Προς το περιεχόμενο

Πορτοφολάδες στο μετρό

naftis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Oποιος κατσει και του κλεψουν το πορτοφολι στο μετρο ειναι αξιος της μοιρας του... Αν δεν προσεχει το πορτοφολι του, τοτε τι θα προσεξει?

Που πήγαν εκείνες οι καλές μέρες που το μόνο που έπρεπε να προσέχεις είναι το που βάζεις την υπογραφή σου...και το γνωστό :P:p:p?

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεγονός είναι ότι στο μετρό έχει γίνει μπροστά στα μάτια μου διακύνηση ναρκωτικών ! Η καλύτερη λύση εκει πέρα είναι να μην καρφωθείς!

Συγκεκριμένα μπαίνει ένας τυπάς στην μία στάση που δεν τον είδα και πολύ σόι , στην επόμενη μπαίνει ένας άλλος τυπάς που δεν μου γέμιζε το μάτι ! Οπότε μίλαγαν κάπως σιγά! << Πώς πας; >> <<'Ασε πονάει πολύ!>> <<Έχω ακούσει για κάτι καινούργια σε 15 λεπτά δεν νοιώθεις τίποτα>> Και εν τέλει μέτα απο λίγο δίνει ο ένας στον άλλο κάτι ρόζ χαπάκια! ο άλλος του λέει << μήπως είναι λιγμένα;;>> <<όχι καλά ειναι>> μετά έφυγε σε μία στάση ο πρώτος και στην άλλη ο δεύτερος...

Δημοσ.
Oποιος κατσει και του κλεψουν το πορτοφολι στο μετρο ειναι αξιος της μοιρας του... Αν δεν προσεχει το πορτοφολι του, τοτε τι θα προσεξει?

Το λωκαράκι της γκόμενας που τρίβεται πάνω σου ίσως...? :lol::P

Ρώτα τον Luci να σου πει τι πρόσεχε. :lol:

Δημοσ.

Άνετα. Αν δεν κουνούσε το βαγόνι την πρώτη φορά, δε θα 'χα νοιώσει ποτέ τον άλλο που με έψαχνε και θα την είχα πατήσει.

Δημοσ.

χτες πηγε να ληστεψει τη κοπελα μου και μια φιλη της εξω απο τον ηλεκτρικο ενα πρεζακι,δε τα καταφερε γιατι εκεινη την ωρα περναγαν 4 τυποι που βγαζαν βολτα τα γκοτζιλοσκυλα τους:lol:

Δημοσ.

Eτσι οπως εχουμε καταντησει πλεον δεν ειναι ουτε να κυκλοφορεις. Ανα πασα στιγμη σε ληστευουν οπουδηποτε.

Γεγονός είναι ότι στο μετρό έχει γίνει μπροστά στα μάτια μου διακύνηση ναρκωτικών !

Διακυνηση δε γινεται μονο στο μετρό αλλα και στο κεντρο της Αθηνας και μπροστα στα ματια ολου του κοσμου.

Ευτυχως αλλαξε δημαρχος τωρα και θα μπει ταξη:P

Το λωκαράκι της γκόμενας που τρίβεται πάνω σου ίσως...? :lol::P

Ρώτα τον Luci να σου πει τι πρόσεχε. :lol:

Aσε το λωκαρακι να τριφτει οσο θελει αλλα να εχεις το νου σου στο πορτοφολι σου. Ειναι πολυ σημαντικοτερο απ το τριψιμο.

Παθως αυτος ο Λούσι? ας προσεχε!

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί να προσέχει? αφού δεν είχε πορτοφόλι πάνω του, τσάμπα του τριβόταν :P

Δημοσ.
Όχι και τσάμπα, κανονικά έπρεπε να τη χρεώσω.

Ωραίος !! ΧαΧα(...), τεσπα τι φαρδολοκια ήταν αυτή ρε Lucifer!

Δημοσ.

Την πρώτη φορά ναι, όντως. Τη δεύτερη όχι, πάει καιρός που δεν κουβαλάω πορτοφόλι. Ένα διαβατήριο και στα φύλλα του δίπλωμα, κάρτες και χαρτονομίσματα.

Δημοσ.
Γεγονός είναι ότι στο μετρό έχει γίνει μπροστά στα μάτια μου διακύνηση ναρκωτικών ! Η καλύτερη λύση εκει πέρα είναι να μην καρφωθείς!

Συγκεκριμένα μπαίνει ένας τυπάς στην μία στάση που δεν τον είδα και πολύ σόι , στην επόμενη μπαίνει ένας άλλος τυπάς που δεν μου γέμιζε το μάτι ! Οπότε μίλαγαν κάπως σιγά! << Πώς πας; >> <<'Ασε πονάει πολύ!>> <<Έχω ακούσει για κάτι καινούργια σε 15 λεπτά δεν νοιώθεις τίποτα>> Και εν τέλει μέτα απο λίγο δίνει ο ένας στον άλλο κάτι ρόζ χαπάκια! ο άλλος του λέει << μήπως είναι λιγμένα;;>> <<όχι καλά ειναι>> μετά έφυγε σε μία στάση ο πρώτος και στην άλλη ο δεύτερος...

Percocet/vicodin ηταν. Καινουρια? Αν ηταν 1976 ναι.

Btw, ξερω οτι ειναι offtopic, αλλα το θαυμαστικο γιατι το εβαλες? Αν αγοραζε τεκιλα ή επαιρνε τσιγαρα θα το εβαζες? Πηγαινε δες στατιστικα θανατων απο οπιουχα και διεγερτικα πριν απαντησεις.

Δημοσ.
Την πρώτη φορά ναι, όντως. Τη δεύτερη όχι, πάει καιρός που δεν κουβαλάω πορτοφόλι. Ένα διαβατήριο και στα φύλλα του δίπλωμα, κάρτες και χαρτονομίσματα.

:devil: οκ τώρα γνωρίζουν ό,τι χρειάζεται!!! :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...