Προς το περιεχόμενο

μικρο προβλημα με ati..

agos1212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου πολύ απλά , τα παιχνίδια μπορεί να λένε ότι θέλουνε. Αυτή την στιγμή αυτό που σου λέει είναι το σωστό. Αν η οθόνη δεν το υποστηρίζει τότε ότι άλλο και να βάλεις είναι λάθος. Μέγιστη ανάλυση επιφάνειας εργασίας = μέγιστη ανάλυση στα παιχνίδια ( στην ίδια οθόνη πάντα). Και εμένα σε ένα μου έλεγε για κάτι αναλύσεις 2560 ενώ έχω οθόνη 1920χ1200. Αν το επέλεγα πολύ απλά με πετούσε έξω

Δημοσ.

φιλε τα παιχνίδια μπορεί να λένε ότι θέλουνε αλλα οταν τα εβαζα στα 1920*1080

εβλεπα αρκετη διαφορα....αμα ηταν να μην βλεπω διαφορα δεν θα εκανα και post

Δημοσ.

Λοιπόν αντιμετωπίζω και εγώ ένα πρόβλημα με μια 5770 που πήρα πρόσφατα. Το βάζω εδώ που ταιριάζει με τον τίτλο.

Όταν παίζω κάποιο game μετά από κανα μισάωρο συνήθως σταματά να λειτουργεί ο driver σύμφωνα με το μήνυμα που μου βγάζουν τα windows 7 κάτω δεξιά. Έτσι είτε κολλάει το παιχνίδι είτε στρώνει και αυτό επαναλαμβάνεται σε 5 λεπτά πάλι.

Έχω κάνει reinstall drivers και καθάρισμα με sweeper.

windows 7 64bit

Inferno katana

xms3

i5 661

5770

Mε furmark μπορεί να ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες αντίθετα με τα games αλλά δεν μου έχει κολλήσει ποτέ.

Σκέφτομαι μήπως φταίνε τα windows...

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

και εγω το ιδιο προβλημα με εσενα εχω αλλα οι drivers μου σταματησαν αφου επαιξα για πρωτη φορα to black ops και εκλεισα τον υπολογιστη...οταν τον ξαναανοιξα,ενω τους ειχα περασμενους δεν μου τους αναγνωριζε το συστημα....πριν γινουν ολα αυτα επαιζα τα παιχνιδια με αναλυση 1920*1080 ενω τωρα τα παιχνιδια μου εχουν ως φουλ τα 1680*1050

τα windows einai xp...

Δημοσ.

Ασχολήθηκα λίγο περισσότερο. Μερικές φορές σβήνει η οθόνη και μετά από αυτό έχω artifacts στο game. ¨(

---------- Προσθήκη στις 23:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:51 ----------

Ώρες ψάχνω για λύση σε ξένα forums και ότι δοκίμασα δεν πέτυχε. Πάω για φορμάτ και βλέπουμε...

Δημοσ.

Εννοώ ότι έπαιξα με διάφορες ρυθμίσεις, χρονισμούς, ρεύματα και άλλες παπαριές που βρήκα από google.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...