ikaruga24 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Τους περισσοτερους ανετα τους εχει ο μεσος ανθρωπος. Το δυσκολο ειναι να μην κουβαλαει τιποτα επανω του και σου κανει καμια νεα τρυπα στο σωμα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Και μια παράκληση προς το επιβατικό κοινό: όταν κουβαλάτε πορτοφόλι, φροντίστε να έχει λεφτά μέσα. Γιατι, ειναι αναγκαστικο;
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Γιατι, ειναι αναγκαστικο; ίσως αρκεί να είναι πολύ καλής ποιότητας το πορτοφόλι ...
Teaser Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δεν είχα πορτοφόλι, είχα αράξει χαμογελαστός με κλειστά μάτια όσο αυτή έτριβε τον κώλο της στη γενικότερη περιοχή του φερμουάρ μου και ο συνάδελφός της, μου έκανε απαλό μασάζ στον κώλο ψάχνοντας τσέπες. Καλά ρε και δεν έφυγε αυτόματα γροθιά; Τέτοια κάνετε και τους αποθρασύνετε εντελώς
kleidokratwr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Έχετε δει ποτέ να παίρνουν πορτοφόλι απο μπροστινή τσέπη τζίν; Είναι πολύ πιο δύσκολο να σου τραβήξουν το πορτοφόλι απο την μπροστινή. Ο ίδιος πολλές φορές δυσκολεύεσαι να το βγάλεις. Πάντα για τις πίσω ακούω.
Lucifer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Καλά ρε και δεν έφυγε αυτόματα γροθιά; Τέτοια κάνετε και τους αποθρασύνετε εντελώς Ανάμεσα στο "τις παίζω με έναν πορτοφολά στο μετρό" και "μου τρίβει το κωλαράκι της πάνω στο *&^# μου μια γκόμενα" ομολογώ πως η επιλογή να τους αποθρασύνω ήρθε εύκολα.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Έχετε δει ποτέ να παίρνουν πορτοφόλι απο μπροστινή τσέπη τζίν; Είναι πολύ πιο δύσκολο να σου τραβήξουν το πορτοφόλι απο την μπροστινή. Ο ίδιος πολλές φορές δυσκολεύεσαι να το βγάλεις. Πάντα για τις πίσω ακούω. Εχω ακουσει να παιρνουν μασουρακι με χρηματα απο μπροστινη τσεπη. Οπως επισης και πορτοφολι απο εσωτερικη τσεπη σακακιου Παντως ειναι τραγικο, ειδικα φετος το καλοκαιρι (που γινονταν οι εργασιες στον ΗΣΑΠ) σχεδον καθε πρωι στα βαγονια καποιον εκλεβαν. Και τωρα στην Αττικη που μετεπιβιβαζεσαι για το Μετρο, ειναι η χαρα του κλεφτη (τουλαχιστον τα πρωινα)...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ανάμεσα στο "τις παίζω με έναν πορτοφολά στο μετρό" και "μου τρίβει το κωλαράκι της πάνω στο *&^# μου μια γκόμενα" ομολογώ πως η επιλογή να τους αποθρασύνω ήρθε εύκολα. ακόμα και σ' αυτό τυχεροί οι άντρες λέμε
freedubus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Καλά ρε και δεν έφυγε αυτόματα γροθιά; Τέτοια κάνετε και τους αποθρασύνετε εντελώς Τι γροθιά; Κανένα που**τσοσκάμπιλο στο κωλαράκι έπρεπε. Αλλά τέτοια κάνει ο λούσι και τις αποθρασύνει εντελώς.
skiabox Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ας βάλουν κάμερες παντού να τελειώνει το πανηγύρι. Λύσεις υπάρχουν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ας βάλουν κάμερες παντού να τελειώνει το πανηγύρι. Λύσεις υπάρχουν. Ναι και θα βγουνε μετα οι κλασσικοι αριστεροταδε να τα σπανε στην Αθηνα οτι παρακολουθειται η προσωπικη μας ζωη, οτι καταργειται η ανωνυμια, οτι εχουμε τον μεγαλο αδελφο παντου κλπ κλπ. Ποσες φορες το ειδαμε το εργο αυτο με τις καμερες μεχρι στιγμης? Γιατι νταξει, μπορει να κραζουμε το κρατος πως ειναι οτι ναναι, σε μπλεκει σε γραναζια γραφειοκρατιας, σε ταλαιπωρει κλπ κλπ, αλλα και οι πολιτες του κρατους αυτου δεν ειναι και οι πιο συνεργασιμοι απεναντι σε μετρα που στη τελικη μπορει να βελτιωσουν την ποιοτητα ζωης. (αληθεια επαθε κανας Γερμανος τιποτα επειδη οι πολεις τους ειναι γεματες καμερες και full στην αστυνομευση?). Συμφωνω οτι η Αθηνα οπως ειναι πλεον, πρεπει να γεμισει καμερες ΠΑΝΤΟΥ με ενα ικανο συστημα παρακολουθησης και διαχειρισης των.
evabb Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ας βάλουν κάμερες παντού να τελειώνει το πανηγύρι. Λύσεις υπάρχουν. η καμερα δεν θα τους αποτρεψει να κλεψουν. στην καλυτερη τον περιπτωσεων αντε να αναγνωρισουν τον δραστη και παλι δλδ χλωμο το κοβω.
freedubus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Η κάμερα μάλλον είναι αδόκιμο μέσο, καθώς οι βούτες πέφτουν σε ώρες αιχμής και μέσα στο στριμωξίδι. Πράγμα δύσκολο να καταγραφεί από μια κάμερα που βρίσκεται ψηλά και υπό γωνία.
insomnian Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Oποιος κατσει και του κλεψουν το πορτοφολι στο μετρο ειναι αξιος της μοιρας του... Αν δεν προσεχει το πορτοφολι του, τοτε τι θα προσεξει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.