steli000s Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια να σας ρωτησω λιγο...εχω ενα παλιο σκληρο απο το παλιο μου pc...εχω περιπου 5 χρονια να τον χρησιμοποιησω..οταν τον ανοιξα ήδα πως του ειχα κωδικο τον οποιο δεν θυμαμαι..τι μπορω να κανω..??πηγα να του βαλω νεα windows αλλα δεν τα δεχεται μπορω να τον σπασω καπως..???
jim_p Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Που ακριβως σου ζηταει κωδικο? Φορματ μπορεις να κανεις στο σκληρο κανονικα, μιας και ο κωδικος ειναι συνηθως στο λειτουργικο.
firewalker Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια να σας ρωτησω λιγο...εχω ενα παλιο σκληρο απο το παλιο μου pc...εχω περιπου 5 χρονια να τον χρησιμοποιησω..οταν τον ανοιξα ήδα πως του ειχα κωδικο τον οποιο δεν θυμαμαι..τι μπορω να κανω..??πηγα να του βαλω νεα windows αλλα δεν τα δεχεται μπορω να τον σπασω καπως..??? Αν ο κωδικός είναι σε επίπεδο bios τότε μπορείς να τον ακυρώσεις αφαιρώντας την μπαταρία από την μητρική έχοντας βγάλει το pc από την πρίζα και περιμένοντας μερικά λεπτά. Εναλλακτικά κοιτάς μήπως η μητρική έχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία για την αφαίρεση του bios password. Η παραπάνω διαδικασία μάλλον θα σβήσει και της όποιες ρυθμίσεις υπάρχουν στο bios επαναφέροντας τις προεπιλεγμένες. Αν ο κωδικός είναι σε επίπεδο λογισμικού τότε υπάρχουν άλλα εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.
washcloud Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Κωδικός (για σκληρό) απ' το BIOS; Σαν "Έλληνας τουρίστας" (χα) ακούγεται αυτό
HamerZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 hirens boot cd και δες αν έχει εργαλιάκι για την δουλειά που θες
washcloud Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ^ ...να μπει στη "διαδικασία" (όχι ότι θα είναι άσχημο να του βρίσκεται καβάτζα) του φτιαξίματος HBCD, για να ΔΕΙ, ΑΝ "υπάρχει εργαλείο σχετικό"..........;
isay Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ο topic starter εγραψε οτι προσπάθησε να βάλει windows αλλά δεν τα δέχεται, οπότε δεν ειναι θέμα bios password. Αν θέλει βοήθεια ας δώσει παραπάνω στοιχεία γιατί οι μαντικές ικανότητες σπανίζουν στις εποχές μας
steli000s Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 δεν δεχεται τα windows δεν ξερω γιατι...μαλλον θα παει για πεταμα ο σκληρος γιατι ειναι και μονο 20G και θα ψαξω να βρω κανενα παλιο μονο ide να του βαλω...ξερετε που μπορω να βρω..??(χωρις να διαθεσω πολλα λεφτα).
washcloud Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 μαλλον θα παει για πεταμα ο σκληρος γιατι ειναι και μονο 20G Ό,τι θέλεις τον κάνεις, αλλά επειδή είναι "αμαρτία" έστω κι ένα GB πεταμένο, σκέψου να τον χαρίσεις : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=104228&page=374 (Αν είσαι Αθήνα, στη Στουρνάρη νομίζω έχει μαγαζιά με μεταχειρισμένο hardware. Δες εκεί για άλλον. Επίσης κάπου στο Μοναστηράκι κάθε τόσο σκάνε πλανόδιοι (που εξαφανίζονται όσο γρήγορα εμφανίζονται, πρωινές ώρες συνήθως) που πουλάνε δίσκους σε τιμές μόλις μερικών Ευρώ, χωρίς βέβαια καν...εγγύηση λειτουργίας, αλλά αν πάρεις 2-3 με πχ κα'να 5ευρο όλο και κάποιος θα δουλεύει. Είναι βέβαια και θέμα να ρωτήσεις στην περιοχή, κάθε πότε περίπου εμφανίζονται αυτοί). Κατά τ' άλλα, ακόμα και στις αγγελίες του Ινσόμνια, όλο και κάποιον 40άρη ή 80άρη θα βρεις, να πουλιέται με 15 ευρώ, και σίγουρα θα ΕΙΝΑΙ έστω λειτουργικός - το για πόσο καιρό βέβαια είναι τελείως στην τύχη και χωρίς καμμιά εγγύηση αντικατάστασης).
probe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα http://www.hddunlock.com/. Τώρα κάνει δεν κάνει δουλειά δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.