Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με θόρυβο

nik324

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο θόρυβος του laptop τον τελευταίο καιρό έχει αυξηθεί πολύ! Συνεχώς μπαίνει σε λειτουργεία ο ανεμιστήρας...Θεώρησα ότι οι ιοί μπορεί να είναι υπεύθυνοι για αυτό και έτσι αποφάσισα να κάνω format...Παρόλα αυτά ο θόρυβος συνεχίζει...

Δεν μου έχει ξανά συμβεί κάτι παρόμοιο οπότε δεν έχω ασχοληθεί και δεν έχω ιδέα για το συγκεκριμένο θέμα...Ούτε ποιες πρέπει να είναι οι φυσιολογικές θερμοκρασίες δεν ξέρω ούτε τίποτα σχετικό! Παρακαλώ τα φώτα σας! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πρεπει να εχει μαζεψει σκονη για αυτο γινεται αυτο... παρε ενα spray αερα και ριξε στις γρυλιες που ειναι η ψυχτρα. Εκτος αν ξερεις και μπορεις να το ανοιξεις και να καθαρισεις τη σκονη για καλυτερα αποτελεσματα.

Δημοσ.

Το Core Temp σου λέει τον φόρτο αλλά και την θερμοκρασία του επεξεργαστή δώσε μας μια ιδέα ,φαντάζομαι ότι μάζεψε αρκετή σκόνη το laptop σου με αποτέλεσμα να μειώθηκε η αποδοτικότητά τον ανεμιστήρων οπότε και αναγκάζονται να δουλέψουν ποιο έντονα.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Το core temp μου δείχνει τα εξής:

model :mobile intel pentium dual core T3200

VID 1.250v

Frequency 997.45

Tj.max 100 C

core #0 56C low 52C high 69C load 9%

core #1 54C low 55C high 66C 8%

{κράτησα screenshot αλλά δεν ξέρω πως να το ανεβάσω για να δείτε καλύτερα τι μου δείχνει το προγραμματάκι αυτό}

Δημοσ.

Παιδιά καμιά βοήθεια; Ο θόρυβος δεν αντέχετε άλλο....

---------- Προσθήκη στις 16:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:47 ----------

Η θερμοκρασία φτάνει στους 85!!

Δημοσ.
Παιδιά καμιά βοήθεια; Ο θόρυβος δεν αντέχετε άλλο....

---------- Προσθήκη στις 16:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:47 ----------

Η θερμοκρασία φτάνει στους 85!!

Τι βοήθεια θες; θέλει καθάρισμα το laptop.

Με συμπιεσμένο αέρα στης τρύπες που έχει στην κάτω πλευρά και ιδίως όπου βλέπεις ανεμιστήρα.Για περισσότερα δώσε περισσότερες πληροφορίες,π.χ. μοντέλο laptop.

Δημοσ.

η λυση για τον φιλο ειναι ανοιγμα και καθαρισμα και κατα 99% το προβλημα θα λυθει,εκτος αν εχει προβλημα το ανεμιστηρακι και χαλαει τον κοσμο οποτε αλλαγη,το λαπτοπ εχει γραψει γενικα χλμ;

Δημοσ.

dell inspiron 1525... 2 χρονών είναι και τις περισσότερες μέρες δουλεύει κανένα 20ωρο την μέρα! Αυτό φοβάμαι ότι τα έχει πέξει ο ανεμηστήρας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...