Προς το περιεχόμενο

Mass Effect για MacOS X;

CharaLOST

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε όλους σας.

Μου ειπαν οτι το Mass Effect 2 υπάρχει και σε εκδοση για Mac. Σε καταστημα που πηγα να το ζητησω μου ειπαν οτι υπαρχει μονο για pc. Ξερει κανεις αν μπορω να το βρω σε εκδοση για Mac;

Θελω τοσο πολυ να παιξω αυτο το παιχνιδι, αν κάποιος γνωριζει ας μου απαντησει.

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σε όλους σας.

Μου ειπαν οτι το Mass Effect 2 υπάρχει και σε εκδοση για Mac. Σε καταστημα που πηγα να το ζητησω μου ειπαν οτι υπαρχει μονο για pc. Ξερει κανεις αν μπορω να το βρω σε εκδοση για Mac;

Θελω τοσο πολυ να παιξω αυτο το παιχνιδι, αν κάποιος γνωριζει ας μου απαντησει.

Ευχαριστω.

Απ'ο το λίγο που έψαξα στο Google βρήκα μόνο την έκδοση για iOS....http://www.eamobile.com:80/iphone-games/mass-effect αλλα όχι για Mac.

• 2 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Όχι, δεν ξέρω καν τι είναι αυτόι.. Φαντάσου!!!! Οπότε, κάνε μου μια περιγραφή του τι εννοείς αν θέλεις..

με το bootcamp εγκαθιστας windows στον mac σου

μπορεις να το βρεις στο applications-->utilities

Ε, πες μου περισσότερα..

Και πες οτι το κάνεις, μπορείς να παίξεις παιχνίδια που είναι για windows κανονικά μετά; Και κατά πόσο αυτό - αν το κάνεις - θα επιβαρύνει το όλο σύστημα (βασικά η ταχύτητα με ενδειαφέρει κυρίως)..π.χ Σορρυ αν οι ερωτήσεις μου ακούγονται κάπως αλλά και δεν είμαι και πολύ σχετιή με αυτά και σε Mac κατέληξα για πολύ συγκεκριμένους λόγους και εφαρμογές..

ναι μπορεις να παιξεις ολα τα παιχνιδια που βγαινουν για windows. οχι δεν θα επιβαρυνει το συστημα και θα τρεχει μια χαρα. δοκιμασε το και θα δεις (μιλαω παντα για αυθεντικα windows - εαν βαλεις πειρατικα δεν υποσχομαι τιποτα)

Θα ψάξω να βρω αυθεντικά window. Θα προσπαθήσω να κάνω τη διαδικασία και αν δω ότι δεν τα καταφέρνω θα στήλω πάλι να ζητήσω οδηγίες. οκ? παίζει?

Σε ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...