mynam3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Χρειαστηκα ενα προγραμμα το οποιο απαιτουσε την εκδοση 4.0. Εχω windows 7 64bit, εχω καποιο προβλημα με το update και.. Δεν μπορω με τιποτα να το περασω. Το εβγαλα εντελως, την παλια εκδοση που ειχε μεσα και προσπαθησα να περασω την 3.0..Τζιφος. Προσπαθησα την 4, ενω ξεκιναει να κανει το setup δεν συνεχιζεται..Εχω προσπαθησει πανω απο 50 φορες σημερα και δεν μπορω να βγαλω ακρη. Τι προτεινεται να κανω ? Ειναι αναγκη Εντιτ: Οταν προσπαθω να περασω το 3 απο την αρχη, μου βγαζει ενα μνμ " πρεπει να χρησιμοποιησετε την επιλογη ενεργοποιηση η απενεργοποιηση των δυνατοτητων των windows .net framework 3.0". Απο τον πινακα ελεγχου που το εψαξα, δεν εβγαλα ακρη . Για το 4, μου λεει οτι απαιτειται καποιος χωρος για την εγκατασταση, του δινω εγω οκ αλλα ενω δειχνει να τελειωνει .. Μου βγαζει οτι ακυρωθηκε και οτι απαιτειται επανεκκινηση για να αναιρεθουν οι αλλαγες που εκανε .. OS Version = 6.1.7600, Platform 2 OS Description = Windows 7 - x64 Home Premium Edition CommandLine = C:\944009e9555d2729626de8c39d\\Setup.exe /x86 /x64 TimeZone = Χειμερινή ώρα GTB Initial LCID = 1033 Using Simultaneous Download and Install mechanism Operation: Installing Package Name = Microsoft .NET Framework 4 Setup Package Version = 4.0.30319 User Experience Data Collection Policy: AlwaysUploaded Number of applicable items: 11 Exe (C:\944009e9555d2729626de8c39d\SetupUtility.exe) succeeded. Exe Log File: dd_SetupUtility.txt ServiceControl operation succeeded! ServiceControl operation succeeded! Exe (C:\944009e9555d2729626de8c39d\Windows6.1-KB958488-v6001-x64.msu) failed with 0xbc9 - Η λειτουργία που ζητήθηκε απέτυχε. Απαιτείται επανεκκίνηση του συστήματος για την αναίρεση των αλλαγών που έχουν γίνει. . Final Result: Installation failed with error code: (0x00000BC9), "Η λειτουργία που ζητήθηκε απέτυχε. Απαιτείται επανεκκίνηση του συστήματος για την αναίρεση των αλλαγών που έχουν γίνει. " (Elapsed time: 0 00:00:43) Του δινω ΟΚ, δεν κανει επανεκκινηση, αν την κανω εγω ξανα μανα τα ιδια .. Tι να το κανω το ρημαδι?
fotis4u Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Κάνε Update το σύστημά πρώτα, πέρασε τισ τελευταίες ενημερώσεις, και μετά τρέξε την εγκατάσταση.
mynam3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Κάνε Update το σύστημά πρώτα, πέρασε τισ τελευταίες ενημερώσεις, και μετά τρέξε την εγκατάσταση. Δεν μπορώ, βγάζει σφάλμα .
PCharon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 (στο Spoiler: σχόλιο που δε θα βοηθήσει) Συμβαίνουν αυτά στα Windows, δυστυχώς αυτό το φαινόμενο του στυλ "πάω να βάλω την τάδε αναβάθμιση στοιχείου του λειτουργικού και βγάζει άκυρο σφάλμα και σταματάει" είναι από τότε που θυμάμαι τα Windows. Συνήθως συνέβαινε όταν κάποια default στοιχεία της εγκατάστασης ήταν πειραγμένα (custom installation disks ή πείραγμα εκ των υστέρων με τρίτα λογισμικά σε msi installer και όχι μόνο). Άλλη άκρη σπάνια έβρισκες. Για παράδειγμα εγώ σε Windows XP δε μπορώ να κάνω αναβάθμιση τον ΙΕ6 σε 7/8, βγάζει άγνωστο σφάλμα και βγαίνει εκτός. All time classic τρεχαγυρευε-ψαξεβρες μαλακοκατάσταση των Windows... (links που ίσως βοηθήσουν) Δε φαίνεται να είναι πρωτότυπο το πρόβλημά σου. Συμβουλές εδώ: http://blogs.msdn.com/b/varungupta/archive/2010/06/22/troubleshooting-net-framework-4-install-failures.aspx και κάποιος άλλος τα ίδια είπε εδώ: http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/netfxsetup/thread/8fb799a2-56f2-428d-9598-c002935b82be/ και τα παραπάνω τα βρήκα από εδώ: http://www.google.com/search?num=20&hl=en&newwindow=1&client=opera&hs=k3f&rls=en&q=Installation+failed+with+error+code+0x00000BC9&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= Δες και πράξε κατά δύναμη, καλή τύχη.
mynam3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου αλλα ( παρολο που τα εχω δει.. ) : Απο τα λινκ που παρεθεσες, στο ενα υπαρχει λυση η οποια αναφερει : Error Code: 0x00000BC9 Steps to identify the issue: Open the latest Microsoft .NET Framework setup log file in the temp directory Search for "exit code 3017 (translates to HRESULT = 0xbc9)" in the log file. Steps to resolve the issue: Restart the machine. Αυτο ακριβως εχω, οσα restart και να κανω δεν γινεται τιποτα. Το εχω κανει uninstall εντελως, προσπαθω να το κανω setup εξ αρχης και δεν βγαζω ακρη. Οχι τιποτα αλλο, αλλα χρειαζομαι επειγοντως αυτο το προγραμμα το οποιο απαιτει την εκδοση 4.0. OFF-Topic: Πανω που ελεγα οτι βρηκα windows να μην εχουν προβληματα...
PCharon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μακάρι να ήξερα να σου πω λύση (δεν έχω και προσωπική πείρα από το συγκεκριμένο πρόβλημα), αλλά αυτές οι περιπτώσεις είναι από τις μλκς που ανέφερα. Αν τα έχεις δει αυτά τα παρόμοια στο G και δε σε βοήθησαν, τότε μένει μόνο η αιώνια κλασσική λύση της καθαρής εγκατάστασης. Για να μη μπλέξεις τα πράγματα και κάνεις καμιά ζημιά στα αρχεία σου και στη σειρά σου γενικώς, προτείνω αν έχεις κανά παλιό περισσευούμενο δίσκο σε αχρηστία βάλε το στο PC, βγάλε τους άλλους και κάνε τα όλα καθαρά εκεί τουλάχιστον να κάνεις τις δοκιμές σου. Αν έχεις το χρόνο και τη δυνατότητα να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο και δεν εγκατασταθεί ούτε εκεί, τότε έχει πρόβλημα συμβατότητας η ίδια η εγκατάσταση του framework.
mynam3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ειναι laptop, εκει ειναι το θεμα..Αντε και του κανω format, τι κανω με τους drivers?Παιζει κανα recovery tool?
PCharon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Χμ, αν είναι να τα διαλύσεις όλα και να ψάχνεσαι, καλύτερα να μη δοκιμάσεις. (το να έχεις desktop έχει το πλεονέκτημα αυτών των δοκιμών...) 'Άσχετο, είναι φουλ offline εγκατάσταση ή από web installer; Αν υπάρχουν και τα δύο κι έχεις το ένα, δοκίμασε και το άλλο μήπως βρει αυτά που θέλει από μόνο του και δε βγάλει πάλι σφάλμα.
mynam3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Και απο τα 2 εχω δοκιμασει. Η "πλακα" ειναι οτι μεχρι τα ξημερωματα που δοκιμαζα, δεν με αφηνε ουτε παλαιοτερες εκδοσεις να περασω .. Σημερα περασε μεχρι ΚΑΙ την 3.5, για την 4.0 κανει ακομα τα ιδια ..
PCharon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Αν το λογισμικό που θες να τρέξεις και απαιτεί το .ΝΕΤ 4 είναι 32μπιτο, εγώ θα δοκίμαζα να φτιάξω μια vitrual machine, να εγκαταστήσω εκεί τα 7 32μπιτ και να εγκαταστήσω εκεί το .ΝΕΤ 4 και το πρόγραμμα που θέλω, να κάνω τη δουλειά μου έστω. Είναι κι αυτό μια ιδέα που γίνεται πράξη εύκολα αν έχεις άνεση με αυτά.
fotis4u Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δοκίμασε να κάνεις μια επιδιόρθωση με το CD των Windows, και τρέξε άλλη μια φορά την εγκατάσταση..!!
mynam3 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δοκίμασε να κάνεις μια επιδιόρθωση με το CD των Windows, και τρέξε άλλη μια φορά την εγκατάσταση..!! Τελικα ηταν τοσο απλο....:devil::devil:
fotis4u Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Τελικα ηταν τοσο απλο....:devil::devil: Μερικές φορές οι πίο δύσκολες λύσεις είναι αυτές που δίνονται μέσα απο τις εύκολες απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.