gkpapad Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 καλημερα παιδια.Πηγα σημερα να ανοιξω τον υπολογιστη μου και ενω ανοιγει κανονικα λιγο πριν μπει στο λειτουργικο το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων αρχιζει να δουλευει σαν τρελο με ενα δυνατο θορυβο, η δε οθονη σβηνει.Επανελαβα την διαδικασια 3-4 φορες αλλα το ιδιο.Την βοηθεια σας παρακαλω. ---------- Προσθήκη στις 11:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:55 ---------- κανεις ρε παιδια;Βοηθεια σας παρακαλω.
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ποια υλοποίηση της 4870 έχεις; Ποιο τροφοδοτικό έχεις; Έχεις άλλη κάρτα γραφικών να δοκιμάσεις;
gkpapad Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 τροφοδοτικο εχω το Corsair CMPSU-750HXEU PSU (750W) καρτα ειναι η Sapphire 4870 1γιγα
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Έχεις δυνατότητα να δοκιμάσεις με άλλη σε αυτό το σύστημα και το αντίστροφο, δηλαδή αυτή την κάρτα σε άλλο σύστημα; Έτσι θα μπορούσαμε να καταλήξουμε σε πρόβλημα της κάρτας γραφικών ή να το αποκλείσουμε, σε μεγάλο βαθμό.
gkpapad Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 φιλε phanispal ,ολα ηταν καλα.Σημερα δημιουργηθηκε το προβλημα.Το κουφο αλλαξα την θεση των καλωδιων στην καρτα και ολα καλα. Υ.Γ. Στην καρτα αναβουν 3 πρασινα led οταν ολα ειναι ενταξει. Κοκκινο οταν δουλευει στο φουλ ο ανεμιστηρας.
gkpapad Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 φυσικα αλλαξα τα 6/πινα του τροφοδοτικου.Μια εξτρα ερωτηση.Χθες τα ξημερωματα ειχαμε διακοπη ρευματος.Μηπως λεω μηπως δημιουργηθηκε απο εκει το προβλημα;
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Διόλου απίθανο.. Όταν επανέρχεται το ηλεκτρικό ρεύμα, η τάση είναι αρκετά μεγαλύτερη (καταπληκτικό το δίκτυο της Δ.Ε.Η.) και μερικές φορές δημιουργούνται τέτοια προβλήματα. Τώρα είναι εντάξει;
gkpapad Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ναι ολα ενταξει.Καλα το UPS Που εχω πανω το συστημα δεν το προστατευει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.