Προς το περιεχόμενο

Μου χακαρανε το κωδικό

gotham7878

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά αποφάσισα (επειδη μου είναι πιο ευκολο) σε windows essential security καιεκανα ολα τα updates των windows. Τι λέτε ?

Υ.Γ. Σκεφτήτε την ασφάλεια που είχα, με εγκατεστημένα windows XP απο το 2006 χωρις κανένα update και χωρίς κανένα πρόγραμμα προστασίας. lol

Δημοσ.
Τελικά αποφάσισα (επειδη μου είναι πιο ευκολο) σε windows essential security καιεκανα ολα τα updates των windows. Τι λέτε ?

Υ.Γ. Σκεφτήτε την ασφάλεια που είχα, με εγκατεστημένα windows XP απο το 2006 χωρις κανένα update και χωρίς κανένα πρόγραμμα προστασίας. lol

Σου προτεινω να βαλεις to Microsoft Security Essentials που ειναι ολα σε ενα και ειναι και δωρεαν. Αυτο θα τρεχει συνεχεια στον υπολογιστη σου. Εχε και εγκατεστημενο το Malware Bytes Anti-Malware και κανε κανενα scan μια στο τοσο.

Δημοσ.

Το microsoft essential security ειναι μια καλή λύση αλλά δεν φτάνει.

Να εγκαταστήσεις και τα spybot search and destroy KAI το spywareblaster για την ανοσοποίηση (innoculation) που προσφέρουν. Δες και αυτό. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να το εγκαταστήσεις και εχεις απορίες, ρώτα χωρις ενδοιασμό

Δημοσ.

δες το avira personal free,

antivirus και anti-malware και οχι πολυ βαρυ, στο προτεινω ανεπιφυλακτα

απο το avira.com γιατι κyκλοφορουν κ απομιμησεις

εχει και αυτο το AHeAD (Advanced Heuristic Analysis and Detection) που γαμει και δερνει και σε πολλες συγκρησεις βγαινει και προτεινεται πρωτο.

δοκιμασε στο google top 10 antivirus και θα δεις και εσυ

Δημοσ.

Ξέρω οτι είναι ασχετο με αυτο το θέμα απλα επειδη ξέρετε την περιπτωση.

Μετα απο την παραπανω ταλαιπωρια μου εκανα φορματ, περασα νεα windows, εβαλα antispyware, αλλαξα ολους μου τους κωδικούς αλλα τελικά μου χακαρανε και 3 σιτε που εχω σε ενα host στημένα σε joomla. Τι να κάνω ρε παιδια ? Να αλλαζω κωδικούς στα παντα καθε μερα ?

Δημοσ.

να μην πατας remember me στα sites στη περιοχη log-in και να μην πατας επισης το απομνημόνευση κωδικού στον browser σου θα πρότεινα επιπροσθέτως εγω!

Δημοσ.
Ξέρω οτι είναι ασχετο με αυτο το θέμα απλα επειδη ξέρετε την περιπτωση.

Μετα απο την παραπανω ταλαιπωρια μου εκανα φορματ, περασα νεα windows, εβαλα antispyware, αλλαξα ολους μου τους κωδικούς αλλα τελικά μου χακαρανε και 3 σιτε που εχω σε ενα host στημένα σε joomla. Τι να κάνω ρε παιδια ? Να αλλαζω κωδικούς στα παντα καθε μερα ?

Πέτα τα windows :)

Δημοσ.
Πέτα τα windows :)

1.Μην βάζεις για κωδικό ημερομηνίες γέννησης κτλ.

φτιάξε δύσκολους κωδικούς με συνδυασμό χαρακτήρων -αριθμών.

2.Μην κατεβάζεις ότι να ναι,απ' όπου να ναι.....:-(

3.Βάλε αντιβάιρους...!Αντί να κατεβάσεις κάποιο προτίμησε ένα που είναι freeware πχ avast εγώ το έχω τα τελευταία 3-4 χρόνια και δεν έχω κανένα πρόβλημα στον υπολογιστή.

4.Άμα στα σάιτ που έφτιαξες με joomla τα έχεις επεξεργαστεί τα templates στο dreamweaver και το dreamweaver σου είναι σπασμένο κατάλαβες τη λύση και σε αυτό το πρόβλημα...

Δημοσ.

Ποιός είσαι ρε φίλε και έχουν πέσει επάνω σου να σε φάνε??

Μήπως αυτή σου η νοοτροπία να μην προστατεύεσαι από τίποτα ήταν γνωστή σε άτομα του κύκλου σου και βάλθηκαν να σε κάνουν να την αλλάξεις??

Με επιτυχία ομολογώ!!!

Δημοσ.
Ποιός είσαι ρε φίλε και έχουν πέσει επάνω σου να σε φάνε??

Μήπως αυτή σου η νοοτροπία να μην προστατεύεσαι από τίποτα ήταν γνωστή σε άτομα του κύκλου σου και βάλθηκαν να σε κάνουν να την αλλάξεις??

Με επιτυχία ομολογώ!!!

Ελα ντε... τωρα αλλαξα τα πάντα. με κωδικους του στυλ Ku65$3&FeW9!

Δημοσ.
Ελα ντε... τωρα αλλαξα τα πάντα. με κωδικους του στυλ Ku65$3&FeW9!

Μην ξεχνάτε.. Οτι κλειδώνει ξεκλειδώνει :devil::devil::devil::devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...