Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορω να κανω format στο USB !!!

WaNk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Ολες οι διανομές Linux που προορίζονται για netbook δεν είναι ακόμη ολοκληρωμένες και έχουν προβλήματα.

Αν θέλεις να προσπαθήσεις μπας και το φτιάξεις τότε γράψου εδώ και ρώτα.

Εγώ σου συνιστώ πάντως βάλε ή το PinguyOS ή το Ubuntu. (Κανονική έκδοση όχι για netbook και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.
δοκιμασες με το hp usb format tool? τη δουλεία για το οποιο το εκανες την κάνει κανονικα αν το βάλεις τώρα σε pc?

Θέλω να ευχαριστήσω τον χρήστη paylidis για την βοήθεια στο συγκεκριμένο θέμα. To HP USB Format Tool με βοήθησε να κάνω NTFS format σε ένα flash disk των 32GB, κάτι το οποίο το εργαλείο των WinXP αρνιόταν πεισματικά να κάνει (βασικά δεν έδινε καν την επιλογή).

Δημοσ.
'Ολες οι διανομές Linux που προορίζονται για netbook δεν είναι ακόμη ολοκληρωμένες και έχουν προβλήματα.

Αν θέλεις να προσπαθήσεις μπας και το φτιάξεις τότε γράψου εδώ και ρώτα.

Εγώ σου συνιστώ πάντως βάλε ή το PinguyOS ή το Ubuntu. (Κανονική έκδοση όχι για netbook και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Θα δοκιμασω λιγο ακομα το Jolicloud επειδη μου αρεσει πολυ και μετα λογικα θα επιστρεψω σε ubuntu που τα εχω δοκιμασει στο ιδιο netbook, σε παλιοτερη εκδοση ομως

Δημοσ.
Θέλω να ευχαριστήσω τον χρήστη paylidis για την βοήθεια στο συγκεκριμένο θέμα. To HP USB Format Tool με βοήθησε να κάνω NTFS format σε ένα flash disk των 32GB, κάτι το οποίο το εργαλείο των WinXP αρνιόταν πεισματικά να κάνει (βασικά δεν έδινε καν την επιλογή).

Μήπως υπάρχει παρόμοιο εργαλείο σαν το USB Format Tool αλλά για Win Vista;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...