FohNaKoS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα!Σημερα μου εφεραν τ νεο μ υπολογιστη.εχω βαλει συνολικα 3 σκληρουσ δισκουσ.Αρχικα εχω εναν ssd ο οποιοσ λειτουργει κανονικα.Επισης εχω και 2 αλλους τους οποιους τους εκανα raid(βασικα το καταστημα τους εκανε). Μπαινω ομως στον υπολογιστη μ και εχει μονο τον ssd.τους αλλους 2 δεν τους εχει.λιγη βοηθεια παρακαλω.. Ευχαριστω!
cons1985 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Αν πας στην διαχείριση συσκευών τους βλέπεις?
cons1985 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ωραία είχα και εγλω το ίδιο πρόβλημα πήγαινε. Εναρξη->Πίνακας ελέγχου-> Σύστημα και Ασφάλεια->Εργαλεία Διαχείρισης-> Διαχείριση Υπολογιστή-> Διαχείριση Δίσκων και από εκεί θέσε αρχικά γράμματα στους δίσκους σου εαν και εφόσον δεν έχουν. λογικά θα στους έχει με αστεράκι * ---------- Προσθήκη στις 20:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:15 ---------- θα κάνεις δεξι κλίκ πάνω στον δίσκο και επιλέγεις αλλαγή γράμματος.
FohNaKoS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Και θα ειναι κανονικα ρυθμιζμενοι σε raid? ειμαι λιγο ασχετος...
cons1985 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Αυτό γίνεται μέσα από τα bios απ'όσο ξέρω. Αν αλλάξεις το γράμμα δεν νομίζω να επηρεάσει το raid αλλα καλύτερα να το επιβεβαιώσει κάποιος που το γνωρίζει αυτό καλύτερα.
FohNaKoS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 δεν ξερω πως να αλλαξω το γραμμα.μονο για τομεις μου λεει...που παταω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.