fonsde Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 τελειώνω φέτος το τμήμα πληροφορικής / τηλεπικοινωνιών αθήνας. ψάχνω για μεταπτυχιακό, και σκέφτομαι για computer science. Στην Ολλανδία είναι 2 χρονιά ενώ στην Αγγλία είναι 1. Γνωρίζει κανείς να μου προτείνει τπτ?
chmo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 κοίτα... εγώ είμαι Αγγλία και κάνω master σε informatics. συγκεκριμένα multimedia and virtual environments... αν είναι να πας Ολλανδία... επειδή το είχα ψάξει κι εγώ... αν σε πάρει κανα delft, Eindhoven, Utrecht είσαι καλά... για τα υπόλοιπα της Ολλανδίας δεν ξέρω αλλά αυτά είναι top. τώρα για Αγγλία κι εδώ υπάρχουν καλά πχ οχford, Cambridge, Manchester κλπ... δες προγράμματα σπουδών και πήγαινε σε αυτό που σε αρέσει...
macabre_sunsets Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Εγώ έκανα το Advanced Computer Science στο Liverpool και το μετάνιωσα πάντως. Πολύ θεωρητικό και σχεδόν καθόλου πράξη (ο λόγος που το μετάνιωσα κι όλας). Σε άλλα πανεπιστήμια μπορεί να είναι διαφορετικά βέβαια. Όσον αφορά τα μαθήματα μου φάνηκαν αρκετά εύκολα και η ύλη ήταν λίγη (σε σχέση με ότι είχα συνηθίσει από το ΤΕΙ). Ελάχιστα από αυτά τα βρήκα ενδιαφέροντα. Βέβαια όλα τα παραπανω είναι προσωπική άποψη. Εσένα μπορεί να σου αρέσει η θεωρία και να το βρεις πολύ ενδιαφέρον το μεταπτυχιακό. Περισσότερα για το MSc μπορείς να βρεις εδώ.
fonsde Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα, καθως πλησιαζουν οι μερες των αιτησεων, εχω μπει σε σκεψη και ψαχνω κατι που να συνδιαζει cs+business ωστε να μην γινω καθαρα προγραμματιστης, εχει κανεις να προτινει κατι?
chmo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Τσέκαρε αυτό... είναι στο πανεπιστήμιο που είμαι τώρα λινκ. Μπορείς δα δεις και αυτό λινκ2 πσακσε εκει ειναι βαση δεδομενων απο ολα τα master της Αγγλιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.