Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ποιον πήρες και από που? που κοίταξες ότι κάνει 450 euro τώρα? είναι στην λίστα των SSD που λέει η είδηση ότι η μειώθηκαν οι τιμές τους?

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ε όχι και 32 δεν χωράνε στο κουτί :P . Γιατί πρέπει να είναι ένας ?

το κερδος απο τους ssd ειναι το ανυπαρκτο access time Και οχι η ταχυτητα συνεχων εγγραφων αναγνωσεων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
το κερδος απο τους ssd ειναι το ανυπαρκτο access time Και οχι η ταχυτητα συνεχων εγγραφων αναγνωσεων

Άρα αν βάλω δύο δίσκους σε raid 0 ποιό θα έιναι το αποτέλεσμα ? Θα είναι ποιο αργό το σύστημα ? θα έχω ταχύτερο read write ? θα έχουν την ίδια απόδοση με τον έναν δίσκο ? τι ?

μμμ trim support ....

Επεξ/σία από Aztec
Δημοσ.
ποιον πήρες και από που? που κοίταξες ότι κάνει 450 euro τώρα? είναι στην λίστα των SSD που λέει η είδηση ότι η μειώθηκαν οι τιμές τους?

Αυτον

(10 χαρ/ρες)

Δημοσ.
Άρα αν βάλω δύο δίσκους σε raid 0 ποιό θα έιναι το αποτέλεσμα ? Θα είναι ποιο αργό το σύστημα ? θα έχω ταχύτερο read write ? θα έχουν την ίδια απόδοση με τον έναν δίσκο ? τι ?

μμμ trim support ....

τι ειναι καλυτερο,2 40ρηδες σε raid 0 Η ενας 80ρης?

Δημοσ.
τι ειναι καλυτερο,2 40ρηδες σε raid 0 Η ενας 80ρης?

Καλύτερο σε απόλυτα νούμερα επιδόσεων είναι οι δύο σε raid 0 .

Δημοσ.
Γιατί να πάρει κανείς 160GB SSD; 36GB για λειτουργικό και βασικά προγράμματα δεν αρκεί;

Εγώ χρόνια είμαι τώρα με 36άρι raptor 10.000rpm και μου αρκεί... Για δεδομένα έχω έναν 500άρι 7200rpm...

Αν πέσουν και άλλο οι τιμές στις μικρές χωρητικότητες ίσως και αντικαταστήσω τον raptor...

Με 150GB που είναι ο RaptorX, είμαι κανονικά. Ούτε λίγο, ούτε πολύ. 36GB SSD και να μου τον χαρίσεις δεν τον παίρνω.

Υποβάθμιση θα κάνω?

Χρειάζομαι τον SSD για να ανοίγουν γρήγορα οι εφαρμογές, να boot-άρει χωρίς κράκα κρούκα, αλλά για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να υπάρχουν εφαρμογές, τι εφαρμογές να βάλω σε 36GB? Και στον Raptor αν βάλω μέχρι 30GB πράγματα, σφαίρα θα πηγαίνει! :-)

Αν και... home user εννοείτε ότι θα τσιμπήσω έναν, σε κάποια λογική τιμή στο μέλλον.

Έτσι και εγώ.

Κάποια στιγμή θα χτυπήσω έναν. Δεν θέλω να αναβαθμίσω κάτι άλλο στο PC. Πιστεύω πως με έναν SSD θα είναι σαν έχω άλλο σύστημα!

Με 4giga απενεργοποιείτε το page file, χωρίς παρενέργειες?

Κάποια παιχνίδια κοιτάνε αν έχεις Page File. Αν δεν έχεις σου βγάζουν σφάλμα, άσχετα αν δεν το χρησιμοποιούν.

Δημοσ.
Κάποια παιχνίδια κοιτάνε αν έχεις Page File. Αν δεν έχεις σου βγάζουν σφάλμα, άσχετα αν δεν το χρησιμοποιούν.

τρελή λογική.. ποιος προγραμματιστής το σκέφτηκε?!

Δημοσ.

Mα εισαι σιγουρος οτι οι φτηνες τιμες ισχυουν? η πρωτη για παραδειγμα λεει "εξαντλημενο"... ασε που πολλα καταστηματα σε χρεωνουν επιπλεον 800€ για εξοδα αποστολης και αντικαταβολης.

• Super Moderators
Δημοσ.
Mα εισαι σιγουρος οτι οι φτηνες τιμες ισχυουν? η πρωτη για παραδειγμα λεει "εξαντλημενο"... ασε που πολλα καταστηματα σε χρεωνουν επιπλεον 800€ για εξοδα αποστολης και αντικαταβολης.

υπερβολές, άσε που κάλιστα μπορείς να περιμένεις να τον παραγγείλουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...