Προς το περιεχόμενο

nod32 username and password

kostas 234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα δεν μπορώ να βρω καινούργια κλειδιά για το nod32 που έχω. Έχω βρει κάνα δυο σαιτ αλλά όταν βάζω το username και το password δεν κάνει ανανέωση έχετε να μου προτεινε κάποια άλλη σελίδα

Ευχαριστώ .

το nod32 που εχω ειναι και το eset και το απλο

Δημοσ.

Βάλε το avira που είναι εξίσου καλό μην πω και καλλίτερο από οποιοδήποτε μη νόμιμο anti-virus είναι ελεύθερο οπότε τέλος τα προβλήματα,και είναι και ελαφρύ.

Δημοσ.

Έτσι όπως το θέτεις, μάλλον ψάχνεις ιστοσελίδα με πειρατικά κλειδιά...

Μην ανοίγεις τέτοια topics στο insomnia, κατά πάσα πιθανότητα θα κλειδωθούνε με παρατήρηση! ;)

Από'κει και πέρα ό,τι αφορά το eset, όσο το είχα εγώ στον υπολογιστή μου (μέχρι πριν 1,5 χρόνο και ποτέ ξανά), τα "γνήσια" κλειδιά ενεργοποίησης που αναγράφονται πάνω στο κουτί, τα είχα προσθέσει σε άλλους 5 ή 6 χρήστες και τα δέχτηκε κανονικά (το πρόγραμμα λειτουργούσε με τα updates του χωρίς να αντιλαμβάνεται το database της eset πως έχουνε γίνει κι άλλες ενεργοποιήσεις με τα ίδια κλειδιά)!

Δε ξέρω αν συμβαίνει ακόμα αυτό, πάντως αν έχεις έστω έναν γνωστό που το έχει αγοράσει, δοκίμασε το.

Δημοσ.

οχι ειναι κατεβασμενω απο το ιντερνετ το nod32 και εχει ληξη το κλειδι και δεν μπορω να βρω καινουργια για ανανεωση

Δημοσ.
οχι ειναι κατεβασμενω απο το ιντερνετ το nod32 και εχει ληξη το κλειδι και δεν μπορω να βρω καινουργια για ανανεωση

Ειναι απλο! Πας εδω και πατας Renew license. Πληρωνεις και σου στελνουν τα κλειδια με email. :-D

Δημοσ.

Αυτό το έχετε δει πάνω-πάνω στην περιγραφή της παρούσας ενότητας του forum;

Software Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με κάποια εφαρμογή Windows, εδώ είναι το κατάλληλο μέρος. Απαγορεύονται θέματα σχετικά με warez καθώς και η αναζήτηση serial και cracks προγραμμάτων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...