Προς το περιεχόμενο

Μου χακαρανε το κωδικό

gotham7878

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά είχα ενα κωδικό στο thegr***kz.com και ξαφνικά πήγαινα να συνδεθω και μου λεει οτι ειμαι ban γιατι δημοσιευσα ρατσιστικό περιεχόμενο. Εγω ΠΟΤΕ δεν εκανα κατι τέτοιο. Γίνεται να βρήκε κάποιος τον κωδικό μου απο το ιντερνετ? Τώρα τι μπορώ να κάνω εγώ? Δεν μπορώ να τους στείλω και μηνυμα γιατι δεν μπορώ ουτε να συνδεθώ ουτε να γραφτώ με αλλο ονομα.

Τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

μηπως μπηκε κανας φιλος σου η κανας αδελφος αδελφη απο το pc σου που ειναι αποθηκευμενος ο κωδικος σου?σιγουρα δεν εγραψες κατι που δεν επρεπε?μπορω να ρωτησω τον administrator αν θες παντως κ εχω κ γυρω στις 350 προσκλησεις αλλα αν οντως εχεις κανει κατι δεν ρισκαρω να σου στειλω

Δημοσ.

Οχι δεν χρησιμοποιεί κανείς τον υπολογιστή μου. Μόνο εγώ. Απλά μπήκα απο ένα ιντερνετ καφέ. Τωρα λες να κρατάει κανείς τους κωδικούς των πελατών ? Επίσης ετρεξα ενα antispyware στον υπολογιστή μου και βρήκε 488 σφαλματα (δειτε φωτο).

Εγώ πάντως δεν εγραψα κανένα ποστ. ΔΕΝ ασχολούμαι με τετοια πράγματα.

Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρει ομως μόνο να γραφτώ (κάπου θα βρω invitations) θέλω να δηλώσω στο gr..kz οτι κάποιος άλλος μπήκε με τον κωδικό μου και εγραφε μα....κιες. Οτι δεν έχω καμμία σχέση με αυτά.

Καμμιά βοήθεια?

Δημοσ.

η μόνη λύση και αυτό αν υπάρχει καλή διάθεση από τους διαχειριστές είναι να δουν την ip από την οποία έγινε το συγκεκριμένο σχόλιο. Κάτι που σίγουρα καταγράφεται κάθε φορά που ποστάρεις κάτι. Αν λοιπόν εσύ μπαίνεις στο site από συγκεκριμένη/νες IP για παράδειγμα και ξαφνικά γίνει ένα μεμονωμένο post από ξεκάρφωτη ip ίσως αποδεικνύεται ο ισχυρισμός σου… Δύσκολα όμως κάποιος θα ασχοληθεί με το θέμα…..

Στo sceenshot ου επισυνάπτεις φαίνεται και ένας key logger που μάλλον σου έκανε και τι ζημιά...

Δημοσ.

Στo sceenshot ου επισυνάπτεις φαίνεται και ένας key logger που μάλλον σου έκανε και τι ζημιά...

Έχω την νοοτροπία οτι τα antivirus/antispyware/firewall κλπ μειώνουν την αποδοτικότητα του υπολογιστή και δεν χρησιμοποιώ ποτέ. Τώρα ομως αρχισα να εχω φοβίες σχτικά με την ασφάλεια των κωδικών μου. Γιατί έχω και sites κλπ. Οπότε τελικά θα προστατεύσω τον υπολογιστή μου...

Θα ήθελα ομως να αποφύγω δέκα διαφορετικά προγράμματα. Έχετε να μου προτείνετε κατι ολοκληρωμένο που να με προστατεύει απο παντού?

Υ.Γ. Αν δεν υπάρχει κατι ολοκληρωμένο τι μου προτείνετε?

Antivirus - ?

antispyware - ?

Firewall - ?

χρειάζομαι και κάτι άλλο ?

Δημοσ.

φίλε η νοοτροπία σου αυτή μπορεί να σε βάλει σε μεγαλύτερες περιπέτειες από ένα απλό ban σε ένα site... άλλαξε την "χτες"...

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με τη προστασία ο καθένας θα έχει να σου πει αρκετά. Κατά τη γνώμη ένας συνδυασμός και των 3ων antivirus – antispyware

και firewall θα σου δώσουν τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία.

Προσωπικά χρησιμοποιώ ESTE NOD SMART SECURITY, malwarebytes και ZoneAlarm.

Δημοσ.
Οχι δεν χρησιμοποιεί κανείς τον υπολογιστή μου. Μόνο εγώ. Απλά μπήκα απο ένα ιντερνετ καφέ. Τωρα λες να κρατάει κανείς τους κωδικούς των πελατών ? Επίσης ετρεξα ενα antispyware στον υπολογιστή μου και βρήκε 488 σφαλματα (δειτε φωτο).

Εγώ πάντως δεν εγραψα κανένα ποστ. ΔΕΝ ασχολούμαι με τετοια πράγματα.

Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρει ομως μόνο να γραφτώ (κάπου θα βρω invitations) θέλω να δηλώσω στο gr..kz οτι κάποιος άλλος μπήκε με τον κωδικό μου και εγραφε μα....κιες. Οτι δεν έχω καμμία σχέση με αυτά.

Καμμιά βοήθεια?

Με τόσα που «φυτρώνουν» στον υπολογιστή σου, ίσως είναι πιο ασφαλές να χρησιμοποιείς ΜΟΝΟ υπολογιστές σε net cafe.

Δημοσ.
φίλε η νοοτροπία σου αυτή μπορεί να σε βάλει σε μεγαλύτερες περιπέτειες από ένα απλό ban σε ένα site... άλλαξε την "χτες"...

Πρέπει να την πάθεις πρώτα :cry:

Προσωπικά χρησιμοποιώ ESTE NOD SMART SECURITY, malwarebytes και ZoneAlarm.

Όλα μαζί ? Με τρομάζουν οι απίστευτες ρυθμίσεις που εχουν αυτα τα προγράμματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...