Προς το περιεχόμενο

δεν ανοιγει ο media player

nithe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

Αντιμετωπιζω ενα προβλημα απο την στιγμη που εβαλα καινουργιο antivirus (avg10 64bit).

Καταρχην εχω windows 7 64bit με windows media player 12. Aπο την στιγμη που εβαλα τα καινουργιο antivirus πολλα προγραμματα σταματησαν να λειτουργουν και να μου βγαζει σφαλματα για προβληματα σε dll αρχεια.Ενα απο αυτα και το μονο πλεον απο τα προγραμματα που δεν μου ανοιγει ειναι ο media player.Τα αλλα τα διορθωσα.Μεχρι και απεγκατασταση και επανεγκατασταση του εκανα αλλα τιποτα.ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ...

Το αρχειο που προσπαθω να ανοιξω μου βγαζει μηνυμα οτι " η εκτελεση απο το διακομιστη απετυχε"

καμια ιδεα κανεις; (το εχω τρεξει και σαν administrator)

Δημοσ.

τι εννοεις "έβαλα καινούργια antivirus" ;

πόσα έβαλες;

πάνω από 1 στο γ.....νε το pc.

ξαναματά format κι απ' την αρχή.

1 antivirus αφού έχουμε κάνει απεγκατάσταση και απενεργοποίηση όλων των άλλων (και του windows defender που είναι default στο windows installation)...

Αν βάλεις ξεχωριστό firewall ελέγχεις αν υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας με τα υπόλοιπα προγράμματα ασφαλείας (στο site του κάθε κατασκευαστή και στο internet γενικότερα)..

επίσης , βάζεις 64bit εκδόσεις antivirus και όχι 32 bit αν θέλεις να μην έχεις προβλήματα.

Δημοσ.

σε ευχαριστω για την απαντηση και την προθεση σου (εγινε edit το πρωτο σχολιο μου)

καμια αλλη βοηθεια βρε παιδια

Δημοσ.
Aπο την στιγμη που εβαλα τα καινουργιο antivirus πολλα προγραμματα σταματησαν να λειτουργουν και να μου βγαζει σφαλματα για προβληματα σε dll αρχεια

Αφού σου έβγαλε μήνυμα(τα) για ιό και τους καθάρισε ή έτσι χωρίς λόγο;;

Το αρχειο που προσπαθω να ανοιξω μου βγαζει μηνυμα οτι " η εκτελεση απο το διακομιστη απετυχε"

καμια ιδεα κανεις; (το εχω τρεξει και σαν administrator)

Αν δεν ανοίγει μόνο με το αρχείο "που προσπαθω να ανοιξω" τότε το αρχείο αυτό το αποχαιρετίζεις,αν γίνεται με όλα τα αρχεία ενδέχεται να είναι το πρόβλημά σου σε κάποιο υποσύστημα (codec,driver ... ) και όχι στο media player.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...