dom94 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν, εχω κατεβάσει ταινίες σε αρχείο avi και υποτιτλους σε αρχείο srt. θέλω να τους ενσωματωσω και να γραψω την ταινια σε dvd. κατεβασα το ConvertXtoDVD και παταω add για να βαλω την ταινια και τους υποτιτλους αλλα δεν μου βρισκει τους υποτιτλους... τους εχω στον ιδιο φακελο με την ταινια αλλα δεν τους βρισκει... τι να κανω????
parsifal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα nsomnia Site - Forum. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
bluesattack Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 drag n drop τα δυο αρχεια στο ConvertX χωρις add απο το μενου ισως ? (εχω και χρονια να το χρησιμοποιησω..)
dom94 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 εκανα drag n drop αλλα οι υποτιτλοι δεν μπαινουν μεσα... οτιδηποτε αλλο αν εχεις να μου προτεινεις, ειναι δεκτο ---------- Προσθήκη στις 15:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:00 ----------
mrpink Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μην αγχώνεσαι, οι υπότιτλοι δε φαίνονται εκεί αλλά τους προσθέτει. Αρκεί να τους έχεις στον ίδιο φάκελο και με το ίδιο όνομα
alex.de Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Drag n drop μόνο το αρχείο εικόνας. Αριστερά της προεπισκόπησης κλικ στο τέταρτο εικονίδιο, θα εμφανιστούν όλες οι πληροφορίες. Δεξιό κλικ στο υπότιτλος 0 ροή, πρόσθεσε υπότιτλο, βρίσκεις το σωστό αρχείο, άνοιγμα και τους προσθέτει. Καλή επιτυχία.
dom94 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 ...έχω κι άλλο πρόβλημα...Στο dvd μου βγάζει το ενοχλητικό μήνυμα επειδή ειναι τριαλ έκδοση το ConvertXToDvd. Τι να κάνω?
micos000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 ...έχω κι άλλο πρόβλημα...Στο dvd μου βγάζει το ενοχλητικό μήνυμα επειδή ειναι τριαλ έκδοση το ConvertXToDvd. Τι να κάνω? Απαπα, πιπέρι. Εδώ, την μόνη απάντηση που θα μπορέσεις να πάρεις είναι: να πληρώσεις ή να βάλεις ένα δωρεάν πρόγραμμα όπως το dvd flick.
dom94 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Απαπα, πιπέρι. Εδώ, την μόνη απάντηση που θα μπορέσεις να πάρεις είναι: να πληρώσεις ή να βάλεις ένα δωρεάν πρόγραμμα όπως το dvd flick. Λάθος!!!! Κάποιος καλός φίλος μου βρήκε serial number!!! Kαι όλα οκ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.