτο ???
ss13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω εδώ είσαι !! http://support.mozilla.com/en-US/kb/Clear+recent+history
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.