kerga Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Kαλησπέρα σε όλους Θέλω να ρωτήσω κάτι για τα portable προγράμματα που δεν εχω καταλάβει. Μπορώ να κατεβάσω κάποιο τέτοιο πρόγραμμα στον υπολογιστη μου, να το δουλεύω από εκεί και αν θέλω να το χρησιμοποιήσω σε κάποιον άλλον υπολογιστή απλά να μεταφέρω τον φάκελό του σε memory stick από όπου θα το λειτουργήσω στο άλλο pc? Ετσι δουλεύει το όλο θέμα ή το έχω καταλάβει λάθος? Θέλω δηλαδή να το χρησιμοποιώ στον δικό μου υπολογιστή χωρις την ανάγκη του memory stick, παρα μόνο αν θέλω να το χρησιμοποιήσω αλλού.
parsifal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Mobile Software. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ετσι δουλεύει το όλο θέμα ή το έχω καταλάβει λάθος? Σωστά κατάλαβες.
TheELF Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Πρόσεχε όμως σε τυχών επιπλέον αρχεία που μπορεί να μην γράφονται στον ίδιο φάκελο, ρυθμίσεις ή αρχεία που επεξεργάζεσαι,αυτά θα πρέπει να τα αντιγράψεις ξεχωριστά.
kerga Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Πρόσεχε όμως σε τυχών επιπλέον αρχεία που μπορεί να μην γράφονται στον ίδιο φάκελο, ρυθμίσεις ή αρχεία που επεξεργάζεσαι,αυτά θα πρέπει να τα αντιγράψεις ξεχωριστά. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.