Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορω να κανω format στο USB !!!

WaNk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, συγνωμη αν ειμαι σε λαθος section αλλα δεν ημουν σιγουρος...

Εχω ενα USB 4Gb στο οποιο περασα το Jolicloud για να το βαλω σε ενα netbook που εχω. Και τωρα, σε οποιο υπολογιστη να το συνδεσω για να του κανω format και να το χρησιμοποιω κανονικα, δεν με αφηνει. Δοκιμασα και μεσα απο το Jolicloud να κανω διαγραφη τα αρχεια αλλα και παλι δεν μπορω να τα σβησω. Τι κανω ?????

Δημοσ.

Τι εννοείς "δε σε αφήνει"; Από το disk management των windows (δεξί κλικ στο my computer -> manage -> Disk management -> δεξί κλικ στο στικάκι και format) δοκίμασες;

Δημοσ.

ποια δουλεια εννοεις ??? εγω του περναγα διαφορα για μεταφορα απο το ενα πψ στο αλλο και ετσι, οπως ο περισσοτεροσ κοσμος, δεν του εκανα κατι αλλο. Το δοκιμαζω τωρα (το HP)...

Αυτο που μου λεσ δεν με αφηνει...

---------- Προσθήκη στις 23:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:51 ----------

Δειτε τι μου βγαζει. Ακομη, αν προσεξετε, στο Χωρητικοτητα λεει 689Mb ενω κανονικα δεν 8α μου εβγαζε περιπου 4Gb ????

21kb7dg.jpg

Δημοσ.

Το HP USB format tool δουλεψε, αλλα τι ηταν αυτο ρε παιδια ???

@paylidis ευχαριστω για την βοηθεια

@dewn735 ευχαριστω για το ενδιαφερον

:)

---------- Προσθήκη στις 00:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:01 ----------

Κάνε το διαμόρφωση σε NTFS για να σου δείξει 4GB.

Το ειχα δοκιμασει και αυτο αλλα και παλι δεν εκανε κατι.

BTW thnx :)

Δημοσ.

Το ειδα και ειπα να το δοκιμασω, καλο ειναι. Ξερεις ομως γενικα τι προβλημα εχω με οτι linux εχς δοκιμασει στο netbook??? αυξομειωνεται η φωτεινοτητα της οθονης μονη της, και δεν χερω γιατι....

Δημοσ.
Το ειδα και ειπα να το δοκιμασω, καλο ειναι. Ξερεις ομως γενικα τι προβλημα εχω με οτι linux εχς δοκιμασει στο netbook??? αυξομειωνεται η φωτεινοτητα της οθονης μονη της, και δεν χερω γιατι....

Δεν ξέρω τι εννοείς πάντως θα είναι θέμα κάποιου driver σίγουρα ή κάποιας ρύθμισης.

Στο Linux τα πάντα διορθώνονται πάντως.

Το PinguyOS έχει προεγκατεστημένες πάρα πολλές εφαρμογές.

Δημοσ.
Το HP USB format tool δουλεψε, αλλα τι ηταν αυτο ρε παιδια ???

@paylidis ευχαριστω για την βοηθεια

@dewn735 ευχαριστω για το ενδιαφερον

:)

---------- Προσθήκη στις 00:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:01 ----------

Το ειχα δοκιμασει και αυτο αλλα και παλι δεν εκανε κατι.

BTW thnx :)

τπτ. αρχικα νομισα οτι το ειχεα κάνει bootable για εγκατασταση λογισμικού. All ok :-)

Δημοσ.

αυξομειωνεται η φωτεινοτητα της οθονης του netbook... Καποιες φορες σταματαει, καποιεσ οχι...

Δημοσ.
αυξομειωνεται η φωτεινοτητα της οθονης του netbook... Καποιες φορες σταματαει, καποιεσ οχι...

Με ποιό λειτουργικό;

Δημοσ.

με οτι διανομη linux για netbooκ εχω δοκιμασει. Ακομα και με το jolicloud (ειναι ubuntu netbook rmx based) που εχω τωρα, αλλα πολυ λιγοτερο απο αλλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...