Προς το περιεχόμενο

The Cursed Crusade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νεο παιχνιδι δρασης απο την Ιαπωνικη Atlus. Ειναι το πρωτο παιχνιδι της εταιριας που βγαινει σε pc και αυτο ειναι πολυ σημαντικο για το pc gaming, το οτι δηλαδη αλλη μια ιαπωνικη εταιρια αποφασισε να στηριξει το pc gaming!!:lol::lol:. Σαν φανατικος Γιαπωνεζος που ειμαι θα το αγορασω οπωσδηποτε. Δειτε το πρωτο trailer

[ame]

[/ame]
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λίγο το έπαιξα και μου φαίνεται χάλι μαύρο...και γραφικά και κίνηση χάλια που δεν ανταποκρίνεται στο πάτημα των κουμπιών ( xbox 360 controller) και και και...

Δημοσ.

Λίγο το έπαιξα και μου φαίνεται χάλι μαύρο...και γραφικά και κίνηση χάλια που δεν ανταποκρίνεται στο πάτημα των κουμπιών ( xbox 360 controller) και και και...

Κακό αυτό. Κι ήλπιζα να με κρατήσει μέχρι να βγουν τα Skyrim & Batman AC (πήγε και πίσω η ημερομηνία του).

Μάλλον θα ασχοληθώ τελικά με το Game of Thrones Genesis στα τέλη της βδομάδας...

Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, έχω πάρει το συγκεκριμένο παιχνίδι και έχω ενα σοβαρό πρόβλημα λοιπόν αρχικά το λαπτοπ μ έχει

intel core i5 2450 στα 2.50ghz

και 4 gb ram ωπος και

καρτα γραφικων Nvidia geforce gt520m

το πρόβλημα μου τώρα με το που παω να τρέξω το παιχνίδι μου βγάζει μήνυμα λάθους το παρακάτω

something went wrong with physx please over to nvidia (site) and check that your physx

drivers are up to date αφου τρέχει παει να ανοίξει βγάζει άσπρη οθόνη και εμφανίζει το μήνυμα

απο drivers έχει ολα τα τελευταία η κάρτα γραφικών. μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...