OROKUSAKI Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Νεο παιχνιδι δρασης απο την Ιαπωνικη Atlus. Ειναι το πρωτο παιχνιδι της εταιριας που βγαινει σε pc και αυτο ειναι πολυ σημαντικο για το pc gaming, το οτι δηλαδη αλλη μια ιαπωνικη εταιρια αποφασισε να στηριξει το pc gaming!!:lol:. Σαν φανατικος Γιαπωνεζος που ειμαι θα το αγορασω οπωσδηποτε. Δειτε το πρωτο trailer [ame] [/ame]
outlaw star Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 εγώ για καθαρόαιμο hack and slash το κόβω..
Bigi444444 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Θα το βγάλουν κ σε pc;Νόμιζα ότι θα είναι μόνο για κονσόλες.Ενδιαφέρον φαίνεται.
EKTELESTES Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Λίγο το έπαιξα και μου φαίνεται χάλι μαύρο...και γραφικά και κίνηση χάλια που δεν ανταποκρίνεται στο πάτημα των κουμπιών ( xbox 360 controller) και και και...
manost Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Λίγο το έπαιξα και μου φαίνεται χάλι μαύρο...και γραφικά και κίνηση χάλια που δεν ανταποκρίνεται στο πάτημα των κουμπιών ( xbox 360 controller) και και και... Κακό αυτό. Κι ήλπιζα να με κρατήσει μέχρι να βγουν τα Skyrim & Batman AC (πήγε και πίσω η ημερομηνία του). Μάλλον θα ασχοληθώ τελικά με το Game of Thrones Genesis στα τέλη της βδομάδας... Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk
maurisio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Παιδιά καλησπέρα, έχω πάρει το συγκεκριμένο παιχνίδι και έχω ενα σοβαρό πρόβλημα λοιπόν αρχικά το λαπτοπ μ έχει intel core i5 2450 στα 2.50ghz και 4 gb ram ωπος και καρτα γραφικων Nvidia geforce gt520m το πρόβλημα μου τώρα με το που παω να τρέξω το παιχνίδι μου βγάζει μήνυμα λάθους το παρακάτω something went wrong with physx please over to nvidia (site) and check that your physx drivers are up to date αφου τρέχει παει να ανοίξει βγάζει άσπρη οθόνη και εμφανίζει το μήνυμα απο drivers έχει ολα τα τελευταία η κάρτα γραφικών. μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? ευχαριστώ
geowizard Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 ξανακανε εγκατασταση τουε drivers μαζι με το physx
maurisio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 ξανακανε εγκατασταση τουε drivers μαζι με το physx το εχω κανει ειδη καποια αλλη λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα