The_Judas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ποια είναι τα καλύτερα προγράμματα ανάκτησης δεδομένων για λινουξ; Δωρεάν ή μη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Photorec απο live cd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Photorec απο live cd. αυτό και μόνον +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Απ' ότι βλέπω, αυτό περιέχεται και μέσα στο ultimate boot cd. Οπότε το έχω ήδη έτοιμο χωρίς να το ξέρω! Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ακομα και αν περιεχεται σε κανονικη εγκατασταση, ειναι αχρηστο αν ο δισκος ή το partition απο το(ν) οποιο θελεις να κανεις recovery ειναι αυτο(ς) του συστηματος. Για να ξεκινησει το photorec να διαβαζει απο ενα δισκο ή partition πρεπει να αυτο(ς) να ειναι unmounted, οποτε μονο με live cd μπορεις να κανεις δουλεια εφοσον μιλαμε για δισκο ή partition του συστηματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Σε ποιο live cd περιέχεται το photorec? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Εγω χρησιμοποιω το parted magic που εχει και ενα σωρο αλλα εργαλεια. Γενικα, θα το βρεις σε αυτα http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Livecd Τελευταια προειδοποιηση: το photorec εινια εφαρμογη που τρεχει μονο σε τερματικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.