konm Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω γνώμες, βοήθεια και συμβουλές. Αποφάσισα να δμιουργήσω μια ιστοσελίδα ενημέρωσης σε τοπικό επίπεδο για την πολιτική, τα αθλητικά, τον καιρό, τις διάφορες ειδήσεις κλπ. Προσπάθησα να κάνω κάτι με το wordpress αλλά δεν τα κατάφερα. Για να σας πω τι με ενδιαφέρει κι' όλας θέλω να έχει πολλά widgets με ημερολόγιο καιρό δημοσκοπήσεις κ.α.. Τα χρήματα που θα δώσω δεν θέλω να ξεπερνάνε τα 100 ευρώ. Με ιακνοποιεί πιστεύω το wordpress αλλά για αρχή δυσκολεύομαι να το χειριστώ. Και τέλος θέλω να μπορούν γράφονται κάτω από το κάθε θέμα σχόλια. Αυτα τα λίγα...
Seldimi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Συνγώμη φίλε μου που θα σε απογοητεύσω αλλά με 100€ budget το μόνο που μπορείς να καταφέρεις είναι να βρεις κάποιον να σου στήσει ένα wordpress στο wordpress.com... Καταρχάς για domain+hosting θα χρειαστείς 100ευρώ.. Για να σου στήσει κάποιος wordpress και να στο παραμετροποιήσει δύσκολα. Εδώ ειδησεογραφικά sites τα χρεώνουν 2,000 και 3,000ευρώ για αρχή και τα εξτρα χρεώνονται.. μήπως να το σκεφτείς ξανά;
kevag Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Συνγώμη φίλε μου που θα σε απογοητεύσω αλλά με 100€ budget το μόνο που μπορείς να καταφέρεις είναι να βρεις κάποιον να σου στήσει ένα wordpress στο wordpress.com... Καταρχάς για domain+hosting θα χρειαστείς 100ευρώ.. Για να σου στήσει κάποιος wordpress και να στο παραμετροποιήσει δύσκολα. Εδώ ειδησεογραφικά sites τα χρεώνουν 2,000 και 3,000ευρώ για αρχή και τα εξτρα χρεώνονται.. μήπως να το σκεφτείς ξανά; Εμένα μου στοίχησε 20 ευρώ το domain,50 ευρώ ο σερβερ και 39 δολλάρια το θέμα του Wordpress που μου άρεσε. Αλλά αφιέρωσα παρά πολύ χρόνο για να το φέρω στα δίκα μου μέτρα. Άρα γίνεται, με 100 ευρώ, αλλά θες και πολύ υπομονή και διάθεση
poscaman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Εμένα μου στοίχησε 20 ευρώ το domain,50 ευρώ ο σερβερ και 39 δολλάρια το θέμα του Wordpress που μου άρεσε. Αλλά αφιέρωσα παρά πολύ χρόνο για να το φέρω στα δίκα μου μέτρα. Άρα γίνεται, με 100 ευρώ, αλλά θες και πολύ υπομονή και διάθεση ναι, αλλά δεν είναι ειδησεογραφικό πόρταλ που ζητάει ο topic starter..... Το ποσό των 100 ευρώ, είναι απλά εξωπραγματικό....
dewn735 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 ναι, αλλά δεν είναι ειδησεογραφικό πόρταλ που ζητάει ο topic starter..... Το ποσό των 100 ευρώ, είναι απλά εξωπραγματικό.... Ε, καλά, εντάξει, δε θα σηκώσει και τη σελίδα του Λαμπράκη!! :lol: Μόνος του θέλει να ασχοληθεί και για τοπικά θέματα (αν κατάλαβα βέβαια καλά)
konm Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά καλημέρα. Δεν θέλω να αναιβάσω site όπως του ευαγγελάτου και λοιπών. Θέλω ένα το οποίο θα το διαχειρίζομαι αρχικά μόνος μου. Απλά θέλω να έχει καλή εμφάνιση και σύγχρονη. Εγώ θα το φτιάξω απλά σας είπα θέλω οδηγίες μέχρι την τελική μορφή, που θα βρω θέματα πως θα τα βάλω όπως και widget.
kevag Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά καλημέρα. Δεν θέλω να αναιβάσω site όπως του ευαγγελάτου και λοιπών. Θέλω ένα το οποίο θα το διαχειρίζομαι αρχικά μόνος μου. Απλά θέλω να έχει καλή εμφάνιση και σύγχρονη. Εγώ θα το φτιάξω απλά σας είπα θέλω οδηγίες μέχρι την τελική μορφή, που θα βρω θέματα πως θα τα βάλω όπως και widget. Κύριοι βοηθοί σου θα είναι το google (αναζήτηση themes-templates, άλλες απορίες) και το youtube (έχει πολλά tutorial πως ανεβάζεις wordpress σε σερβερ, ftp , κλπ) . Εγώ δεν ήξερα τίποτα και έτσι έκανα. Απλά όπως σου είπα θέλει πολύ χρόνο και υπομονή. Το να καθίσει κάποιος και να στα γράψει βήμα-βήμα από την αρχή ως το τέλος το βλέπω λιγάκι δύσκολο
konm Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Κύριοι βοηθοί σου θα είναι το google (αναζήτηση themes-templates, άλλες απορίες) και το youtube (έχει πολλά tutorial πως ανεβάζεις wordpress σε σερβερ, ftp , κλπ) . Εγώ δεν ήξερα τίποτα και έτσι έκανα. Απλά όπως σου είπα θέλει πολύ χρόνο και υπομονή.Το να καθίσει κάποιος και να στα γράψει βήμα-βήμα από την αρχή ως το τέλος το βλέπω λιγάκι δύσκολο Φίλε σε ευχριστώ πολύ. Το δικό σου site πιό είναι να δω τι έχεις φτιάξει;
kevag Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Φίλε σε ευχριστώ πολύ. Το δικό σου site πιό είναι να δω τι έχεις φτιάξει; Αυτό εδώ Φαίνεται και στην υπογραφή μου άλλωστε. Καλή συνέχεια
kostas0928 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά καλημέρα. Δεν θέλω να αναιβάσω site όπως του ευαγγελάτου και λοιπών. Θέλω ένα το οποίο θα το διαχειρίζομαι αρχικά μόνος μου. Απλά θέλω να έχει καλή εμφάνιση και σύγχρονη. Εγώ θα το φτιάξω απλά σας είπα θέλω οδηγίες μέχρι την τελική μορφή, που θα βρω θέματα πως θα τα βάλω όπως και widget. Τι εννοείς "εγώ θα το φτιάξω" ? Έτοιμο template θα πάρεις, έτοιμα widgets,modules,plugins θα βάλεις άρα στην ουσία θέλεις ένα έτοιμο ειδησιογραφικό portal που θα του προσθέσεις περιεχόμενο. Δε θα φτιάξεις κάτι εσύ. Το περιεχόμενο θα βάλεις μόνο. Συγνώμη που παρεμβαίνω πάνω σε αυτό άλλα δε μου αρέσει η λογική "Άλλαξα τα κείμενα μέσω CMS = Έφτιαξα site μόνος μου!" Απο κει και πέρα σε αυτό που ζητάς φαντάζομαι θα υπάρχουν αρκετές λύσεις σε joomla-drupal-wordpress και άλλα. Πολλά απο αυτά μπορεί να είναι και free οπότε μπορεί και να σε φτάσουν τα 100ευρώ. Αν θες να βρεις cms-templates κτλ : ψάξε στο goole. Αν θες να μάθεις πως θα τα στήσεις : Διάβασε τις οδηγίες που δίνει το καθένα. Απο κει και πέρα αν θελεις να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο, εδώ είμαστε
Seldimi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον παρεξήγησα... εγώ κατάλαβα ότι ο φίλος θέλει κάποιος να του τα στήσει και να φτιάξει όλα αυτά, οπότε και τα 100ευρώε είναι λίγα γιατι κάποιος θα πρέπει να αφιερώσει ώρες δουλείας... Αν είναι να τα κάνει μόνος του, υπάρχουν δωρεάν plugins κ τλ απ το wordpress... δεν θέλει ιδιαίτερες γνώσεις, ολα γίνονται αυτοματοποιημένα πλέον
oneofthem Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Τι εννοείς "εγώ θα το φτιάξω" ? Έτοιμο template θα πάρεις, έτοιμα widgets,modules,plugins θα βάλεις άρα στην ουσία θέλεις ένα έτοιμο ειδησιογραφικό portal που θα του προσθέσεις περιεχόμενο. Δε θα φτιάξεις κάτι εσύ. Το περιεχόμενο θα βάλεις μόνο. Συγνώμη που παρεμβαίνω πάνω σε αυτό άλλα δε μου αρέσει η λογική "Άλλαξα τα κείμενα μέσω CMS = Έφτιαξα site μόνος μου!";) έλα ρε συ kostas0928, το παιδί απλά διευκρίνησε ότι θέλει να ασχοληθεί μόνος του επειδή ο seldimi κατάλαβε από λάθος πως ζητάει με 100 ευρώ να του κάνει άλλος τη δουλειά, δεν είπε ότι είναι και developer- @konm: προτείνω να κάνεις λίγο surfing και να βρεις πρώτα μερικά site που να πλησιάζουν αυτό που έχεις στο μυαλό σου ώστε να να έχεις κάτι πιο συγκεκριμένο πάνω στο οποίο θα μπορείς να ψάξεις τι παίζει από αντίστοιχα έτοιμα template, πώς στήνεται κάτι τέτοιο κτλ
orotoi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον παρεξήγησα... εγώ κατάλαβα ότι ο φίλος θέλει κάποιος να του τα στήσει και να φτιάξει όλα αυτά, οπότε και τα 100ευρώε είναι λίγα γιατι κάποιος θα πρέπει να αφιερώσει ώρες δουλείας... Αν είναι να τα κάνει μόνος του, υπάρχουν δωρεάν plugins κ τλ απ το wordpress... δεν θέλει ιδιαίτερες γνώσεις, ολα γίνονται αυτοματοποιημένα πλέον και γω αυτό κατάλαβα.. Αλλά και πάλι.. απο τη μια λες δεν έχεις ιδέα απο την άλλη θέλεις να φτιάξεις κάτι μοντέρνο να κάνει καλή εντύπωση (οπότε λειτουργικό, αισθητικά ωραίο, χρηστικό κτλ)... [offtopic] kosta.. για το άλλο που λέγαμε.. ψιλο πακέτο το θέμα με το crawl.. :/ [/offtopic]
kostas0928 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 έλα ρε συ kostas0928, το παιδί απλά διευκρίνησε ότι θέλει να ασχοληθεί μόνος του επειδή ο seldimi κατάλαβε από λάθος πως ζητάει με 100 ευρώ να του κάνει άλλος τη δουλειά, δεν είπε ότι είναι και developer Μα και γω μια διευκρίνηση έκανα Που είναι το κακό ? Δεν ξέρω τι ήθελε να πει ή αν εννοούσε άλλο από αυτό που είπε αλά , επειδή έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο τελευταία όποιος στήνει ένα cms ( χωρίς να αλλάζει τίποτα) να διαδίδει "το έφτιαξα μόνος μου" γι αυτό τα λέω για να ακούνε κι άλλοι. Δημήτρη δεν έχω ασχοληθεί καθόλου φίλε γιατί δε μου μένει χρόνος και δυστυχώς δε βλέπω να αλλάζει αυτό στο προσεχές μέλλον....Αμα το ξεκινήσεις καλό κουράγιο
konm Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά Καλησπέρα! Έφτιαξα ένα wordpress και αγόρασα ένα θέμα για να το βάλω, αλλα δεν ξέρω πως... Θα ήθελα τη βοήθειά σας Από εδώ το αγόρασα: http://www.elegantthemes.com/gallery/deepfocus/ Και επίσης να σας πω ότι έχω αγοράσει και το CSS από το Wordpress!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.