NikosKozani Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Γεια και πάλι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τί σημαίνει αυτό το μήνυμα στα laptops. Έχει τις εξής παρενέργειες. 1) Αργεί να ξεκινήσει ο υπολογιστής 2) Δεν δουλεύουν οι usb και όταν γίνεται αυτό δε δουλεύει ούτε ο ήχος 3)Αν τον κάνεις πολλές φορές επανεκκίνηση τελικά επανέρχονται οι usb+ήχος 4)Αν τον κουνήσεις ή τον χτυπήσεις ελαφρά μπορεί να σου βγάλει αυτό το μήνυμα και να νεκρώσει τις usb. Όμως π.χ. αν νεκρώσει το ποντίκι το βγάζεις και το ξαναβάζεις στη usb και δουλεύει κανονικά (όταν το κάνει αυτό ο ήχος δεν πέφτει) Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει?
NikosKozani Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Κάποιο από τα παιδιά εδώ μου είπε ότι είναι θέμα της μητρικής. Μήπως ξέρει κανείς τίποτα άλλο?
mkafetzis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα, Έχω το ίδιο πρόβλημα. Μήπως μπορείς να μου πείς πώς έλυσες το πρόβλημα?
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Αν χτυπάει ρεύμα στην «θύρα διανομέα» δηλαδή στο usb hub που έχει το laptop τότε μόνο αν αποενεργοποιήσεις της θύρες usb από το bios αλλιώς μόνο επισκευή.
mkafetzis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αλλα έτσι δεν θα απενεργοποιήσεις εντελώς τις USB?
rounsmith Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Κάπου βραχυκυκλώνει η μητρική και στο κομμάτι των Usb. Κοίτα τις usb θύρες αν κουνιούνται κ.λ.π ή αν έχουνε στραβωμένα pins.
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αλλα έτσι δεν θα απενεργοποιήσεις εντελώς τις USB? Ναι, αναλόγως το bios βέβαια σε κάποια μπορείς να κλείσεις συγκεκριμένες θήρες,αλλά στης περισσότερες περιπτώσεις της απενεργοποιείς όλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα