Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ΑΤΙ!!!

G@rg@oun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αγόρασε ένα σπρέϊ σιλικόνης και ψέκασε όλο τον μηχανισμό του ανεμιστηρακίου. Το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα...

Υ.Γ. Το σπρέϊ είναι θαυματουργό... Είναι λιπαντικό και μονωτικό-κατά της υγρασίας, δεν επηρεάζει τα ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά κυκλώματα, και κοστίζει από 6.99 έως 9.99. Το έχω χρησιμοποιήσει όπου μπορείς να φανταστείς και μου έχει λύσει τα χέρια, από τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου, μέχρι μεντεσέδες σε πόρτες και παρτάθυρα του σπιτιού, και στην ψύκτρα του επεξεργαστή μου που είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου... Δοκίμασέ το πριν προβείς σε πιό δαπανηρές λύσεις...

Σπρει σιλικονης??? ετσι το ζηταω???

γιατι εχω ενα σπρει για καθαρισμο pc με συμπαγες αερα...το εριξα αλλα καμια διαφορα!

Μηπως εννοεις της PHILIPS κατι σπρει που βγαζει και τα λεει με λαδι/χωρις λαδι?

Δημοσ.
Σπρει σιλικονης??? ετσι το ζηταω???

γιατι εχω ενα σπρει για καθαρισμο pc με συμπαγες αερα...το εριξα αλλα καμια διαφορα!

Μηπως εννοεις της PHILIPS κατι σπρει που βγαζει και τα λεει με λαδι/χωρις λαδι?

Εννοώ κάτι σαν αυτό:

http://www.e-autoparts.gr/images/detailed_images/65301500.jpg

Το σπρέυ που σου λέω ΔΕΝ είναι καθαριστικό, αλλά λιπαντικό... Δλδ θα μειώσει στο ελάχιστο τις τριβές που προκαλούνται από την κίνηση του ανεμηστήρα (->εξάλειψη θορύβου). Πάνε σ' ένα κατάστημα με είδη αυτοκινήτου, και ζήτα το έτσι "σπρέϊ σιλικόνης". Κατόπιν κοίτα στις οδηγίες χρήσης που θα έχει, να γράφει πως είναι α) λιπαντικό και β)κατάλληλο για ηλεκτρικά κυκλώματα (ή ίσως το αναφέρει απλά για μπουζί).

Επειδή η σιλικόνη είναι ουδέτερο, μονωτικό υλικό, ακόμη και αν σου πέσει ποσότητα πάνω στην πλακέτα, δεν θα έχει πρόβλημα (δοκιμασμένο). Αν πάντως δεν είσαι σίγουρος τι παίρνεις, καλύτερα μην το δοκιμάσεις. Δυστηχώς δεν βρίσκω κάποιο κατάστημα στο internet με αναλυτική περιγραφή του προιόντος για να σου δώσω να καταλάβεις.

Δημοσ.
Εννοώ κάτι σαν αυτό:

http://www.e-autoparts.gr/images/detailed_images/65301500.jpg

Το σπρέυ που σου λέω ΔΕΝ είναι καθαριστικό, αλλά λιπαντικό... Δλδ θα μειώσει στο ελάχιστο τις τριβές που προκαλούνται από την κίνηση του ανεμηστήρα (->εξάλειψη θορύβου). Πάνε σ' ένα κατάστημα με είδη αυτοκινήτου, και ζήτα το έτσι "σπρέϊ σιλικόνης". Κατόπιν κοίτα στις οδηγίες χρήσης που θα έχει, να γράφει πως είναι α) λιπαντικό και β)κατάλληλο για ηλεκτρικά κυκλώματα (ή ίσως το αναφέρει απλά για μπουζί).

Επειδή η σιλικόνη είναι ουδέτερο, μονωτικό υλικό, ακόμη και αν σου πέσει ποσότητα πάνω στην πλακέτα, δεν θα έχει πρόβλημα (δοκιμασμένο). Αν πάντως δεν είσαι σίγουρος τι παίρνεις, καλύτερα μην το δοκιμάσεις. Δυστηχώς δεν βρίσκω κάποιο κατάστημα στο internet με αναλυτική περιγραφή του προιόντος για να σου δώσω να καταλάβεις.

Οκ ευχαριστω φιλε θα παω να το παρω και θα δουμε το αποτελεσμα!!

Δημοσ.
Οκ ευχαριστω φιλε θα παω να το παρω και θα δουμε το αποτελεσμα!!

ΑΓΓΟΥΡΙΑ...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ το ανεμιστηρακι τωρα και δεν γυρναει καν...

Η ΚΑΡΤΑ ΕΧΕΙ ΠΥΡΩΣΕΙ...μου εκαψε το δαχτυλο που ακουμπησα την ψυκτρα!!!

ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ???

Δημοσ.
ΑΓΓΟΥΡΙΑ...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ το ανεμιστηρακι τωρα και δεν γυρναει καν...

Η ΚΑΡΤΑ ΕΧΕΙ ΠΥΡΩΣΕΙ...μου εκαψε το δαχτυλο που ακουμπησα την ψυκτρα!!!

ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ???

Καλυτέρα κλισέ το pc μην την κάψεις την κάρτα και έχεις αλλά αν έχεις κανένα ανεμιστήρακη βαλτό να φύσει επάνω της

Δημοσ.
Καλυτέρα κλισέ το pc μην την κάψεις την κάρτα και έχεις αλλά αν έχεις κανένα ανεμιστήρακη βαλτό να φύσει επάνω της

Για να καιει τοσο πολυ πρεπει να ειναι πανω απο 5ωρες που δεν λειτουργει...

ανεμιστηρακι τοσο μικρο να χωραει εκει μεσα στην ψυκτρα δεν εχω...και δεν νομιζω να αξιζει να δωσω λεφτα για τετοιο..εκτος αν τα πουλανε φτηνα και χωριστα απο τις καρτες!!

Εκτος αν κανω πατεντα με tire-up και κοτσαρω πανω της ενα αλλο ανεμιστηρακι που εχω...λες να κανει δουλεια???

Δημοσ.
Για να καιει τοσο πολυ πρεπει να ειναι πανω απο 5ωρες που δεν λειτουργει...

ανεμιστηρακι τοσο μικρο να χωραει εκει μεσα στην ψυκτρα δεν εχω...και δεν νομιζω να αξιζει να δωσω λεφτα για τετοιο..εκτος αν τα πουλανε φτηνα και χωριστα απο τις καρτες!!

Εκτος αν κανω πατεντα με tire-up και κοτσαρω πανω της ενα αλλο ανεμιστηρακι που εχω...λες να κανει δουλεια???

Εύκολα..!

Αν πιάνουν και λίγο τα χέρια σου..!

Βγάλε τον ανεμιστήρα που έχει επάνω και τοποθέτησε ένα απλό ανεμιστηράκι, από αυτά που ψύχουν το κουτί...!

Δημοσ.
Εύκολα..!

Αν πιάνουν και λίγο τα χέρια σου..!

Βγάλε τον ανεμιστήρα που έχει επάνω και τοποθέτησε ένα απλό ανεμιστηράκι, από αυτά που ψύχουν το κουτί...!

Nα βγαλω και την ψυκτρα??? η να "κολισω" το ανεμιστηρακι το αλλο πανω στην ψυκτρα για να μην ακουμπαει κατευθειαν πανω στην καρτα?

Δημοσ.
Nα βγαλω και την ψυκτρα??? η να "κολισω" το ανεμιστηρακι το αλλο πανω στην ψυκτρα για να μην ακουμπαει κατευθειαν πανω στην καρτα?

Όχι την ψήκτρα δεν θα την βγάλεις γιατί μόλις θα ανοίξεις το pc πάει η κάρτα θα βάλεις ενα ανεμιστήρακι σε μικρή απόσταση από την κάρτα γραφικών να την φύσαει

Δημοσ.

Βασικά,

μπορείς να βάλεις το καινούριο ανεμιστηρακι κολλητά στο παλιό.

Να προσέξεις όμως την ροή αέρα, αν είναι η ίδια μετά από λίγο και τα δυο fans θα γυρίζουν με τις ίδιες στροφές οπότε, no problem. Αν όμως είναι αντίθετα το ένα απ το άλλο τότε θα γυρίζει μόνο αυτό που έχεις από πάνω...

Δημοσ.
Όχι την ψήκτρα δεν θα την βγάλεις γιατί μόλις θα ανοίξεις το pc πάει η κάρτα θα βάλεις ενα ανεμιστήρακι σε μικρή απόσταση από την κάρτα γραφικών να την φύσαει

Αν θα ακουμπαει πανω στην ψυκτρα πειραζει?παιζει να λιωσει?<σημειωση οτι αυτη την στιγμη το αγγιξα και παραλιγο να μου κανει φουσκα στο χερι απο το καψιμο!!>

Βασικά,

μπορείς να βάλεις το καινούριο ανεμιστηρακι κολλητά στο παλιό.

Να προσέξεις όμως την ροή αέρα, αν είναι η ίδια μετά από λίγο και τα δυο fans θα γυρίζουν με τις ίδιες στροφές οπότε, no problem. Αν όμως είναι αντίθετα το ένα απ το άλλο τότε θα γυρίζει μόνο αυτό που έχεις από πάνω...

Φιλε το παλιο ανεμιστηρακι τα εχει παιξει..ξεχαρβαλωθηκε μαλλον γιατι οταν γυρνουσε πρεπει να ακουμπαγε πανω στην ψυκτρα και εκανε και θορυβο..ωσπου σταματησε..αλλα θα το δοκιμασω μια στιγμη να δω τι γινεται!!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν θα ακουμπαει πανω στην ψυκτρα πειραζει?παιζει να λιωσει?<σημειωση οτι αυτη την στιγμη το αγγιξα και παραλιγο να μου κανει φουσκα στο χερι απο το καψιμο!!>

Φιλε το παλιο ανεμιστηρακι τα εχει παιξει..ξεχαρβαλωθηκε μαλλον γιατι οταν γυρνουσε πρεπει να ακουμπαγε πανω στην ψυκτρα και εκανε και θορυβο..ωσπου σταματησε..αλλα θα το δοκιμασω μια στιγμη να δω τι γινεται!!

Αν εβγαζες το αυτοκολλητο απο το ανεμιστηρακι και εριχνες μερικες σταγονιτσες λαδι και το γυρναγες με το χερι σου μεχρι να ρουφιξει το λαδι το ρουλεμαν του ανεμιστηρα θα σου δουλευε μια χαρα.το ειχα κανει σε αρχαιο επεκσεργαστι σε pc που ετρεχε windows 95 και απο τοτε δουλευει κανονικα.καντο και θα δεις δεν χρειαζεσαι αλλο ανεμιστηρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...