George1! Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 καλημερα σε ολους,εχω δυο προβληματα 1)Απο προχθες το βραδυ μου εμφανιζεται : το αρχειο svchost.bat δεν εχει εγκυρη ψηφιακη υπογραφη - εκτελεση - ακυρωση ξερω(νομιζω) οτι ειναι ιος γι αυτο παταω ακυρωση-εχω κανει και 2 φορες scan με τον antivirus μου ESET smart security 4 αλλα τιποτα! το παραθυρακι βγαινει οταν ανοιγω τoν υπολογιστη(windwows7) 2)Ειχα αγορασει καλωδιο για συνδεση του laptop με την τηλεοραση οταν ειχα vista επαιζε μια χαρα αλλα τωρα που εχω τα 7 η τηλεοραση γραφει -"δεν υποστηριζεται" η τηλεοραση ειναι μια samsung 3 χρονων τι να κανω;
isay Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 καλημερα σε ολους,εχω δυο προβληματα 1)Απο προχθες το βραδυ μου εμφανιζεται : το αρχειο svchost.bat δεν εχει εγκυρη ψηφιακη υπογραφη - εκτελεση - ακυρωση ξερω(νομιζω) οτι ειναι ιος γι αυτο παταω ακυρωση-εχω κανει και 2 φορες scan με τον antivirus μου ESET smart security 4 αλλα τιποτα! το παραθυρακι βγαινει οταν ανοιγω τoν υπολογιστη(windwows7) Μάλλον έχει τσιμπήσει κάποιο σκουληκάκι. Κατέβασε τη free έκδοση του malwarebytes, εγκατέστησε τη, κάνε πλήρη έλεγχο (perform full scan) και καθάρισε οτι βρει. Αν ούτε αυτό βρει κάτι, βρες την καταχώρηση του svchost.bat στην εκκίνηση είτε στο registry και σβήσε την. 2)Ειχα αγορασει καλωδιο για συνδεση του laptop με την τηλεοραση οταν ειχα vista επαιζε μια χαρα αλλα τωρα που εχω τα 7 η τηλεοραση γραφει -"δεν υποστηριζεται" η τηλεοραση ειναι μια samsung 3 χρονων τι να κανω; Δε νομίζω να φταίει η τηλεόραση αλλά κάτι στον υπολογιστή σου. Την εγκατάσταση των 7 την έκανες μόνος σου; Είσαι σίγουρος ότι έβαλες όλους τους drivers; Στη διαχείριση συσκευών φαίνεται η κάρτα τηλεόρασης;
George1! Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον έχει τσιμπήσει κάποιο σκουληκάκι. Κατέβασε τη free έκδοση του malwarebytes, εγκατέστησε τη, κάνε πλήρη έλεγχο (perform full scan) και καθάρισε οτι βρει. Αν ούτε αυτό βρει κάτι, βρες την καταχώρηση του svchost.bat στην εκκίνηση είτε στο registry και σβήσε την. Δε νομίζω να φταίει η τηλεόραση αλλά κάτι στον υπολογιστή σου. Την εγκατάσταση των 7 την έκανες μόνος σου; Είσαι σίγουρος ότι έβαλες όλους τους drivers; Στη διαχείριση συσκευών φαίνεται η κάρτα τηλεόρασης; 1)Μονο να μην φυγει ο ESET οταν κατεβασω το προγραμα-και ισως να μην βρει τον ιο επειδη δεν εχει μπει στον υπολογιστη(<<εγκατασταση[ακομα ζηταει αδεια]) 2)Τα windows τα εβαλαν κατι φιλοι
rafail1994 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 1)Μονο να μην φυγει ο ESET οταν κατεβασω το προγραμα-και ισως να μην βρει τον ιο επειδη δεν εχει μπει στον υπολογιστη(<<εγκατασταση[ακομα ζηταει αδεια])2)Τα windows τα εβαλαν κατι φιλοι Όχι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Κατέβασε το malwarebytes κάντο ένα update πριν τρέξεις την σάρωση.Κανε και την γρήγορη και την πλήρης
micos000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Πήγαινε έναρξη-εκτέλεση και δώσε msconfig Πήγαινε στην εκκίνηση στοιχείων και εντόπισε το svchost.bat. Δες από ποιον φάκελο τρέχει και πήγαινε εκεί (φαντάζομαι C:\windows\system32\svchost.bat). Πριν κλείσεις το msconfig ξετσεκάρισε το svchost.bat και πάτα ok. Θα ζητήσει επανεκκίνηση, πες του αργότερα. Κάνε δεξί κλικ και επεξεργασία στο αρχείο (είναι αρχείο κειμένου, μην φοβάσαι). Εκεί θα δεις τι προσπαθεί να κάνει το εν λόγω bat. Κάνε copy paste το περιεχόμενο σε επόμενο μήνυμα να δούμε τι κάνει.
George1! Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 1.δεν εχω κατεβασει ακομα το προγραμα 2.πηγα micos000 εκει που μου λες(msconfig-εκκινηση στοιχειων) αλλα δεν το βρισκω με τιποτα-εχει και καποια προγραματα προγραματα που εχω διαγραψει εδω και καιρο θα βαλω ενα screenshot-αφου κανω επανεκκινηση
George1! Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 αυτο μου βγαινει καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη
micos000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Πάνε έναρξη-εκτέλεση και δώσε %temp% και οκ θα το βρεις εκεί το svchost.bat. Το να τρέχει κάτι από εκεί μόνο ύποπτο μπορεί να είναι. Δοκίμασε να το βρεις με το Autoruns.
George1! Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 να το κατεβασω και να το ανοιξω(autorun)-ειναι zip; και παλι απο εκεινο το φακελο ειναι τοσα...που δεν μπορω να το βρω
micos000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Άνοιξε το zip και τρέξε το autoruns όχι το autorunsc. Στον temp κάνε μια αναζήτηση για το αρχείο.
digimyth Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Είναι πολύ απλό το πρόβλημά σου. Απλά θα πας στο φάκελο που σου λέει η φωτό που έβαλες και εκεί θα βρεις το αρχείο αυτό και θα το διαγράψεις. Επίσης όπως σου είπε ο φίλος micos000 πρέπει να κοιτάξεις το msconfig και να αφαιρέσεις σαβούρες από την εκκίνηση (παλιά προγράμματα και ότι πιστέυεις ότι δε θα έπρεπε να είναι εκεί αλλά και ότι εσύ δε θες να ξεκινάει με τα windows). Κατά τη γνώμη μου κάνε και ένα Disk Cleanup που θα σου καθαρίσει τον temp folder. Πως γίνεται: 1) Θα πας στο start menu 2) All programs 3) Θα βρεις το Accessories ή βοηθήματα 4) Μετά System Tools ή Εργαλεία Συστήματος 5) Disk Cleanup ή Εκκαθάριση Δίσκων Θα κάνεις για τον C και στο τέλος θα σου εμφανίσει ένα παράθυρο που θα έχει κάποια check box να επιλέξεις. Θα τα επιλέξεις όλα και θα πατήσεις ΟΚ ή συνέχεια (ότι έχει...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.