insomnian Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μηπως υπαρχει καποιος φιλος που ξερει τι παιζει με τα εξοδα των ΕΛΤΑ? Εψαξα αρκετα στο νετ αλλα οι πληροφοριες ειναι μαλλον μπερδεμενες ή εχουν ηδη αναπροσαρμοστει οι τιμες. Τι πληρωνεις αν στειλεις ενα δεμα? απλο, συστημενο, εξπρες, ευθραστο, με εξοδα παραληπτη? Υπαρχουν λεει και ετοιμα προπληρωμενα δεματα, αλλα δεν ξερεις ποιο μεγεθος θα χωρεσει το πραγμα σου
Swimmer21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μετρα τις διαστασεις και το βαρος του πραγματος σου και περνα μια βολτα απο τα ΕΛΤΑ να δεις φακελους, δεματα κλπ Αναλογα με το βαρος παει η τιμη..
insomnian Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μετρα τις διαστασεις και το βαρος του πραγματος σου και περνα μια βολτα απο τα ΕΛΤΑ να δεις φακελους, δεματα κλπ Αναλογα με το βαρος παει η τιμη.. Υπαρχει καπου τιμοκαταλογος με ολες τις περιπτωσεις που ανεφερα? Το να παω απ τα Ελτα, να στηθω στην ουρα και να δω φακελους χωρις να γνωριζω εαν θα χωραει το πραμα μου, δεν εξυπηρετει. Δεν θα επρεπε αυτοι να υπαρχουν στο ιντερνετ? πάρε εδώ : 8001182000 και 2103353100 Σωθηκες
Lucifer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 http://www.elta.gr/personal.asp Τιμοκατάλογος, Δέματα.
insomnian Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ειναι αυτoνοητο οτι εψαξα στο ιντερνετ πρωτου κανω αυτο το thread.
Lucifer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Οπότε ψάχνεις απλώς κάποιον ικανό ως προς την ερμηνεία ενός πίνακα τιμών;
insomnian Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Aν ελεγξεις κι εσυ αυτο το site θα καταλαβεις οτι δεν απανταει στις ερωτησεις.
insomniaK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Τιμοκατάλογος->Δέματα->Εσωτερικού->pdf αρχείο με τιμές.
insomnian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ειπαμε, αυτα τα διαβασα πρωτου κανω τo thread.
insomniaK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Πες μου ότι ψήφισες στην Κεντρική Μακεδονία ή στον Πειραιά, αφού πρώτα μου δώσεις τα κιλά και τις διαστάσεις του πακέτου σου για να ανατρέξω στον πίνακα και να σου πω την τιμή.
insomnian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ποια τιμη να μου πεις ρε μαστορα? Διαβασε τι ρωταω διαβασε και τι λεει το site. Kαι πες μου αν βγαζεις συμπερασμα.
insomniaK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Αυτά τα στοιχεία που ζητάς είναι στο pdf. Αν δε συσκευάσεις το δέμα, να ξέρεις διαστάσεις και βάρος που είναι τα βασικά στοιχεία τιμολόγησης, δε θα μάθεις ποτέ την τιμή. Από εκεί και πέρα τα συστημένα είναι 1.8ευρώ, αν πληρώσει ο άλλος είναι +0.70 συν κάποιο ποσοστό που πρεπει να πληρώσεις εσυ κλπ, η ασφάλιση είναι 2.κάτι + 0.3% της δηλωμένης αξίας. Το βασικό όμως παραμένει να ξέρεις το βάρος και τις διαστάσεις του δέματος που θέλεις να στείλεις.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Η αληθεια ειναι οτι για κατω των 2 κιλων υπάρχει πιο "λεπτομερης" χρεωση. Υπαρχουν πινακακια στα ελτα, μπορεις να πας και να δεις χωρις να παρεις σειρα προτεραιοτητας.
insomnian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 ... αν πληρώσει ο άλλος είναι +0.70 συν κάποιο ποσοστό που πρεπει να πληρώσεις εσυ Μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι αν ορισεις να πληρωσει ο αλλος δεν υπαρχει τιποτα που θα πληρωσεις εσυ. Αλλα 0.70 ανα κιλο ή ανεξαρτητως κιλων? Αν δε συσκευάσεις το δέμα, να ξέρεις διαστάσεις και βάρος που είναι τα βασικά στοιχεία τιμολόγησης, δε θα μάθεις ποτέ την τιμή.......... Το βασικό όμως παραμένει να ξέρεις το βάρος και τις διαστάσεις του δέματος που θέλεις να στείλεις. Το να συσκευασεις το δεμα ειναι ευκολο. Πως ομως θα ξερεις το βαρος του αν δεν εχεις ζυγαρια στο σπιτι? Αλλη τιμολογηση εχει το γραμμα και αλλη το δεμα? Αν ειναι ενα κιλο μπορεις να το χαρακτηρισεις γραμμα και να το ριξεις στο γραμματοκιβωτιο? Αν το περιεχομενο ειναι ευπαθες τοτε ισως θες να το χαρακτηρισεις "ευθραστο", υποθετω οτι ειναι εκει που λεει στο pdf "Yπηρεσια δεματων ευαισθητου περιεχομενου ή μεγαλου μεγεθους"---> +30%, αν και καπου αλλου ειδα να λέει 50%? Υπαρχουν και τα ετοιμα προπληρωμενα δεματα(χρησιμοποιω καθε χρονο προπληρωμενο φακελο για τη φορολογικη μου δηλωση) σε διαφορα σχηματα, small, large κλπ.οπου απλα βαζεις μεσα, κλεινεις και το δινεις. Πως ομως ξερεις οτι αυτος που θα παρεις θα χωρεσει τα πραγματα που θες να στειλεις? θα πρεπει να τα παρεις μαζι σου για να δοκιμασεις εκεινη τη στιγμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.