Προς το περιεχόμενο

Aναβάθμιση μπακατέλας

insomnian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι εννοεις, οτι δεν υπαρχουν ή οτι δεν εξελισσονται πια?

Ερωτηση, ποιο chipset ειναι καλυτερο, το

NVIDIA nForce 720D ή το

AMD 770 / SB710 ?

Οπως εχω πει, δεν θα παιξει ουτε unlock ουτε οverclock.

Ολες οι ΑΜ3 μητρικες δεν εχουν ram στα 1600?

Η θυρα pci_xpress x4 σε τι εξυπηρετει?

Τα AMD chipset ειναι καλυτερα απο οποιοδηποτε nVidia την σημερον ημερα.Απεφυγε τα chipsets της nVidia,δεν αξιζουν για τιποτα.Η pci x4 δεν χρησημευει σε τπτ αφου δεν αξιζει να κανεις crossfire.Μονο αν φλασαρεις καμια καρτα και παει στραβα και χρειαστεις δευτερη pci,τοτε θα χρειαστει.

Η συνθεση του lionheart ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα AMD chipset ειναι καλυτερα απο οποιοδηποτε nVidia την σημερον ημερα.Απεφυγε τα chipsets της nVidia,δεν αξιζουν για τιποτα.

Οk αλλα εξηγησε μου γιατι ειναι καλύτερο το chipset amd ταδε, τι παραπανω κανει? καφε?

Οταν λες οτι τα NVidia chipset "δεν αξιζουν για τιποτα" μαλλον ακουγεσαι προκατειλημμενος. Δηλαδη ολοι οσοι εχουν τετοιο chipset σερνονται(σα σκουληκια)?

Εσυ παιδι μου ποιο chipset εχεις? :-)

Δημοσ.
Οk αλλα εξηγησε μου γιατι ειναι καλύτερο το chipset amd ταδε, τι παραπανω κανει? καφε?

Οταν λες οτι τα NVidia chipset "δεν αξιζουν για τιποτα" μαλλον ακουγεσαι προκατειλημμενος. Δηλαδη ολοι οσοι εχουν τετοιο chipset σερνονται(σα σκουληκια)?

Εσυ παιδι μου ποιο chipset εχεις? :-)

Πες πόσα χρήματα διαθέτεις και θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις.....

Αφου δεν το κατεχεις το αθλημα μην επιμενεις σε προτάσεις που ειναι κατωτερες απο αυτες που σου ανέφεραν τα παιδιά!

Φιλικά πάντα:-D

Δημοσ.

Exεις διαβασει το thread αλλα συμπερανες οτι δεν κατεχω το αθλημα?:-D

Εσυ που το κατεχεις γιατι δεν απαντας στις ερωτησεις?

Δεν επιμενω σε κατι, ρωταω μόνο.

Βασικα εχω ηδη καταληξει, ωστοσο περιμενω καποιον ειδημονα να μας εξηγησει τι περισσοτερο κανει ενα καλο chipset(πχ. amd ταδε) απο ενα κακο (πχ. nvidia ταδε). Ο LouCi4er δε βλεπω να απανταει, οποτε εχεις την ευκαιρια να το κανεις εσυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...