Προς το περιεχόμενο

C # vs Java

stefan_nos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια απο τις 2 προτεινετε:

1.Για εφαρμογες που τρεχουν μεσα απο τις ιστοσελιδες ?

2.Για εφαρμογες-πλατφορμες που εδεχομενως να εμπεριέχει και κινούμενα γραφικα?Ποια απο τις δυο υποστηριζει περισσοτερες βιβλιοθηκες?

3.Για αναπτυξη παιχνιδιών?

4.Απο θεμα καθαρά ταχύτητας και συμβατότητας αλλά και υποστηριξης?

5.Για εφαρμογες mobile-tablet pcs?

6.Απο θέμα δυσκολίας?

7.Πιο εμπορική απο θέμα ζήτησης για τους προγραμματιστες στο αμεσο μέλλον?

Ευχαριστω

Δημοσ.

έχει η c# κάτι αντίστοιχο με applet? εκτός και αν δεν εννοεί αυτό ο φίλος...

χωρίς να έχω ασχοληθεί με c# σε μεγάλο βαθμό διαφωνώ με τον johny21

Δημοσ.

2.Για εφαρμογες-πλατφορμες που εδεχομενως να εμπεριέχει και κινούμενα γραφικα?Ποια απο τις δυο υποστηριζει περισσοτερες βιβλιοθηκες?

3.Για αναπτυξη παιχνιδιών?

4.Απο θεμα καθαρά ταχύτητας και συμβατότητας αλλά και υποστηριξης?

5.Για εφαρμογες mobile-tablet pcs?

6.Απο θέμα δυσκολίας?

7.Πιο εμπορική απο θέμα ζήτησης για τους προγραμματιστες στο αμεσο μέλλον?

Ευχαριστω

1. Αν εννοείς εφαρμογές client-server τότε Java. Αν εννοείς τύπου Flash, τότε C# (Silverlight)

2. ?

3. Αν πρόκειται για windows, C#+XNA

4. Τα ίδια σκατά (To CLR τρώει ίσως λιγότερη μνήμη στα windows) όσον αφορά την ταχύτητα σε desktop, η Java έχει εξαιρετικό community

5. Java (android), μελλοντικά ίσως C# για τα windows 7

6. Η ίδια

7. Παγκοσμίως: Java, στην Ελλάδα: πανω κάτω τα ίδια,

Χωρίς να χωνεύω κάποια από τις 2, αν έπρεπε να επιλέξω μια θα επέλεγα τη java γιατί δεν αλλάζει κάθε χρόνο. Αυτό σε κάποιους μπορεί να αρέσει, αλλά εμένα προσωπικά μου προκαλεί αηδία, μια γλώσσα να ξεκινά με βιβλία 300 σελίδων και να καταλήγει σε βιβλια 1000 σελίδων. Επίσης, στο JVM υπάρχουν πιο αξιόλογες γλώσσες (κατά την ταπεινή μου άποψη: Scala, Clojure)

Δημοσ.

Δεν ξέρω είναι αν είναι και οι δυο τόσο ίδιες τελικα όσο λένε.Για τη Java όμως λένε ότι είναι γενικότερα πιο αργή αλλά portable.Η Microsoft δείχνει να πιστεύει τη C# και την υποστηρίζει συνεχώς με αναβαθμίσεις.Η αλήθεια όμως είναι ότι γνωστές εμπορικές εφαρμογές σε C# δεν υπάρχουν(με μεγάλη απήχηση εννοω).Εκτός αν κάνω λάθος και ξέρετε εσείς κάποια.Οσες ξερω εγώ είναι σε Java.Το θέμα είναι ποια απο τις δυο θα σε αποζημιώσει στο τέλος για το χρόνο που θα αφιερώσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...