Προς το περιεχόμενο

Aναβάθμιση μπακατέλας

insomnian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει η εξης μπακατελα

case midi Turbo X

psu noname του Turbo X

mobo

cpu

ram DDR

καρτα AGP

DVD-RW ide

HDDs sata1 + sata2

Τα μαυρα θα παραμεινουν, τα κοκκινα θα αντικατασταθουν, για τα γκριζα βλ. παρακατω.

Πιο συγκεκριμενα,

το pc ειναι για καποιον που δεν ειναι χαϊεντάς, απλα θελει να εκσυγχρονιστει με το ελαχιστο κοστος.

Το noname psu θα αντικατασταθει me ενα Heroichi 385W, εκτος αν δεν θα ειναι αρκετο. Το dvd-rw ide θα αντικατασταθει με ενα sata dvd, νομιζω πως ολα οσα υπαρχουν στην αγορα ειναι ιδια εκτος αν μου υποδειξετε καποιο ιδιαιτερως καλο. Καρτα γραφικων για να μπει υπαρχει η 4670.

Οσο αφορα τωρα για mobo-cpu(προτιμαται amd)-ddr2 να παρω τα φτηνοτερα που υπαρχουν στο Πλαισιο/e-shop ή εχετε προτασεις για συνδυασμο?:-)

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν μας έχεις πεί πόσα σκοπεύεις να διαθέσεις.

Παρ' όλα αυτά, προτείνω να μην αγοράσεις απο εκεί που σκέφτεσαι καθώς οι τιμές είναι ανεβασμένες σε σχέση με άλλα καταστήματα για αντίστοιχα πράγματα. Απο το συγκεκριμένο κατάστημα που προτείνω έχω ψωνίσει αρκετές φορές και έχω μείνει ευχαριστημένος.

Επίσης μην σκέφτεσαι καθόλου για μνήμες ddr2 καθώς είναι κρίμα να πάς σε παλαιότερη πλατφόρμα AM2+ και να δώσεις όσα θα έδινες (και περισσότερα) για AM3 και μνήμες ddr3.

Πλέον οι ddr2 κοστίζουν περισσότερο απο τις ddr3.

Όσο αφορά το τροφοδοτικό δεν θα έχεις πρόβλημα. To σύστημα δεν είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρο και τα hec (heroichi) είναι καλά psu. Εχω το 400W green 80plus και σηκώνει πολύ πιο ενεργοβόρα σύνθεση απο αυτή.

Tα κομμάτια λοιπόν που σου προτείνω είναι αυτά:

pc1190.jpg

Δημοσ.
Εν τω μεταξύ το AGP θα αλλάξει ούτως ή άλλως αφού θα μπει 4670..
Ναι φυσικα, δεν ειπαμε οτι θα βαλουμε agp.

DDR2 λεω καλυτερα αντι της DDR3 γιατι ειναι πιο φτηνη.

Να παρω μια mobo socketAMD-DDR2, επεξστη και μνημες 2-4GB οτι βρω φτηνοτερα στο Πλαισιο, ή υπαρχουν προτασεις για καποιον καλο συνδυασμο?

Δημοσ.

Μα δεν είναι φθηνότερος αυτός ο συνδυασμός έναντι του ddr3 - AM3. Είναι κρίμα να δώσεις τα χρήματα και να πας σε παλιότερο socket. Αυτό λέμε.

Επίσης μη πάς ντουγρού σε ένα κατάστημα να τα σκάσεις, κάνε έρευνα αγοράς... ;)

Δημοσ.
Μα δεν είναι φθηνότερος αυτός ο συνδυασμός έναντι του ddr3 - AM3. Είναι κρίμα να δώσεις τα χρήματα και να πας σε παλιότερο socket. Αυτό λέμε.

Επίσης μη πάς ντουγρού σε ένα κατάστημα να τα σκάσεις, κάνε έρευνα αγοράς... ;)

+1 απο 'μενα

Δημοσ.

Μα επειδη ακριβως κανω ερευνα δημιουργησα αυτο το thread:-)

Aν η DDR3 ειναι στις ιδιες τιμες με την DDR2 τοτε ok, λαθος μου.

Παλιοτερο ή νεωτερο socket δεν με ενδιαφερει, βασικα θελω τη φτηνοτερη λυση.

Δεν μας έχεις πεί πόσα σκοπεύεις να διαθέσεις.

Παρ' όλα αυτά, προτείνω να μην αγοράσεις απο εκεί που σκέφτεσαι καθώς οι τιμές είναι ανεβασμένες σε σχέση με άλλα καταστήματα για αντίστοιχα πράγματα. Απο το συγκεκριμένο κατάστημα που προτείνω έχω ψωνίσει αρκετές φορές και έχω μείνει ευχαριστημένος.

pc1190.jpg

Αν το καταστημα που λες εχει και τα 3 που θελω και σου τα στελνει σπιτι ok.

Aυτα που προτεινες κανουν 189€, υπαρχει κατι φτηνοτερο? Ο φτηνοτερος συνδυσμος στο Πλαισιο με DDR3 2GB κανει 137€.

Δημοσ.

AMD-Sempron 140 (AM3, 2.7 GHz, Cache 1MB, Box).................36

MSI-GF615M-P33 (AM3, 6150, DDR3, VGA)............................54

Corsair-2GB DDR3-1333 Ram Kit (2 x 1GB, PC3 10666, 9-9-9-24, TW3X2G1333C9A)....47

Πας "συνθεστε τον υπολογιστη στα μετρα σας" :-)

Ειναι πιο φτηνη η Intel?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...