Προς το περιεχόμενο

Αξιζει dual boot Mac OS - Win 7 (πρωτα) σε PC ?

WaNk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, εχω ενα pc με τα παρακατω χαρακτηριστικα :

-ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ : THERMALTAKE 550W W0134RE-14 PFC

-MOTHERBOARD : GIGABYTE P55-USB3

-CPU : INTEL CORE i5-650 3.20GHz CLARKDALE

-RAM : 2x KING. MEM. KVR1333D3N9/2G 2GB 1333MHz DDR3

-H.D. : HITACHI HDD 3,5" 500GB 16MB SATA, SEAGATE ST31000528AS HDD 1TB 32MB SAT

-ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ : MSI VGA N240GT-MD1G, DDR3, 128BIT, HDMI, D-SUB

Και το ερωτημα μου ειναι, να του κανω dual boot Mac Os snow leopard - Windows 7 ???

Να πω ακομη οτι δεν εχω καθολου εμπειρια με Mac , και γι αυτο θα ηθελα να δοκιμασω λιγακι με αυτο τον τροπο. Ολες οι αποψεις δεκτες.

Ευχαριστω :)

Δημοσ.

Φυσικά και αξίζει αν δεν θέλεις να δώσεις λεφτά για mac.Πριν ξεκινήσεις όμως ψάξε-διάβασε για να δεις άμα είναι συμβατά τα compoments σου για MAC OS X.

Δημοσ.

Δεν μπορείς να τα αγοράσεις....και όταν λέω αυτό δεν είναι μόνο να τα βρεις από το θείο αλλά δεν μπορείς να τρέξεις τα original της apple.Τρεχουν μόνο σε apple μηχανήματα αυτά.Πρέπει να κατεβάσεις hackintosh που έχουν μεριά αρχειάκια τροποποιημένα για να τρέχουν σε μη apple μηχανήματα.Η πιο γνωστή έκδοση από όσο θυμάμαι είναι η Kalyway....

Να και κάτι που βρήκα....

http://lifehacker.com/5360150/install-snow-leopard-on-your-hackintosh-pc-no-hacking-required

Δημοσ.

επίσης κοίτα κ κάτι άλλο.δοκιμασε με ένα cd το κakewalk,με αυτό bootαρεις το original cd snowleopard κ κάνει εγκατάσταση κανονικά, κ στο δεύτερο boot σου εγκαθιστά το bootmanager ανάλογα ποια μητρική έχεις.πραγματικα απλοποιεί πολύ το θέμα hackindosh κ σε κάνει να δουλεύεις σε κανονικό μηχάνημα mac.εγω ες την gigabyte ep45 ds3 κ ήταν παιχνιδάκι...

Δημοσ.

Δεν ξερω τελικα αν θα το επιχειρισω... Προς το παρον "πειραζω" κατι netbook και θα δω τι θα κανω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...