telis_petsotis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 ναι καταλαβαινω κ δεν αντιλεγω. αυτο που ειπα ειναι ναι, στοκαδουρα μεν αλλα υπαρχουν κ 1 στα 10 που ειναι προσφορα. το σκρουτζ το ανεφερα κ εγω ως παραδειγμα, το γνωριζω οτι δεν ειναι "απολυτο" με τις τιμες του. για το λαπτοπ που ειπα ελεγα ενα fuji-siem f3 αν θυμαμαι καλα που το παρηγγειλα για ενα φιλο κ το βρηκαμε 120 μειον απο την αρχικη στο εσοπ κ καπου στο 50ρικο απο το φθηνοτερο (χωρις μεταφορικα) καταστημα μεσω σκρουτζ κ γοογλε. αν πας για ενα συγκεκριμενο προιον κ δε σε νοιαζει αν ειναι μοντελο 2008-09-10 κ το βρεις φθηνοτερο δε θα τοπαρεις γιατι ειναι στοκ;; αφου αυτο σε καλυπτει κ θες τοτε θα πεις οχι σε μια μειωση τιμης μονο κ μονο επειδη ειναι εσοπ;
basilis222 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά πριν 2 μήνες νωμιζω είχα πάρει 3 τηλεοράσεις. Μια 19" 115€ (2009 μοντέλο) μια 22" 155€ (2009 μοντέλο) και μια 24".full HD 198€ (2009 μοντέλο) ξέρετε Πόσο καιρό έψαχνα για tv; Την 22" την Πηρα για την μάνα μου, την 19" την Πηρα για το γραφείο και την 24" την Πηρα για το δωμάτιο μου. (Όχι όλες μαζί μια απο κάθε crazy Sundays) δεν με ενδιαφέρει αν τις είχαν 5 μήνες στην αποθήκη Εγω είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τώρα περιμένω μπάς και βγάλει καμία 42" για να την βάλω στο σαλόνι η παλιά μου Έχει κάψει μια σιρά απο pixels.
default Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Με τον φιλο που γραφει οτι δεν το νοιαζει για το αν ειναι παλια η στοκ καποια προιοντα αν κανει τη δουλια του συμφωνω. Ομως δεν ισχυει σε ολες τις περιπτωσεις. Τ ασυρματα ακουστικα δεν ειναι προσφορα, τους εχουν μεινει με αυτη την αρχικη τιμη και τα σπρωχνουν μπας και τα ξεφορτωθουν. Οταν δινουν κατι σε πραγματικη προσφορα (οπως το συστημα ηχειων 2.2 που ανεφερε καποιος αλλος σε προηγουμενο ποστ) δεν εχουν στοκ, τελειωνουν σε 1 βαρια 2 μερες.
G@rg@oun Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Eγω παντως παραγγειλα το MSI card-reader που δεχεται και καρτες SIM !!! Το ηθελα απο την τελευταια φορα που το ειχε βγαλει σαν προσφορα αλλα δεν το ειχα προλαβει,μιας και οπως και τωρα εξαντληθηκε μεσα σε λιγη ωρα!! Ειναι καλο ξερει κανεις? το εχει παρει??? <με ενδιαφερει κυριως το οτι δεχεται SIM καρτες>
d1517 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Eγω παντως παραγγειλα το MSI card-reader που δεχεται και καρτες SIM !!!Το ηθελα απο την τελευταια φορα που το ειχε βγαλει σαν προσφορα αλλα δεν το ειχα προλαβει,μιας και οπως και τωρα εξαντληθηκε μεσα σε λιγη ωρα!! Ειναι καλο ξερει κανεις? το εχει παρει??? <με ενδιαφερει κυριως το οτι δεχεται SIM καρτες> Ήμουν και εγώ έτοιμος να το πάρω, μέχρι που διάβασα: Γλώσσες αναγνώρισης SIM: Αγγλική, Ολλανδική, Γερμανική, Ισπανική, Κινέζικη ...οπότε το ξανασκέφτηκα.
G@rg@oun Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ήμουν και εγώ έτοιμος να το πάρω, μέχρι που διάβασα: Γλώσσες αναγνώρισης SIM: Αγγλική, Ολλανδική, Γερμανική, Ισπανική, Κινέζικη ...οπότε το ξανασκέφτηκα. AOYTΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ... :-S παει για ακυρωση η παραγγελεια!
nem52 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Παιδια στο FUJITSU SLIM PIANO BLACK KEYBOARD ειναι φωτιζομενα τα πληκτρα γιατι διαβασα κατι για led στην περιγραφη αλλα δεν διασαφηνιζει πουθενα... και επισης οσο και αν εψαξα δεν βρηκα αν ειναι η οχι..
benign Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Εγω παντως στο Stock House του e-shop εχω βρει γαματες ευκαιριες χωρις ποτε κανενα τεχνικο προβλημα.Εκει ειναι τα καλα πιο πολυ και οχι στο crazy Sundays.Και αντιθετα απο το Πλαισιο οταν παραγγελνω εκει ουτε μια φορα δεν με ενημερωσαν οτι ταχα δεν υπαρχει,η εξαντληθηκε.Παντα μου το φερνουν το πολυ σε μια μερα.
ipal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 AOYTΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ... :-Sπαει για ακυρωση η παραγγελεια! Aν εισαι Αθηνα το παιρνω εγω. Στειλε π.μ.
basilis222 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ρε Παιδιά τι γίνετε με το e-shop? Ακόμα δεν έχουν δει την παραγγελία μου για τα ακουστικά. Είναι Ακόμα στο " έλεγχος διαθέσιμοτητας προιόντων" και Όταν εκανα την παραγγελία έλεγε "Άμεσα διαθέσιμο" Το Έχει παραλάβει κανείς; *σε λάθος Crazy Sundays το έγραψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.