Aztec Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δύο SSD σε raid 0 και τέλειωσε φυσάει το σύστημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μάλιστα. Και εγώ νόμιζα ότι multitasking είχαμε εδώ και χρόνια, αλλά τώρα για να πουλήσουν κάποιοι πρέπει να βάλουμε και SSD ? wtf ? Όποιος έχει ανάγκη ή απλά γουστάρει, ας βάλει. Ο λόγος πάντως δεν είναι το multitasking... εννοεί "βαρύ" multitasking το οποίο επηρεάζεται τρομακτικά από τον HDD Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2010 από ThReSh
takos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Πολλοί από εμάς μπερδεύουμε την χωρητικότητα του ssd γιατί ξαφνικά μεγάλωσαν οι απαιτήσεις στην χωρητικότητα, κάτι που ποτέ δεν είχαν οι μηχανικοί δίσκοι και δεν θα έχουν είναι η απόκριση και 20.000 στόφες να έχουν δεν θα έχουν απόκριση 0,2ms όπως οι ssd. Μια ιδανικη τιμη για ssd θα ήταν 60GB 60€, 100GB 100€, 200GB 150€, 400GB 250€, 300MBread/300MBwrite.
Ntinaras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δύο SSD σε raid 0 και τέλειωσε φυσάει το σύστημα πεταμενα λεφτα
ColdFusion Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δεν διαφωνώ οτι οι ssd ειναι αρκετά ακριβοί σε σχεση με την χωρητικότητα που προσφέρουν .. Οσοι ομως εκαναν την κινηση και αγορασαν ενα ssd ειδαν τρομερη αλλαγη στην ταχυτητα και στο χρονο αποκρισης τους συστηματος τους παρολου που μπορει να μην ειχαν ενα γρηγορο επεξεργαστη.Οι διαφορες ειναι χαοτικες και πραγματικα σου ερχεται καπος περιεργα αν δουλεξεις σε pc με μηχανικο σκηρο.Ως κατοχος ενος ssd εδω και ενα χρονο περιπου παρότι δεν χρησιμοποιω το pc επαγγελματικα μπορω να πω πως τα χρηματα δεν πηγαν χαμενα και αξιζε η αγορα που εκανα. Ο καθενας βεβαια οπως το βλεπει
efo355 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δεν διαφωνώ οτι οι ssd ειναι αρκετά ακριβοί σε σχεση με την χωρητικότητα που προσφέρουν .. Οσοι ομως εκαναν την κινηση και αγορασαν ενα ssd ειδαν τρομερη αλλαγη στην ταχυτητα και στο χρονο αποκρισης τους συστηματος τους παρολου που μπορει να μην ειχαν ενα γρηγορο επεξεργαστη.Οι διαφορες ειναι χαοτικες και πραγματικα σου ερχεται καπος περιεργα αν δουλεξεις σε pc με μηχανικο σκηρο.Ως κατοχος ενος ssd εδω και ενα χρονο περιπου παρότι δεν χρησιμοποιω το pc επαγγελματικα μπορω να πω πως τα χρηματα δεν πηγαν χαμενα και αξιζε η αγορα που εκανα. Ο καθενας βεβαια οπως το βλεπει Εννοείται ότι το σύστημα θα πετάει και μάλιστα ένας ssd είναι πολύ καλή κίνηση αν αγοράσεις κάποιο φθηνό λαπτοπ αλλά οι χωρητικότητες ακόμα είναι απαγορευτικές.
mdr21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 ειμαι σιγουρος οτι την ιδια ακριβως συζητηση καρμπον ειχα διαβασει και πριν ενα χρονο στο ιδιο φορουμ.
Ntinaras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Ναι αλλά τα σπάει η φάση βαλε 32 τοτε θα τα σπαει πιο πολυ ο ssd πρεπει να ειναι ενας στο συστημα αντι να δωσεις 100 ευρω και να παρεις 2 των 50 ευρω,παρε εναν των 100 ευρω.
Aztec Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 βαλε 32 τοτε θα τα σπαει πιο πολυο ssd πρεπει να ειναι ενας στο συστημα αντι να δωσεις 100 ευρω και να παρεις 2 των 50 ευρω,παρε εναν των 100 ευρω. Ε όχι και 32 δεν χωράνε στο κουτί . Γιατί πρέπει να είναι ένας ?
antonl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Ε όχι και 32 δεν χωράνε στο κουτί . Γιατί πρέπει να είναι ένας ? Είναι εγωιστές. Επίσης νομίζω δεν παίζει το trim σε raid, δεν ξέρω πόσο κακό είναι αυτό μιας και υπάρχουν κάποια workarounds. Και το impact από HDD->SSD είναι πολύ μεγαλύτερο από SSD-> raid-0 SSD
Aztec Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Ναι βρε παιδιά αλλά το Point μου είναι το γνωστό " because i can "
insomnian Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Πως φαινεται οτι η Ιntel μειωνει τις τιμες της? Εγω πηρα περσυ εναν ssd 400€ και σημερα κανει 450€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα