naftis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Χθες το απόγευμα γύρω στις έξι μετά την δουλειά κατέβαινα με το μετρό στην γραμμή 3. Το τραίνο ήταν γεμάτο δεν έπεφτε καρφίτσα. Στον σταθμό του Μεγάρου Μουσικής μαζί με μερικούς άλλους μπήκανε δύο λεπτοί τύποι, γύρω στα τριάντα, και ο ένας από αυτούς ήταν ακριβώς μπροστά μου, φορούσε μαύρο μπουφάν, με τον άλλο τον χώριζε ένας άλλος επιβάτης. Ανταλλάξανε κάποια φράση, όχι σε Ελληνικά. "Πολύς κόσμος" σχολιάζει ο κοντινός μου. "Ναι είναι η ώρα" του απαντάω. Κοιτάγανε με έντονη προσοχή προς την προηγούμενη πόρτα του βαγονιού. Στον Ευαγγελισμό αποβιβάζονται αμέσως και παίρνουν θέση έξω από την προηγούμενη πόρτα. Βγήκε κόσμος και ξαναμπήκαν στην "δική μου" πόρτα. Μου προκάλεσε εντύπωση, αλλά δεν ήξερα τι παίζεται. Συνεχίζοντας για Σύνταγμα ακούω κάποιον ο οποίος ήταν στον χώρο της άλλης πόρτας, να φωνάζει, "αυτό το παιδί εδώ μου έκλεψε το πορτοφόλι, φωνάξτε την αστυνομία, σταματήστε το τραίνο αμέσως!", ακουγόταν σχετική φασαρία... Πήγα να κάνω ένα σχόλιο αλλά κάτι είπαν μεταξύ τους οι κοντινοί μου σε άλλη γλώσσα και εξακολουθούσαν να παρακολουθούν με ένταση. Στη συνέχεια κάποιος είπε "το πορτοφόλι είναι πεταμένο κάτω"! Φτάνοντας στο Σύνταγμα οι δύο κοντινοί μου αποβιβάστηκαν και εξαφανίστηκαν σχεδόν τρέχοντας. Κατάλαβα ότι οι δυο τους ήταν ομάδα με τον τρίτο που έκανε την προσπάθεια απαλλοτρίωσης του πορτοφολιού. Ανέβηκα επάνω στο χώρο των πληροφοριών το ανέφερα και σε λίγο η ανακοίνωση ενημέρωνε τον κόσμο να προσέχει τα προσωπικά του αντικείμενα... Έγραψα το παραπάνω για να σας ενημερώσω για τον τρόπο δράσης ο οποίος βέβαια έχει αναφερθεί και σε διάφορα άρθρα. Επιβιβάζονται στο μετρό, όταν έχει πολύ κόσμο και είναι τουλάχιστον τρεις. Ο ένας εκτελεί την αποστολή της κλοπής του πορτοφολιού και οι άλλοι είναι σε ετοιμότητα να πάρουν τα κλεμμένα και να χαθούν, ώστε να μην υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία για τον πρώτο.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Επισης συνηθως εχουν στο χερι ενα μπουφαν ή αλλο ρουχο το οποιο καλυπτει το χερι. Ετσι δεν ειναι ορατη η εισοδος του χεριου στην τσαντα. Αλλες φορες ειναι και μια γυναικα στο κολπο η οποια αποπροσανατολιζει...
Lucifer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ναι αλλά αποπροσανατολίζει πολύ ωραία, την πρώτη φορά πήγα να την πάθω, την δεύτερη απλώς το απολάμβανα.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Αυτη το απολαυσε ή δεν το πηρε το πορτοφολι τελικα?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Οταν ειστε ορθιοι, ολα τα πραγματα στη τσαντα, και το ενα χερι να την καλυπτει (με το αλλο κρατιεστε υποθετω). Αν δεν εχετε τσαντα, ολα τα πραγματα σε εσωτερικη τσεπη ή αν δεν εχετε, σε ΜΙΑ εξωτερικη, στην οποια θα εχετε παντα το χερι σας. Αν δεν χωρανε σε μια, καλα να παθετε Παντως γενικα στο μετρό δεν υπαρχουν τοσα περιστατικα οπως αλλου (τραμ/ΗΣΑΠ)... Εγω ευτυχως την εχω γλυτωσει μεχρι τωρα, γιατι μπαινω σε τερματικο (Δουκισσης) και βγαινω σε τερματικο (Αιγαλεω), και τούμπαλιν, αρα καθομαι σχεδον παντα. Οταν δεν καθομαι, ματια 14, γιατι δεν εχουμε που δεν εχουμε "πολλα", αν μας παρουν και τα λιγα, την κατσαμε.
Lucifer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Αυτη το απολαυσε ή δεν το πηρε το πορτοφολι τελικα? Δεν είχα πορτοφόλι, είχα αράξει χαμογελαστός με κλειστά μάτια όσο αυτή έτριβε τον κώλο της στη γενικότερη περιοχή του φερμουάρ μου και ο συνάδελφός της, μου έκανε απαλό μασάζ στον κώλο ψάχνοντας τσέπες.
Toufas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 εμενα οταν τα ειχαμε πιει μαζι μου ειχες πει οτι αυτος σου τριβοταν!
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Επισης η τσαντα σχιζεται ανετα με νυστερακι αν δεν προσεχεις και αφαιρειται ευκολα το περιεχομενο της. Εχω δει αρκετες τετοιες τελευταια. Αν και καποιες ηταν απο τομες καθως περιμεναν (οι κατοχοι τους) σε καποιο φαναρι για να διασχισουν τον δρομο. Λολ Luci τελικα η αποπειρα κλοπης εχει και τα τυχερα της...
Lucifer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 εμενα οταν τα ειχαμε πιει μαζι μου ειχες πει οτι αυτος σου τριβοταν! Εσύ ακούς ό,τι θες να ακούσεις μανάρυ μου.
kosmasgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 XAXAXAXAXA. Luci καμοιά ψιλή δεν πέχτηκε ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Στο σταθμο Πανορμου τις προαλλες οπως ανεβαιναμε τις σκαλες για να βγουμε, ενας πιτσιρικας αραπξε καποιο πορτοφολι απο μια τσεπη, βγηκε επανω και οπου φυγει φυγει, ουτε κατοσταρι να ετρεχε ομως. Γενικα παιζουν αρκετα περιστατικα με πορτοφολαδες στα μεσα μαζικης μεταφορας, θελει πολλη προσοχη.
kosmasgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 MiDi εκτός απο προσοχή ρίξτε και καμιά φάπα να στρωσουν χαρακτήρα τα κλεφτρόνια
freedubus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Και μια παράκληση προς το επιβατικό κοινό: όταν κουβαλάτε πορτοφόλι, φροντίστε να έχει λεφτά μέσα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 MiDi εκτός απο προσοχή ρίξτε και καμιά φάπα να στρωσουν χαρακτήρα τα κλεφτρόνια Eκεινη τη στιγμη αν προλαβαινα να αντιδρασω απλως θα τον επιανα να μη φυγει,αλλα νταξ δε πολυλεει να παιρνουμε το νομο στα χερια μας σε θεματα ξυλου κλπ, εκτος αν ο αλλος οταν τον τσακωσεις πχ -αν τον τσακωσεις- σου αρχισει κολπα και χρειαστει οπωσδηποτε καμια φαπα. Αρκει να τον εχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.