Προς το περιεχόμενο

Μου κλέβουν το Wireless??

userfotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Λοιπόν, θέλω να ελένξω αν κάποιος μου κλέβει το internet(wireless, air ties router,me diko mou pass)επειδή τον τελευταίο καιρό σα να σέρνεται λίγο.

PS-> Είναι η πρώτη μου ερώτηση στο forum :P(μόλις γράφτηκα)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά!

Λοιπόν, θέλω να ελένξω αν κάποιος μου κλέβει το internet(wireless, air ties router,me diko mou pass)επειδή τον τελευταίο καιρό σα να σέρνεται λίγο.

PS-> Είναι η πρώτη μου ερώτηση στο forum :P(μόλις γράφτηκα)

Ευχαριστώ!

foti καλώς ήρθες στο forum.

Γράψε ποιο router έχεις (ακριβές μοντέλο)

Δημοσ.

Δυστυχώς, στη σελίδα της εταιρίας έχουν μόνο τον συνοπτικό οδηγό χρήσης. Θεωρητικά πάντως, αν συνδεθείς στο web interface της συσκευής σου θα πρέπει κάπου να σου γράφει ποιες διευθύνσεις έχει μοιράσει και σε ποια μηχανήματα. Σε κάθε περίπτωση όμως, το πιο απλό που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις τον κωδικό του ασύρματου και να δεις πως πάει η ταχύτητα

Δημοσ.

userfotis το πλήρες Manual βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.airties.com/product-details.asp?pn=RT-204&s=6&ci=104&i=10%202&cat1=%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1+%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1++&cat2=Wireless+DSL+Modem%2FGateways&dil=gr μέσα στο rar αρχείο. Κοίταξα αλλά δεν βρήκα κάποια επιλογή για το ποιοι χρήστες ειναι συνδεμένοι, οπότε θα σου πρότεινα να αλλάξεις τον κωδικό πρόσβασης στο wireless δίκτυο σου. Ποιο συγκεκριμένα:

1.Άνοιξε ένα browser

2.Γράψε 192.168.2.1 και πάτα enter

3.Ασε κενό κωδικό και πάτα οκ

4.Πήγαινε WIRELESS

5.Πήγαινε Wireless Settings

6.Διάλεξε WPA (ΟΧΙ WEP)

7.Βάλε ένα καινούργιο passphrase (κωδικός φράση) και πάτα αποθήκευση

Λογικά τώρα θα αποσυνδεθείς απο το ασύρματο δίκτυο και θα σου ζητήθεί να δώσεις νέο κωδικό. Αν κολλήσεις κάπου και δεν έχεις ασύρματο, μπορείς να συνδεθείς με καλώδιο και να σκαλίσεις τις ρυθμίσεις.

Δημοσ.

βαλε wpa 2 κωδικο για σιγουρια μην βαλεις wep οπος λενε τα υπολοιπα παιδια γιατι εγω συγκεκριμενα το σπαω σε 5 λεπτα με backtrack κ δεν ξερω κ πολλα πραματα φαντασου καποιος που ξερει

Δημοσ.
userfotis το πλήρες Manual βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.airties.com/product-details.asp?pn=RT-204&s=6&ci=104&i=10%202&cat1=%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1+%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1++&cat2=Wireless+DSL+Modem%2FGateways&dil=gr μέσα στο rar αρχείο. Κοίταξα αλλά δεν βρήκα κάποια επιλογή για το ποιοι χρήστες ειναι συνδεμένοι, οπότε θα σου πρότεινα να αλλάξεις τον κωδικό πρόσβασης στο wireless δίκτυο σου. Ποιο συγκεκριμένα:

1.Άνοιξε ένα browser

2.Γράψε 192.168.2.1 και πάτα enter

3.Ασε κενό κωδικό και πάτα οκ

4.Πήγαινε WIRELESS

5.Πήγαινε Wireless Settings

6.Διάλεξε WPA (ΟΧΙ WEP)

7.Βάλε ένα καινούργιο passphrase (κωδικός φράση) και πάτα αποθήκευση

Λογικά τώρα θα αποσυνδεθείς απο το ασύρματο δίκτυο και θα σου ζητήθεί να δώσεις νέο κωδικό. Αν κολλήσεις κάπου και δεν έχεις ασύρματο, μπορείς να συνδεθείς με καλώδιο και να σκαλίσεις τις ρυθμίσεις.

Το έκανα wpa2 !!

Απλά με το που άλλαξα pass δε μπορώ να μπω από το wireless :P Από το άλλο pc που είναι συνδεδεμένο με καλώδιο μπορώ. Μου βγάζει windows was unable to connect to air ties χωρίς να μου ζητήσει pass πρώτα. (Έκανα επανεκκίνηση και το router)

---------- Προσθήκη στις 16:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:09 ----------

Το έκανα wpa2 !!

Απλά με το που άλλαξα pass δε μπορώ να μπω από το wireless :P Από το άλλο pc που είναι συνδεδεμένο με καλώδιο μπορώ. Μου βγάζει windows was unable to connect to air ties χωρίς να μου ζητήσει pass πρώτα. (Έκανα επανεκκίνηση και το router)

Παιδιά άκυρο το έφτιαξα. :-) Πήγα στα properties από manage wireless networks και αλλαξα το pass

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...