GiannisKap Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 παιδια καλησπερα μπορειται να μου πειτε πως μπορω να ψεχωρισω το οριτζιναλ nokia n96 απο αυτο http://www.grmarket.gr/auction_details.php?name=NOKIA-N96-16GB-VODAFONE100-&auction_id=109457 καποιον σιγουρο τροπο ισως?? ευχαριστω
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Aν ειναι αυτο που θα ανταλλασσες με τον φιλο σου, ζητησε του να στο δωσει για λιγο και προσπαθησε να του περασεις ενα sis αρχειο για s60 v3. Αν περναει ειναι αυθεντικο. Αν δεν περναει, ειναι κλωνος (αν και ποσταρε εδω να βρουμε καποιο σιγουρο να περασεις). Βεβαια ψαξε να βρεις στο youtube ΑΚΡΙΒΩΣ το μενου του Ν96 (αν το βρεις στα ελληνικα ειναι ακομα καλυτερα) και δες αν εχει διαφορες. Και ενα γραμμα ειναι σημαντικη διαφορα. Απο κει και περα, νομιζω υπαρχει μια ιστοσελιδα που δινεις το firmware της συσκευης και σου λεει αν προκειται για αυθεντικο. Δεν την θυμαμαι ομως, οποτε ας μας κατατοπισει καποιος αλλος.
GiannisKap Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 αλλα τωρα με αναστατωσε αυτο σημερα θα το ξαναδω του φιλου μου ελπιζω να μην ειναι ετσι αν και το παιδι απο το οποιο το αγορασε το ειχε κανα χρονο εναμισι τι στο καλο λες απο τοτε να εβγαζαν τοσο καλα αντιγραφα?
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 λες απο τοτε να εβγαζαν τοσο καλα αντιγραφα? Εξωτερικα ναι. Εσωτερικα δεν ξερω... Παντως απο Ν96 κλωνους ειχε γεμισει ο τοπος, μεχρι και κλεμμενα "και καλα" προσπαθουσαν να σου πουλησουν στον δρομο. Παντως του φιλου σου θα το καταλαβεις πιστευω, ολο και καποια μη java εφαρμογη θα εχει βαλει. Και αν το εχει κανει τοτε δεν εχεις προβλημα
GiannisKap Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστω φιλε μου για τις πληρ σου το ελπιζω να ειναι πραγματικο! ---------- Προσθήκη στις 17:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:49 ---------- αν ο κωδικος συσκευης ειναι ιδιος εννοω τον κωδικο προιντος που εχει στο αυτοκολητο μεσα του βρηκα σε ενα βιντεο λεει αυτον 0543720 δλδ ειναι ο ιδιος σε ολα τα γνησια ν96? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=mH-SkbP-BhE[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.