Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη Επεξεργαστη

paul7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με αυτή την Οθόνη και η HD5770 είναι overkill. Μπορείς να πάς και σε φθηνότερη κάρτα πάντως, όπως για παράδειγμα αυτές:

:-)

Overkill η HD5770 για 20άρα???

Θα πρέπει να κλείσει nvidia και η ati σήμερα με αυτή την λογική.

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Overkill η HD5770 για 20άρα???

Θα πρέπει να κλείσει nvidia και η ati σήμερα με αυτή την λογική.

Καλά εντάξει, μπορεί να ήμουν λιγάκι υπερβολικός αλλά για τις διαστάσεις και στην ανάλυση αυτή (1680x1050) οι ισάξιες σε επιδόσεις HD5750 και HD4850 θα τον καλύψουν άνετα και οικονομικότερα. Δεν χρειάζεται ντε και καλά HD5770. Αυτό ήθελα να πώ. :-)

Δημοσ.
Είναι τόσο μικρή η διαφορά τιμής της Nvidia 460 768 με την 5770 που εγω θα την έπερνα και ας έτρεγε όσο μπουκάλι ήθελε...

Kαλά και γώ θα την έπαιρνα, δεν το συζητάμε. Για την συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε. :P

Δημοσ.

Καλημερα.Θα ηθελα να ρωτησω εαν ειναι αρκετα καλος αυτος ο επξεργαστης και αν θα πηγεναι σωστα με το συστημα μου.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558286

Τον θελω για gaming. Μητρικη δεν αλλαζω αν γινεται δουλεια μονο με τον επεξεργαστη ¨)

Δημοσ.
Συμφωνώ για μεταχειρισμένο.

Και αν βρεις σε καλή τιμή κάποιον Q9**0, ακόμα καλύτερα.

Φάνη αν υποννοείς τον Q9550 σε καλή τιμή (δλδ ~120 ας πούμε):P, είναι σα να ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα τη σήμερον. Δυσκολάκι. :-D

Πολύ καιρό έχω να δώ τον συγκεκριμένο σε αγγελία (και σε δελεαστική τιμή φυσικά). :P

Βέβαια εννοείται ότι πάρει σε s775 να είναι μετάχειρο, όχι καινούργιο. :-)

Δημοσ.
Συμφωνα με τον κατασκευαστή την παίρνει.

Απλά είναι πολλά τα λεφτά για την συγκερκιμένη cpu.

Ψάξτην στα μετάχειρα μπας και γλυτώσει κανά 60άρη.

http://www.foxconnsupport.com/cpusupportlist.aspx?type=mb&socket=Socket%20775&model=G31MXP&cputype=Intel

Δεν κτλβ πως λειτουρει αυτο το link που μου εδωσες :-D:-D:-D

Δημοσ.

Στη σελίδα αυτή, μπορείς αν δεις όλους τους συμβατούς με την μητρική σου επεξεργαστές.

Όποιον δε βλέπεις εκεί, δεν τον υποστηρίζει η μητρική σου.

Δημοσ.

Ξαναλέμε ότι δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για καινούριο επεξεργαστή στο 775.

Με τόσα χρήματα παίρνεις 3πύρηνο AMD μαζί με μητρική και μνήμες DDR3.

Αν βρεις κάποιον μεταχειρισμένο σε καλή τιμή, έχει καλώς.

Δημοσ.

ΕΛεος.Εχω ξενεροσει επειδη την μητρικη την πηρα περση το καλοκαιρι και δεν θελω να χαλασω επιπλεον λεφτα -.-.-.- .Τον επεξεργαστη θα μου τον αγορασει η αδερφη μου γι αυτο......

Εαν γνωριζεις καποιον που να πουλαει καποιον καλο επεξεργαστη πες μου....

Δημοσ.

Κι επειδή θα τον αγοράσει η αδερφή σου θα δεχτείς να δώσει 200€ για επεξεργαστή απ' τη στιγμή που όπως σου είπα με τόσα παίρνεις καινούριο και καλύτερο σύστημα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...