Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το Safari

z4kos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χτες εκλεισε το λαπτοπ απο μπαταρια και ειχα αφησει το σαφαρι ανοιχτο..την επομενη μερα οταν πηγα να φορτισω το λαπτοπ παρατατηρησα οτι το σαφαρι κολλησε και δεν εκλεινε με τιποτα.. δεν ξερω τι να κανω τα εχωωωωωω παιξειιιιι βοηθεια..εχω το μακμποοκ προ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

cmd+alt+esc

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

χτες εκλεισε το λαπτοπ απο μπαταρια και ειχα αφησει το σαφαρι ανοιχτο..την επομενη μερα οταν πηγα να φορτισω το λαπτοπ παρατατηρησα οτι το σαφαρι κολλησε και δεν εκλεινε με τιποτα.. δεν ξερω τι να κανω τα εχωωωωωω παιξειιιιι βοηθεια..εχω το μακμποοκ προ

Force quit απο το μενού του μήλου πάνω αριστερά δοκίμασες?Δεν ξέρω ποιες είναι γνώσεις σου γενικά από υπολογιστες αλλά με τα Mac δεν χρειάζεται να πανικοβάλεσαι....δηλαδή αν σου κόλαγε μια εφαρμογή σε ένα pc τί θα έκανες?

Mac δεν χρειάζεται να πανικοβάλεσαι....δηλαδή αν σου κόλαγε μια εφαρμογή σε ένα pc τί θα έκανες?

Control+Alt+Delete....και τερματισμός διεργασίας. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα φαντάζεσαι.

Control+Alt+Delete....και τερματισμός διεργασίας. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα φαντάζεσαι.

Αυτό εννοώ...;)γιατί μερικοί νομίζουν οτι τα Mac θέλουν ειδική μεταχείριση....

ευχαριστω πολυ παιδες λυθηκε το προβλημα αλλα επειδη ειμαι καινουριος στα μακ τωρα τα ανακαλυπτω..στο pc την γλωσσα την αλλαζεις με κοντρολ και αλτ στο μακ.????

ευχαριστω πολυ παιδες λυθηκε το προβλημα αλλα επειδη ειμαι καινουριος στα μακ τωρα τα ανακαλυπτω..στο pc την γλωσσα την αλλαζεις με κοντρολ και αλτ στο μακ.????

Θα σε ρώταγα πόσο καιρό το έχεις το Mac book pro αλλά με πρόλαβες....cmd + space(μπάρα) καλό είναι να δείς εδώ προτου μας μουρλάνεις στις ερωτήσεις αλλά και τα αντίστοιχα υπομνήματα στο forum Mac OS.Καλορίζικος....

cmd+alt+esc

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Force quit απο το μενού του μήλου πάνω αριστερά δοκίμασες?Δεν ξέρω ποιες είναι γνώσεις σου γενικά από υπολογιστες αλλά με τα Mac δεν χρειάζεται να πανικοβάλεσαι....δηλαδή αν σου κόλαγε μια εφαρμογή σε ένα pc τί θα έκανες?

οταν το γραφω εγω μια φορα δεν φτανει?? :mad:

Θα σε ρώταγα πόσο καιρό το έχεις το Mac book pro αλλά με πρόλαβες....cmd + space(μπάρα) καλό είναι να δείς εδώ προτου μας μουρλάνεις στις ερωτήσεις αλλά και τα αντίστοιχα υπομνήματα στο forum Mac OS.Καλορίζικος....

η default λειτουργια του cmd + space ειναι το spotlight (αναζητηση δλδ)

αλλα επειδη βολευει πολυ για αλλαγη γλωσσας πληκτρολογιου μπορεις να το ρυθμισεις και συ πηγαινοντας στο: system preferences---> keyboard---> keyboard shortcuts και να το βαλεις αυτο ή οποιο συνδυασμο σε βολευει...

Αυτό εννοώ...;)γιατί μερικοί νομίζουν οτι τα Mac θέλουν ειδική μεταχείριση....

Το Ctrl-Alt-Del ενεργοποιεί τον Task Manager στα windows, όχι στο Mac OS X. ;)

Άλλη φορά να προσέχετε σε ποιό section του forum γράφετε. :-)

Τα μπουρδουκλώσατ(μ)ε λίγο σε αυτό το thread...άλλα λέει ο ένας...άλλα καταλαβαίνει ο άλλος κ.ο.κ Διάβασμα του thread από την αρχή....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...