Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μπορείς να εξηγήσεις λίγο αυτό το ...περίεργο σκεπτικό? Free το ένα, free το άλλο, μεγάλες εταιρίες κρύβονται πίσω κι από τα δύο, την ίδια δυσκολία δημιουργίας θέλει το ένα, την ίδια και το άλλο και φυσικά το ότι έχει gmail κάποιος δεν εγγυάται ότι ξέρει να χρησιμοποιεί όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες του. Έχω mail σε όλες τις εταιρίες και χρησιμοποιώ σχεδόν πλήρως όλα τα features του gmail, για να μην θεωρηθεί biased η ερώτηση μου. Δεν υπάρχει γενική θεωρία για αυτό παρά μόνο η προσωπική μου άποψη. Είχα και έχω την εντύπωση, πως όσοι χρησιμοποιούν υπηρεσίες όπως hotmail & yahoo, δεν κάνουν συστηματική (ή επαγγελματική αν θέλεις) χρήση του email και το έχουν ...έτσι για να υπάρχει. Πιθανών να έχω αυτή την άποψη γιατί λόγω δουλειάς το email είναι το βασικότερο εργαλείο μου και δεν μπόρεσα ποτέ να κάνω σωστά τη δουλειά μου χρησιμοποιώντας κάτι εκτός gmail. Βάλε μαζί και όλες τις υπηρεσίες Google Apps στο πακέτο που επίσης είναι αναπόσπαστα κομμάτια της καθημερινότητάς μου, ε... δεν θέλει και πολύ!
antonl Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 No offense αλλά δε βλέπω καμία λογική στο πως κάποιος μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα πως το gmail είναι πιο «επαγγελματικό» σε σχέση με hotmail, yahoo. Ότι έχει κάποια πλεονεκτήματα, οκ, αλλά για κάποιον που απλά θέλει να χει κι ένα email για το μαγαζί του, δε χρειάζονται και πολλά...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 No offense αλλά δε βλέπω καμία λογική στο πως κάποιος μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα πως το gmail είναι πιο «επαγγελματικό» σε σχέση με hotmail, yahoo. Ότι έχει κάποια πλεονεκτήματα, οκ, αλλά για κάποιον που απλά θέλει να χει κι ένα email για το μαγαζί του, δε χρειάζονται και πολλά... Για όποιον θέλει ΑΠΛΑ να έχει και ένα email, ok είναι όλα μια χαρά! Αν και προσωπικά αν δω μια κάρτα ας πούμε που θα έχει πάνω το [email protected] πάλι δεν θα το πάρω σοβαρά!
antonl Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Αν είναι το επίσημο email του μπλα-μπλα section, μια χαρά θα ταν
alqui Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδη φανταζεστε τεραστιες εταιρειες να εχουν σαν μαιλ [email protected]???!! Συγγνωμη αλλα χρονια μεσα στον χωρο το θεωρω ακρως μη εππαγγελματικο. Οσοι ξερουν απο business θα το καταλαβουν αυτο που λεω
Praetorianos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδη φανταζεστε τεραστιες εταιρειες να εχουν σαν μαιλ [email protected]???!!Συγγνωμη αλλα χρονια μεσα στον χωρο το θεωρω ακρως μη εππαγγελματικο. Οσοι ξερουν απο business θα το καταλαβουν αυτο που λεω Δεν χρειάζεται να ξέρεις από business και να είσαι χρόνια μέσα στο χώρο για να το καταλάβεις, και η απλή λογική τα ίδια λέει. Κανείς όμως δεν διαφώνησε με αυτό, ούτε τέθηκε τέτοιο θέμα. Για το gmail μιλούσαμε.
agamoi-thytai Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Επίσης μπορεί να έχει εναλλακτικές επιλογές πχ να μην είναι μόνο [email protected] αλλά και [email protected] ή κάτι τελείως άσχετο με το facebook domain, ώστε να μην κάνει κρα ότι είναι facebook email. Εγω περιμενω κατι σε fmail.com ή femail.com ετσι για να κανει λιγο ντορο.
Death_In_Paradise Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Το fb δεν παει να γινει gmail killer , αλλα email killer , ως μια ολοκληρωμενη πλατφορμα επικοινωνιας.. Συμφωνώ επ΄αυτού.
strat92man Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 τελικα τι έγινε ;;;; ανακοίνωσε τίποτα ο Zuck..? και αν ναι σε ποια γλώσσα;;; Αγγλικα ή κινέζικα
george263 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Για όποιον θέλει ΑΠΛΑ να έχει και ένα email, ok είναι όλα μια χαρά! Αν και προσωπικά αν δω μια κάρτα ας πούμε που θα έχει πάνω το [email protected] πάλι δεν θα το πάρω σοβαρά! δεν θέλω να πω κάτι για εσένα (δεν είναι αυτό το θέμα άλλωστε) , αλλά η παραπάνω άποψη είναι τουλάχιστον χαζή , για να μην πω κάτι πιο βαρύ .... σόρρυ άποψή μου , και δεν την συζητώ ....
Hal9000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Συνεχίζουμε εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=417155
Προτεινόμενες αναρτήσεις