Προς το περιεχόμενο

δεν μπουτάρει.. Τι Συμβαίνει?

vaha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστής δεν μπουτάρει καθόλου και ούτε στα bios δεν μπαίνει

Τι κάνω? Ταχει φτύσει ο σκληρός??

Δημοσ.

Καταρχην ειναι bootari και οχι μπουκαρει :P

Κατα δευτερον,δωσε μας περισοτερα στοιχεια γιατι ετσι οπως το λες δυσκολο να βγαλουμε ακρη

Δημοσ.

Οκ εχουμε και λεμε:

Cpu: AMD SEMPRON SDA 3100AT 1,8GHΖ

Motherboard: Foxcom 760GYK8MC (soket 754)

Front Bus SIS 760GXLV PQD4666

Ram AM1 512MB UNB PC3200

DDR SEAGATE BARRACUDA 7200.9 ST 380811OAS 80Gb

Δημοσ.

Σταματά στην οθόνη πριν φορτώσει τα windows που πατώντας το delete κανονικά μπαίνεις στα Bios (αλλά ούτε αυτό γίνετε).

Τώρα δεν θυμάμαι καλά αν κάνει μπιπ. Έβαλα έναν άλλο δίσκο να δοκιμάσω και δουλεύει. Αλλά πρέπει να τον αντικαταστήσω

Δημοσ.

Αποσυνδέεις το καλώδιο τροφοδοσίας (αφού έχεις κλείσει τον υπολογιστή :Ρ), αφαιρείς τη μπαταρία για κανα-δυο λεπτά, την επανατοποθετείς και βλέπεις αν άλλαξε κάτι.

Δημοσ.

Ναι το έκανα αυτό σε έναν άλλον παλιό υπολογιστή για να βγάλω τα password και μετά μου παρουσίαζε μήνυμα ότι δεν έβλεπε το keyboard και έμπλεξα μέχρι που έκανα φορματ και γλίτωσα κάπως (και ακόμα μου το παρουσιάζει που και που…)μη μου βγάλει τα ίδια!!

Μα το πρόβλημα πρέπει να είναι στον δίσκο γιατί με άλλο δίσκο δουλεύει.

Έβαλα αυτό το δίσκο σε άλλο υπολογιστή σε slave αλλά δεν ανοίγει.. ούτε έτσι

Δημοσ.

αλλη εροτηση.. Δηλαδή Όταν δε ακούγετε κανένα beep και η οθόνη ειναι νεκρή δεν μπουτάκι καθόλου τι μπορεί να συμβαίνει?

Δημοσ.

Αν δεν ακούγεται beep, ενώ υπάρχει τέτοια δυνατότητα (γιατί μπορεί να μην υπάρχει speakerάκι π.χ.) και δε λαμβάνει σήμα η οθόνη, μπορεί να ευθύνεται η κάρτα γραφικών, η μνήμη και πολλά άλλα.

Δημοσ.

Πώς να τσεκάρω την κάρτα γραφικών? Είναι onboard να βάλω μια πρόσθετη?

Αυτό μου το παρουσιάζει ένας άλλος υπολογιστής με

pentium4 2ghz

motherboard asus p4xv8x-mx

Έχω βάλει σε αυτόν 2 μνήμες KVR333x64c25/256

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...