theTuber Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Επισης χρησημοποιω το firefox για το internet. Έχω κι εγώ νετμπουκ...Περιορισμέμα πράγματα μπορούν να γίνουν. Αλλά στείλε τον firefox...Βάλε chrome: Μην ξεχάσεις να κλείσεις στις επιλογές του Chrome τα "Eμφάνιση προτάσεων για σφάλματα περιήγησης" "Xρήση υπηρεσίας προτάσεων για βοήθεια κλπ" και το "Eνεργοποίηση προστασίας από ηλεκτρονικό ψάρεμα" ούτως ώστε να μην στέλνει στην google πληροφορίες για τις σελίδες που επισκέπτεται. Θα δεις μεγάλη διαφορά στην απόκριση του browser και την ταχύτητα.
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δοκιμασε και λιγο overclocking, παει μεχρι 1.6 GHz [benchable τουλαχιστον εκει, σταθερος στα 1.45-1.5] Παντως ειναι και θεμα "συνηθειας", σε μεγαλο βαθμο: απο τι συστηματα εισαι συνηθισμενος (ή εχεις αρχισει)
corsakias Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 δεν μου αρεσε ο chrome αν και εχει ορισμενα χαρακτηριστικα βολικα. Μου φανηκε λιογ ποιο αργος στα γραφικα και φυσικα φορτωνει περισσοτερες prosseces.
theTuber Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 τα πολλά processes που λες μην σε ανησυχούν: είναι περισσότερα γιατί αντιστοιχεί ένα process ανά μία ανοιχτή καρτέλα. Το κάνει αυτό ώστε αν τυχόν κολλήσει ένα site ανοιχτό σε μια καρτέλα, να κλείσει μόνο αυτή η καρτέλα και οι υπόλοιπες να μείνουν ανέπαφες (Δεν κρασάρει όλος ο browser ΠΟΤΕ). Και φυσικά βοηθάει να απελευθερώνεται εντελώς ο χώρος που καταλάμβανε στην μνήμη μια καρτέλα όταν κλείνει και να μην υπάρχει memory leak. Συγκεντρωτικά όλες οι processes δεν αθροίζουν πολλά MB, είναι ότι πιο ελαφρύ είδα στο δικό μου νετμπουκ τουλάχιστον.
kostasfalcon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Εγω με το asus 1101ha ειμαι μια χαρα ακομη και οταν τον δουλευω στο power saving mode και ειμαι με 1gb ram. Οταν του κανω και o/c στα 1,7ghz ειμαι ακομη καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.