Προς το περιεχόμενο

Φωτό από ίντερνετ --> κάδρα

Zugzwang

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, παιδιά! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας... Είμαι φοιτήτρια και το 'χω βάλει σκοπό να φτιάξω το σπίτι μου έτσι όπως ακριβώς το ονειρεύομαι! Επειδή όμως οι καιροί είναι δύσκολοι (!), πρέπει να βρω φθηνές λύσεις που να μην υστερούν στο αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα τώρα, ενδιαφέρομαι να φτιάξω μικρά καδράκια. Έχω βρει κάτι συγκλονιστικές φωτογραφίες απ' το ίντερνετ σε πολύ καλή ανάλυση και θα 'θελα πολύ να μάθω ποια είναι η διαδικασία για να τις βάλω σε κάδρα.

Είναι τόσο απλό όσο φαντάζομαι? Δηλαδή... εκτυπώνω τις φωτογραφίες σε κάποιο φωτοτυπάδικο, αγοράζω κάδρα, βάζω σ' αυτά τις φωτογραφίες και το πάρτι τελείωσε? :-P

Θέλω το αποτέλεσμα να είναι καλαίσθητο...

Ευχαριστώ! :-)

Δημοσ.

Kαλησπερα .

Για καδρα μπορεις να ψαξεις σε φθηνες αλλα οχι απαραιτητα ακαλαισθητες λυσεις τυπου αλεξ πακ , ικεα , σε μαγαζια με αφισες και σε μικρα καδραδικα .Μεχρι να παρεις πηχακια απο ξυλουργο και να τα βαψεις σε οτι χρωμα θες -λουστραρεις εσυ, αλλα μηπως το παρακανα ? :-D

Σιγουρα ειναι πιο απλο απο οσο φανταζει ,λιγη φαντασια θελει και κεφι.

Πχ ενα παραδειγμα (οχι με φωτογραφιες ) που επεσα πανω του καθως εψαχνα κατι παρομοιο..

http://www.ftiaxto.gr/content/view/685/

Δημοσ.

φωτοτυπάδικο, φωτογραφείο, εκτυπώτηριο > απλά τους λες τι ακριβώς θέλεις για να γίνει στην σωστή ποιότητα

καδράκια από μη εξειδικευμένα πολυκαταστήματα όπως έγραψε και ο φίλος πιο πάνω για φθηνότερα και είσαι κομπλέ

μένει μόνο το αν θέλεις να τα καρφώσεις ή κάτι άλλο

από αισθητική, αφού θέλεις να είναι άψογο τότε σκέψου ή δοκίμασε για να δεις αν θα βάλεις τζάμι, αν χρειάζεσαι περίγραμμα και τι είδους περίγραμμα ώστε να τηρούνται οι βασικοί κανόνες αισθητικής / χρωμάτων, αυτό δεν είναι απόλυτο όμως γιατί εξαρτάται από το περιεχόμενο των φωτογραφιών και το χώρο

Δημοσ.

Α, ώστε είναι πράγματι τόσο απλό :-)

Σχετικά με τα κάδρα, πέρα από τα ΙΚΕΑ και τα άλεξ πακ, υπάρχουν άλλου είδους μαγαζιά που πουλάνε? Μπορεί κάποιος από Θεσσαλονίκη να μου προτείνει συγκεκριμένα? Και... από τιμές?

Δημοσ.
Α, ώστε είναι πράγματι τόσο απλό :-)

Σχετικά με τα κάδρα, πέρα από τα ΙΚΕΑ και τα άλεξ πακ, υπάρχουν άλλου είδους μαγαζιά που πουλάνε? Μπορεί κάποιος από Θεσσαλονίκη να μου προτείνει συγκεκριμένα? Και... από τιμές?

θα ηθελα και εγω μια βοηθεια γιατι εφτιαξα 3-4 παζλ απαφτα των 2000 κομματιων (με τα οποια και εχω ψυχωση) κρατησα το ενα (τα αλλα τα εκανα δωρω σε συγγενεις και φιλους, και αυτο που κρατησα το εβαλα σε ενα καδρο που πηρα απο το ΙΚΕΑ και το οπιο μετα απο 1 μερα ΕΣΠΑΣΕ στο πλαι , επεσε κατω και το παζλ ευτυχως δεν καταστραφηκε(ειχα βαλει αρκετη κολλα)

το καδρο το ειχα παρει 25 ευρω,δεν ξερω κατα ποσο θεωρειται ακριβο η φτηνο για ενα καδρο,αλλα εμενα μου φανηκαν αρκετα και υπεθεσα οτι πηρα κατι καλο.....

τωρα δεν ξερω που να κοιταξω για αλλο καδρο

• Moderators
Δημοσ.

τωρα δεν ξερω που να κοιταξω για αλλο καδρο

Στη Στοα Ορφανιδου (Σταδιου 39) εχει ενα καλο καταστημα το οποιο πουλαει και πινακες και κορνιζες. Δεν ξερω αν ειναι ακριβο, καλο παντως ειναι. Αν βρεθεις ριξε μια ματια.

Δημοσ.

Κι εμένα με ενδιαφέρει. Υπάρχουν φωτογραφεία που δέχονται μία φωτό υψηλής σχετικά ανάλυσης σε φλασάκι ώστε να μου την εκτυπώσουν ας πούμε σε 1m x 80cm;

Αν ναι πόσο ~κοστίζει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
Κι εμένα με ενδιαφέρει. Υπάρχουν φωτογραφεία που δέχονται μία φωτό υψηλής σχετικά ανάλυσης σε φλασάκι ώστε να μου την εκτυπώσουν ας πούμε σε 1m x 80cm;

Αν ναι πόσο ~κοστίζει κάτι τέτοιο;

Και επειδη με ενδιαφερει και εμενα αυτο, θελω να ρωτησω επιπλεον ποια ειναι η (υψηλη) αναλυση που θα μας εβγαζε σε τετοιες διαστασεις ικανοποιητικο αποτελεσμα ?

Δημοσ.

Eγώ αυτή που θέλω την βρήκα σε 2995x2319, νομίζω είναι υπέρ αρκετή η ανάλυση για το μέγεθος που θέλω να βγάλω χωρίς να χάσω ουσιαστικά σε ποιότητα.

Δημοσ.

παιδια το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι ευκολο να βρεις φωτογραφιες με τοοοση αναλυση ......

απο το ιντερνετ ολες ειναι πολυ μικρες

εκτως και αν βρισκετε σε καποιο σαιτ

Δημοσ.
παιδια το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι ευκολο να βρεις φωτογραφιες με τοοοση αναλυση ......

Όντως, θέλει πολύ ψάξιμο... :-/

Δημοσ.

http://www.google.gr/images?hl=el&as_st=y&biw=1024&bih=570&tbs=isch%3A1%2Cisz%3Alt%2Cislt%3A70mp&sa=1&q=landscapes&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...