Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το fb δεν παει να γινει gmail killer , αλλα email killer , ως μια ολοκληρωμενη πλατφορμα επικοινωνιας. Μακροπροθεσμα θεωρω οτι κινδυνευουν και τα sms και η χρηση των κινητων ως ενα βαθμο.

+1

Κάτι λιγάκι άσχετο, μια σκέψη και χωρίς να θέλω να ξεκινήσω flames.

Αν και δεν είμαι φαν του facebook, αντίθετα με συχνά πυκνά με φέρνει σε δύσκολη θέση, δε πιστεύω οτι θα είναι απλά μια μόδα που θα περάσει. Υπήρχε ένα κενό στο ίντερνετ και αυτό ήταν το αν ήθελες να υπάρχεις κάπου επώνυμα. Αυτή η ανάγκη θα συνεχίσει να υπάρχει και το ίδιο πιστέυω θα γίνει και με το facebook, τουλάχιστον μέχρι να γίνει κάποια αλλη προσέγγιση στο θέμα από κυβερνήσεις και ανεξάρτητους οργανισμούς.

Δημοσ.
Τελικά τι έγινε? 15 έχει ο μήνας! μπήκα στο facebook και δε βλέπω καμία εξέλιξη.

εεε !!!! αμα το ανακοινώσουν σήμερα δεν σημαινει οτι σήμερα θα ξεκινησει..δεν αλλαζουν αλουμινια να ειναι 1-2 ωρες δουλεια..E-mail σε 550.000.000 χρήστες δίνουν

Παντως στο facebook ο Zuck δεν εχει ανακοινωσει τίποτα..

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Gmail πέτυχε κάτι που δεν θα πετύχει ποτέ το facebook mail και όλα τα υπόλοιπα! Μπορείς ανετα να το δίνεις ακόμη και στους πελάτες σου χωρίς να νιώθεις "περίεργα" όπως θα γινόταν αν έδινες το @facebook, @hotmail, @yahoo κλπ!

B)

Δημοσ.
Το Gmail πέτυχε κάτι που δεν θα πετύχει ποτέ το facebook mail και όλα τα υπόλοιπα! Μπορείς ανετα να το δίνεις ακόμη και στους πελάτες σου χωρίς να νιώθεις "περίεργα" όπως θα γινόταν αν έδινες το @facebook, @hotmail, @yahoo κλπ!

B)

δεν καταλαβαινω που ειναι το περιεργο με το @hotmail.com ? kai Yahoo ?

Και στην τελικη το facebook Καλως ή κακος δεν εχει τελος..

Δημοσ.
Επίσης μπορεί να έχει εναλλακτικές επιλογές πχ να μην είναι μόνο [email protected] αλλά και [email protected] ή κάτι τελείως άσχετο με το facebook domain, ώστε να μην κάνει κρα ότι είναι facebook email.

θες να μου πεις οτι δεν θα κάνει "κρα" το [email protected] ..??? :-D:-D:-D:-D

Αγαπάμε τον Mark Zuck.!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν καταλαβαινω που ειναι το περιεργο με το @hotmail.com ? kai Yahoo ?

Και στην τελικη το facebook Καλως ή κακος δεν εχει τελος..

Μεταξύ φίλων δεν υπάρχει τίποτα περίεργο!

Σε μένα ας πούμε αν ένας συνεργάτης μου δώσει ένα email yahoo.gr, sorry αλλά δεν θα τον πάρω και πολύ στα σοβαρά!

B)

Δημοσ.

B)

Το αντίθετο θα έλεγα, πιο «επαγγελματική» θα θεωρείται μια διεύθυνση του facebook από τις άλλες mail υπηρεσίες. Το απόλυτο θα ήταν email από linkedin.

Δημοσ.
Σε μένα ας πούμε αν ένας συνεργάτης μου δώσει ένα email yahoo.gr, sorry αλλά δεν θα τον πάρω και πολύ στα σοβαρά!

B)

Μπορείς να εξηγήσεις λίγο αυτό το ...περίεργο σκεπτικό?

Free το ένα, free το άλλο, μεγάλες εταιρίες κρύβονται πίσω κι από τα δύο, την ίδια δυσκολία δημιουργίας θέλει το ένα, την ίδια και το άλλο και φυσικά το ότι έχει gmail κάποιος δεν εγγυάται ότι ξέρει να χρησιμοποιεί όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες του.

Έχω mail σε όλες τις εταιρίες και χρησιμοποιώ σχεδόν πλήρως όλα τα features του gmail, για να μην θεωρηθεί biased η ερώτηση μου.

Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που μπορώ να φανταστώ είναι πως ακούγονται κάπως «αστεία» σαν ονόματα σε κάποιον που τ ακούει πρώτη φορά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...