CharaLOST Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Γεια σε όλους σας. Μου ειπαν οτι το Mass Effect 2 υπάρχει και σε εκδοση για Mac. Σε καταστημα που πηγα να το ζητησω μου ειπαν οτι υπαρχει μονο για pc. Ξερει κανεις αν μπορω να το βρω σε εκδοση για Mac; Θελω τοσο πολυ να παιξω αυτο το παιχνιδι, αν κάποιος γνωριζει ας μου απαντησει. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Γεια σε όλους σας. Μου ειπαν οτι το Mass Effect 2 υπάρχει και σε εκδοση για Mac. Σε καταστημα που πηγα να το ζητησω μου ειπαν οτι υπαρχει μονο για pc. Ξερει κανεις αν μπορω να το βρω σε εκδοση για Mac; Θελω τοσο πολυ να παιξω αυτο το παιχνιδι, αν κάποιος γνωριζει ας μου απαντησει. Ευχαριστω. Απ'ο το λίγο που έψαξα στο Google βρήκα μόνο την έκδοση για iOS....http://www.eamobile.com:80/iphone-games/mass-effect αλλα όχι για Mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CharaLOST Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Σε Ευχαριστώ πολύ πολύ για τον κόπο σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δυστηχως δεν υπάρχει έκδοση για Mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CharaLOST Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Πράγματι δεν υπάρχει. Με βλέπω να χτυπάω πόρτες σε φίλους που έχουν pc.. χι χι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Πράγματι δεν υπάρχει. Με βλέπω να χτυπάω πόρτες σε φίλους που έχουν pc.. χι χι Δοκίμασες bootcamp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CharaLOST Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Όχι, δεν ξέρω καν τι είναι αυτόι.. Φαντάσου!!!! Οπότε, κάνε μου μια περιγραφή του τι εννοείς αν θέλεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Όχι, δεν ξέρω καν τι είναι αυτόι.. Φαντάσου!!!! Οπότε, κάνε μου μια περιγραφή του τι εννοείς αν θέλεις.. με το bootcamp εγκαθιστας windows στον mac σου μπορεις να το βρεις στο applications-->utilities Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CharaLOST Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ε, πες μου περισσότερα.. Και πες οτι το κάνεις, μπορείς να παίξεις παιχνίδια που είναι για windows κανονικά μετά; Και κατά πόσο αυτό - αν το κάνεις - θα επιβαρύνει το όλο σύστημα (βασικά η ταχύτητα με ενδειαφέρει κυρίως)..π.χ Σορρυ αν οι ερωτήσεις μου ακούγονται κάπως αλλά και δεν είμαι και πολύ σχετιή με αυτά και σε Mac κατέληξα για πολύ συγκεκριμένους λόγους και εφαρμογές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 ναι μπορεις να παιξεις ολα τα παιχνιδια που βγαινουν για windows. οχι δεν θα επιβαρυνει το συστημα και θα τρεχει μια χαρα. δοκιμασε το και θα δεις (μιλαω παντα για αυθεντικα windows - εαν βαλεις πειρατικα δεν υποσχομαι τιποτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CharaLOST Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Θα ψάξω να βρω αυθεντικά window. Θα προσπαθήσω να κάνω τη διαδικασία και αν δω ότι δεν τα καταφέρνω θα στήλω πάλι να ζητήσω οδηγίες. οκ? παίζει? Σε ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.