ZELDA Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 που εμας τους ΒοριοΕλλαδιτες που για να πιουμε κοκκινο lly esse πρεπει να κανουμε ταμα στον Αγιο παντελειμονα (3 μηνες ψαχνω σε ολα τα μεγαλα μαρκετ μονο decafeine και black) τυχαιο δεν νομιζω μαλλων θα εχουν στοκ μπολικα απο δαυτα.. , ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ ακομη γιατι εκατσα και τους εξηγησα με email το προβλημα που εχω σαν πελατης αλλα και η περιοχη μου και αυτοι ουτε κανανε το κοπο να μου απαντησουν ενα μεγαλο μπραβο σε μενα που επισεις που δεν προκειτε να πιω την συγκεκριμενη μαρκα καφε πλεων γιατι μαλλων μας περναει για κοροιδα... πληρωνουμε που το πλοηρωνουμε χρυσαφι μας εχουν γραμμενους κιολας! πειτε ρε παιδια καμια αλλη μαρκα γιατι εχω να πιω καφε 10 μερες..
Lucifer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου για το ζήτημα. Δοκίμασε σεγκαφρέντο.
Lucifer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δεν είμαι βέβαιος, το κοντινότερό μου είναι ένα καρφούρ που έχει τα πάντα και λίγο ακόμα, οπότε δεν ξέρω τι παίζει με νορμάλ σουπερμάρκετ.
ZELDA Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 εχω και εγω carefull θα παω να κοιταξω μετα ευχαριστω
leftermann Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 όχι, Καφές είναι ο Παντελής. Μπράβο είναι ο Ραούλ.
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Lavazza ftw απαγορεύεται η χρήση greeklish ---------- Προσθήκη στις 16:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:45 ---------- Επίσης ξέρεις, μπορείς πάντα να παραγγείλεις. http://www.illyshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=26&LANG=GR
Garnele Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ο λαβάτζα είναι ο χειρότερος εσπρέσσο που μπορώ να φανταστώ. Προσωπικά επειδή ακόμη κάνω τα σουρταφέρτα μου στη Θράκη ψωνίζω από κει καφέ, ενώ όταν ξεμένω βρίσκω πάντα ιλλι στο ΑΒ. Νομίζω πάντα, έχω καιρό να πάρω καφέ από το σούπερ.
ZELDA Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 οντως ο λαβαζα τουλαχιστον στην Ελλαδα ειναι ο χειροτερος και το διαπιστωσα και σημερα ακομη μια φορά , φιλε στο Α β οπως και σε ολα τα μαρκετ αυτη την στιγμη εχει μονο πρασινο και μαυρο (esse) και οχι κοκκινο
The_Judas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Στην Ελλάδα έχω βρει μόνο Illy-Lavazza-Jacobs και όλοι οι υπόλοιποι είναι τύπου carrefour-makro κλπ. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι ο Lavazza είναι ο χειρότερος. Ο rosa και ο oro είναι πολύ καλοί. Υπάρχουν βέβαια και καλύτεροι όπως ο lavazza-napoli (ή κάπως έτσι) αλλά αυτός υπάρχει μόνο στην Ιταλία. Από Ιταλία επίσης παίρνω sagafredo-saicaf. Πολύ καλοί και οι δυο. Αν έχετε κάποιον φίλο πείτε αν σας φέρει
Garnele Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Τα καρφούρ/μακρο/365 κτλ δεν έχουν δική τους παραγωγή καφέ προφανώς, κάνουν αυτό που κάνουν και τα λιντλ, προμηθεύονται για παράδειγμα καφέ από τη lavazza και το βάζουν στις αντίστοιχες δικές τους συσκευασίες. Προσπαθώ τώρα να θυμηθώ ποιανού σουπερ μαρκετ ο καφές ήταν αξιοπρεπέστατος, σίγουρα όχι το 365, ενδεχομένως να ήταν καρφούρ.. Πφ δεν θυμάμαι. Πάντως, εφόσον δε μιλάμε για αγορά κόκκων καφέ, προτιμώ να πάω σε ένα καφεκοπτείο αμφιβόλου ποιότητας καφέ και να πάρω φρεσκοκομμένο που τουλάχιστον ανοίγεις το σακουλάκι και παθαίνεις εγκεφαλικό από τη μυρωδιά, παρά την οποιαδήποτε μπουρούχα από το σούπερ. Εσύ Γιούντας παραγγέλνεις από Ιταλία εσπρέσσο δηλαδή; Μέσω φίλου ή ιντερνετικά;
The_Judas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μου φέρνει ο αδερφός μου. Δεν έχω βρει κανένα eshop με καλή ποικιλία και λογικές τιμές. Στην Ιταλία έχουν απίστευτη ποικιλία από καφέδες, αλλά δυστυχώς λίγοι από αυτούς εξάγονται απ' ότι φαίνεται. Από καρεφούρ-μακρο που δοκίμασα, ο πρώτος είναι ικανοποιητικός απλά και ο δεύτερος ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει! Καλύτερα να έβαζα χώμα παρά αυτό το πράγμα. Εγραφε και στην συσκευασία 100% arabica Εσύ γαρνέλε από που παίρνεις φρεσκοκομμένο και πόσο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.