dewn735 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Λογικό κι επόμενο ήταν να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, προς τι όλη αυτή η αναταραχή; Λίαν συντόμως και το facePhone με εγκατεστημένο το faceOS που θα δίνει προτεραιότητα στα τηλεφωνήματα των online φίλων μας και θα γειώνει όσους δεν έχουνε προφίλ!
Clouded Leopard Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Gmail και πάλι gmail... Αν και κακά τα ψέματα πολλοί θα βολευτούν με αυτό. Εγώ από την άλλη δεν χρησιμοποιώ καν facebook και δεν υπάρχει περίπτωση να τους εμπιστευτώ κάτι τόσο προσωπικό (facebook privacy=0) Χωρίς παρεξήγηση αλλά διασκεδάζω με σχόλια σαν αυτό και ειπώθηκαν πολλά τέτοια,δεν θα το σχολιάσω επιπλέον αλλά θα κάνω μια ερώτηση,έχεις διαβάσει το privacy policy της Google; (κι εγώ gmail έχω)
tzampatzis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ωραία. Τώρα ο κάποιος άσχετος με υπολογιστές που θα θέλει να κάνει facebook δε θα χρειάζεται να κάνει mail αλλού και να μπερδέυεται. Λογικά από εκεί θα πάρει πολύ κόσμο. Ασε που αν είναι το email μέσα στο facebook θα μάθουν επιτέλους και να το χρησιμοποιούν...
marantonis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Το Facebook δεν εχει τον παραμικρο σεβασμο στα προσωπικα δεδομενα, αλλα μη ξεχνατε οτι κατι παρομοιο συμβαινει και με ολους τους γνωστους e-mail hosters (ετσι δε λεγονται, και δη με το gmail. Επισης, υποψιν οτι η google αποθηκευει καθε αναζητηση που κανει καθενας απο εμας. Εγω δεν εχω Facebook, κι ουτε θελω, μου φαινεται ενοχλητικη αυτη η μοδα. Εχω ομως gmail (αν σκοπευσω να οργανωσω καποια τρομοκρατικη ενεργεια θα φροντισω να μη το κανω μεσω αυτου.) και χρησιμοποιω το google καθημερινα. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2010 από marantonis
TaZerom Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Εγω δεν εχω Facebook, κι ουτε θελω, μου φαινεται ενοχλητικη αυτη η μοδα.. +1000 υπερβολικά χρονοβόρο και εντελώς άχρηστο (κατά εμέ πάντα) μέχρι την ηλικία των 25 καλό είναι!
linkinpark4175 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 +1000 υπερβολικά χρονοβόρο και εντελώς άχρηστο (κατά εμέ πάντα) μέχρι την ηλικία των 25 καλό είναι! Και στα 26 θα λες, 25 χρονια χαμενε... πανε...
anestislentis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 οταν εχεις μια βαση εκατονταδων εκατομμυριων ειναι μια καλη αρχη οντως.ομως ολα φαινονται μες το "γηπεδο" και κατι εκφρασεις δολοφονος του gmail τ ακουω λιγο βερεσε
mdr21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 και το τηλεφωνο οταν εφευρεθηκε θα υπηρχαν πολλοι που το εκριναν ως χαζο και αχρηστο τροπο επικοινωνιας , που παραβιαζει και το "privacy" μας.
darthinvader Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 δολοφόνος του gmail ? .ναι καλά και εγώ θα βγάλω μηχανή αναζήτηση καλύτερης της google.Τέλος πάντων αφού το facebook έκανε αυτό τι να πω της εύχομαι καλά ddos .Ποτέ δεν συμπαθούσα το fb (fakebook) αν και δυστυχώς θα τα καταφέρει λόγο των εκατομμυρίων χρηστών να κάνει καλό hosting. Το θέμα όμως είναι γιατί το κάνει αυτό?Πού θα βοηθήσει τι θα κάνει περισσότερο από το facebook ? κάπου εδώ χάνεται το νόημα του mail.ουσιαστικά θα προσφέρει μόνο αποστολή email σε κάποιον άλλο εκτός fb αλλιώς δεν υπάρχει λόγος.Δεν νομίζω να κάθετε κανείς να στέλνει μήνυμα στο διευθυντή του μέσω του mail του fb:lol:.
mdr21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 δολοφόνος του gmail ? .ναι καλά και εγώ θα βγάλω μηχανή αναζήτηση καλύτερης της google.Τέλος πάντων αφού το facebook έκανε αυτό τι να πω της εύχομαι καλά ddos .Ποτέ δεν συμπαθούσα το fb (fakebook) αν και δυστυχώς θα τα καταφέρει λόγο των εκατομμυρίων χρηστών να κάνει καλό hosting. Το θέμα όμως είναι γιατί το κάνει αυτό?Πού θα βοηθήσει τι θα κάνει περισσότερο από το facebook ? κάπου εδώ χάνεται το νόημα του mail.ουσιαστικά θα προσφέρει μόνο αποστολή email σε κάποιον άλλο εκτός fb αλλιώς δεν υπάρχει λόγος.Δεν νομίζω να κάθετε κανείς να στέλνει μήνυμα στο διευθυντή του μέσω του mail του fb:lol:. Για επαγγελματικη χρηση δεν θα πιασει , τουλαχιστον αρχικα. Για διαπροσωπικες σχεσεις ομως , θα πιασει , αφου ηδη οι περισσοτεροι επικοινωνουν με το inbox του fb αντι με το email. Αμα καθιερωθει στις διαπροσωπικες σχεσεις , ειναι ευκολο να απενεχοποιηθει και για επαγγελματικη χρηση. Το fb δεν παει να γινει gmail killer , αλλα email killer , ως μια ολοκληρωμενη πλατφορμα επικοινωνιας. Μακροπροθεσμα θεωρω οτι κινδυνευουν και τα sms και η χρηση των κινητων ως ενα βαθμο.
chek2fire Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Εγώ προτείνω τα email να τα βλέπουν όλοι και να βάλουν και ένα "like" από κάτω
byrond Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Το fb δεν παει να γινει gmail killer , αλλα email killer , ως μια ολοκληρωμενη πλατφορμα επικοινωνιας. Μακροπροθεσμα θεωρω οτι κινδυνευουν και τα sms και η χρηση των κινητων ως ενα βαθμο. Συμφωνω απολυτα. Εγώ προτείνω τα email να τα βλέπουν όλοι και να βάλουν και ένα "like" από κάτω Χαχα, σωστος
Vasilisxd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μπορεί από εδώ και πέρα να σε υποχρεώνει να έχεις FB mail για να κάνεις facebook λογαριασμό. Για τους ηδη εγγεγραμμενους ολο και κατι θα σκεφτουν... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
makischa Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Χωρίς παρεξήγηση αλλά διασκεδάζω με σχόλια σαν αυτό και ειπώθηκαν πολλά τέτοια,δεν θα το σχολιάσω επιπλέον αλλά θα κάνω μια ερώτηση,έχεις διαβάσει το privacy policy της Google;(κι εγώ gmail έχω) Επειδη εγω εχω κατσει και εχω διαβασει και τα 2 τους, σύγκρινέ τα. http://www.google.com/intl/en/privacypolicy.html http://www.facebook.com/policy.php Η google εχει ενα policy για ολα τα δεκάδες προϊοντα της το οποιο ειναι τοσο απλο που μπορει να το καταλαβει και η γιαγια μου χωρις νομικη jargon και δε μπορει να συγκριθει σε καμια περιπτωση με το fb. Αλλωστε η google ποτε δεν ειπε οτι τα δεδομενα που αναβαζεις αποτελουν πλεον ιδιοκτησια της. Δεν ειναι ιδρυμα της Μαριας Τερεζας η google, φυσικα και κραταει δεδομενα και τα χρησιμοποιει για να σου πασαρει -αναμεσα σε αλλα- το adsense αλλα μονο τοσο οσο χρειαζεται. Μη τα ισοπεδωνουμε ολα. ΥΓ Υπηρχε καπου ενα σαητ που εκανε συγκριση των privacy policies αλλα ρε γμτ δε μπορω να το δω... Ηταν απο μια ανεξαρτητη αμερικανικη(?) ομαδα και συνεκρινε ολα τα μεγαλα σαητς με αρκετες λεπτομεριες, αν το ξερει κανεις ας το ποσταρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις