Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ΑΤΙ!!!

G@rg@oun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

Εχω ενα θεμα με την καρτα γραφικων του υπολογιστη μου..

Εδω και 2μερες το ανεμιστηρακι της κανει περιεργο και εντονο ΘΟΡΥΒΟ!!!

Την εβγαλα την καθαρισα απο την σκονη αλλα και παλι κανει αυτο το θορυβο!!Επιχειρησα να ακουμπησω το ανεμιστηρακι<το οποιο εκαιγε υπερβολικα!!>οταν βρισκοταν σε λειτουργια και ο θορυβος σταματησε για μερικα δευτερολεπτα και μολις εβγαλα το χερι μου ξαναρχησε!!

Τι ειναι ξερει κανεις?

ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΠΝΕΥΜΑ η καρτα?

Μπορω να κανω κατι για να σταματησει ο θορυβος ή ειναι τελειωμενη υποθεση και θελω καινουργια γιατι θα καει σε λιγο καιρο?

υ.γ." μοντελο καρτας ATI RADEON X700PRO "

Δημοσ.

λογικά σου έχει χαλάσει το ανεμιστηρακι της κάρτας. την έχεις πολύ καιρό;; ποια είναι;;;

εάν είναι μόνο αυτό είσαι τυχερός αλλάζεις μόνο ψήκτρα.

Δημοσ.
λογικά σου έχει χαλάσει το ανεμιστηρακι της κάρτας. την έχεις πολύ καιρό;; ποια είναι;;;

εάν είναι μόνο αυτό είσαι τυχερός αλλάζεις μόνο ψήκτρα.

ATI RADEON X700PRO

αυτη ειναι η καρτα!

την εχω πολυ ΚΑΙΡΟ..απο οταν πρωτοβγηκε την πηρα νομιζω δεκεμβρη του 2004!!σκυλι η καρτα...με τους αρχικους DRIVERS απο τοτε και παιζει τα παντα!!

Ετσι οπως την βλεπω δεν νομιζω οτι αλλαζει η ψυκτρα της!!

Δημοσ.

Νταξ, άμα είσαι ακόμα με οδηγούς του 2004, κάτι που συνεπάγεται αφορμάριστο λειτουργικό για 6-7 χρόνια, είσαι unplayable, απλά.

Στο θέμα μας, ναι, λογικά ψοφάει το ανεμιστήρι.

Δημοσ.
Νταξ, άμα είσαι ακόμα με οδηγούς του 2004, κάτι που συνεπάγεται αφορμάριστο λειτουργικό για 6-7 χρόνια, είσαι unplayable, απλά.

Στο θέμα μας, ναι, λογικά ψοφάει το ανεμιστήρι.

Οχι και αφορμαριστο!!

Ενα καρο φορματ του εχω κανει απλα παντα βαζω τους drivers απο το cd εγκαταστασης της καρτας και δεν κατεβαζω απο το ιντερνετ τους νεους! :P <βασικα δεν ξερω πως να το κανω ακριβως αυτο και επειδη δεν ηθελα να κανω καμια μλκια πηγαινα στην παλια λυση.. :-P

Αν ψοφαει..υπαρχει λυση?η πεταμα και νεα καρτα?

Δημοσ.

εδω που τα λεμε η καρτουλα σου εχει κανει την αποσβεση της και με το παραπανω... :P

θα σου ελεγα πως να απεγκαταστησεις τους drivers και να περασεις καινουριους, αλλα δεν προκειται να σου λυσει το θεμα με τον θορυβο...

για αλλαγη ψυκτρας στην καρτα το βρισκω εξαιρετικα ασυμφορο

καπου ειχα διαβασει σε εναν που του εκανε θορυβο η καρτα, οτι εβγαλε το αυτοκολητακι, που βρισκεται στο κεντρο του ανεμιστηρα, εβγαλε τον ανεμιστηρα, εριξε 1-2 σταγωνιτσες λαδι στην αλουμινενια βαση που καθεται πανω ο ανεμιστηρας και του εφυγε ο θορυβος...

τωρα αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να το κανεις, η αν θα εχεις σιγουρα αποτελεσματα δεν μπορω να σου πω κατι...

στην θεση σου παντως θα το δοκιμαζα, μιας και το πιο πιθανο ειναι να παρεις καρτα γραφικων συντομα :-)

Δημοσ.

Απ οτι κατάλαβα δεν ασχολείσαι με παιχνίδια, οπότε η επόμενη κάρτα που θα πάρεις να είναι fanless ώστε για τα επόμενα χρόνια να μήν εχεις ουτε πρόβλημα με το ανεμιστηράκι !

H x700 πράγματι τα έβγαλε τα λεφτά της..:-)

Δημοσ.
εδω που τα λεμε η καρτουλα σου εχει κανει την αποσβεση της και με το παραπανω... :P

θα σου ελεγα πως να απεγκαταστησεις τους drivers και να περασεις καινουριους, αλλα δεν προκειται να σου λυσει το θεμα με τον θορυβο...

για αλλαγη ψυκτρας στην καρτα το βρισκω εξαιρετικα ασυμφορο

καπου ειχα διαβασει σε εναν που του εκανε θορυβο η καρτα, οτι εβγαλε το αυτοκολητακι, που βρισκεται στο κεντρο του ανεμιστηρα, εβγαλε τον ανεμιστηρα, εριξε 1-2 σταγωνιτσες λαδι στην αλουμινενια βαση που καθεται πανω ο ανεμιστηρας και του εφυγε ο θορυβος...

τωρα αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να το κανεις, η αν θα εχεις σιγουρα αποτελεσματα δεν μπορω να σου πω κατι...

στην θεση σου παντως θα το δοκιμαζα, μιας και το πιο πιθανο ειναι να παρεις καρτα γραφικων συντομα :-)

Kαλα ναι την εχει κανει εννοειται και με το παραπανω!!

Θα ηθελα παντως να μου πεις απο που κατεβαζω drivers για ATI και πως τους περναω!!

Θα το κανω και αυτο με το αυτοκολητο...την εχω καθαρισει με ειδικο σπρει αερα ετσι και αλλιως 1φορα χωρις να φυγει ο θορυβος βεβαια...θα το κανω και αυτο και βλεπουμε!!thanks..

Απ οτι κατάλαβα δεν ασχολείσαι με παιχνίδια, οπότε η επόμενη κάρτα που θα πάρεις να είναι fanless ώστε για τα επόμενα χρόνια να μήν εχεις ουτε πρόβλημα με το ανεμιστηράκι !

H x700 πράγματι τα έβγαλε τα λεφτά της..:-)

Ασχολουμε με παιχνιδια απλα οχι πολυ και αυτα που παιζω cs1.6,cod2 δεν χρειαζοντε τιποτα το εξωπραγματικο!!τα single players τα παρατησα εδω και 5χρονια.. :P και δεν ειμαι καθολου fan του wow κ των σχετικων!!

Χμμ.. PCI Express είναι η Χ700Pro;

PCI Express...γιατι???

Δημοσ.

λοιπον μιας και εχω γινει ο ειδικος πλεον στην εγκατασταση νεων drivers (το εχω γραψει 4-5 φορες... :lol:)

κανουμε uninstall τους υπαρχων drivers, κανουμε επανεκινηση και μπαινουμε σε safe mode

μετα με το driver sweeper αφαιρουμε και τα υπολοιπα καταλοιπα της καρτας

ξανακανουμε επανεκινηση τον υπολογιστη σε κανονικη λειτουργεια, εγκαθιστουμε τους καινουριους drivers... :-)

απο εδω περα κατεβαζεις τους νεους drivers

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

διαλεγεις ποια εχεις, λειτουργικο και παπαλα :-)

επισης θα σου συνιστουσα να εχεις απενεργοποιημενο το internet γιατι αμα εχεις win7, και κανεις απεγκατασταση των drivers, οταν κανεις επανεκινηση σου βαζει αυτο καποιους δικους του, η κατι τετοιο απο οτι εχω καταλαβει τελος παντων :-)

Δημοσ.
Νομίζω πως τους περνάει ούτως ή άλλως, είτε είσαι συνδεδεμένος είτε όχι :-)

Έτσι ακριβώς γίνεται. :-)

Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση είναι απλά οδηγοί της κάρτας που περιλαμβάνει το λειτουργικό χωρίς το CCC με ότι συνεπάγεται αυτό.

Δημοσ.
λοιπον μιας και εχω γινει ο ειδικος πλεον στην εγκατασταση νεων drivers (το εχω γραψει 4-5 φορες... :lol:)

κανουμε uninstall τους υπαρχων drivers, κανουμε επανεκινηση και μπαινουμε σε safe mode

μετα με το driver sweeper αφαιρουμε και τα υπολοιπα καταλοιπα της καρτας

ξανακανουμε επανεκινηση τον υπολογιστη σε κανονικη λειτουργεια, εγκαθιστουμε τους καινουριους drivers... :-)

απο εδω περα κατεβαζεις τους νεους drivers

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

διαλεγεις ποια εχεις, λειτουργικο και παπαλα :-)

επισης θα σου συνιστουσα να εχεις απενεργοποιημενο το internet γιατι αμα εχεις win7, και κανεις απεγκατασταση των drivers, οταν κανεις επανεκινηση σου βαζει αυτο καποιους δικους του, η κατι τετοιο απο οτι εχω καταλαβει τελος παντων :-)

Επειδη το φορματ ειναι ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ μιας και θελει και ενα γενικο καθαρισμο τωρα..θα τους κατεβασω και μετα το φορματ θα περασω κατευθειαν τους νεους...ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΤΣΙ?

Δημοσ.
Καλημερα,

Εχω ενα θεμα με την καρτα γραφικων του υπολογιστη μου..

Εδω και 2μερες το ανεμιστηρακι της κανει περιεργο και εντονο ΘΟΡΥΒΟ!!!

Την εβγαλα την καθαρισα απο την σκονη αλλα και παλι κανει αυτο το θορυβο!!Επιχειρησα να ακουμπησω το ανεμιστηρακι<το οποιο εκαιγε υπερβολικα!!>οταν βρισκοταν σε λειτουργια και ο θορυβος σταματησε για μερικα δευτερολεπτα και μολις εβγαλα το χερι μου ξαναρχησε!!

Τι ειναι ξερει κανεις?

ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΠΝΕΥΜΑ η καρτα?

Μπορω να κανω κατι για να σταματησει ο θορυβος ή ειναι τελειωμενη υποθεση και θελω καινουργια γιατι θα καει σε λιγο καιρο?

υ.γ." μοντελο καρτας ATI RADEON X700PRO "

Αγόρασε ένα σπρέϊ σιλικόνης και ψέκασε όλο τον μηχανισμό του ανεμιστηρακίου. Το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα...

Υ.Γ. Το σπρέϊ είναι θαυματουργό... Είναι λιπαντικό και μονωτικό-κατά της υγρασίας, δεν επηρεάζει τα ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά κυκλώματα, και κοστίζει από 6.99 έως 9.99. Το έχω χρησιμοποιήσει όπου μπορείς να φανταστείς και μου έχει λύσει τα χέρια, από τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου, μέχρι μεντεσέδες σε πόρτες και παρτάθυρα του σπιτιού, και στην ψύκτρα του επεξεργαστή μου που είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου... Δοκίμασέ το πριν προβείς σε πιό δαπανηρές λύσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...