forall Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Γειας σας παιδια κ καλως σας βρηκα! Ειμαι νεο μελος. Συγχωρεστε με για το μακροσκελες ποστ, αλλα, θα ηθελα την βοηθεια σας please! Εχω το W810 ενα απιστευτο κινητακι που δεν θα το αφησω ποτε να μου φυγει μεχρι οσο αντεξει, αλλα θελω να παρω κ κατι καλυτερο! Και οχι απαραιτητα καινουργιο! Ειμαι της αποψης, αν βρισκεις το ιδιο καλο πραμα σε μεταχειρισμενο κ φθηνοτερο, παρτο! Ειδικα αυτον τον καιρο με την δυσκολη οικονομικη κατασταση.. προτιμω ενα καλο μεταχειρισμενο με καλα χαρακτηριστικα, παρα ενα καινουργιο ακριβο με μετρια χαρακτηριστικα.. Και αυτο που μου αρεσει κ μου εχει κολλησει επειδη το εχει κ ενας ξαδερφος μου κ του το εχω παρει πολλες φορες, ειναι το NOKIA N82! Λιγο παλιο, αλλα απτα καλυτερα κινητακια σαν πακετο χαρακτηριστικων καυ υπερ-αρκετο για'μενα. Το καλυτερο του, οι παρα πολυ καλες φωτος ειδικα την νυχτα λογω του xenon! Δεν χρειαζεται πλεον να κουβαλαμε και φωτ.μηχανη στις βολτες.. οχι τιποτε αλλο.. χαχα.. - Το θεμα μου ομως, ειναι αυτο που λεει και ο τιτλος, γι'αυτο θελω την γνωμη σας κ την βοηθεια σας! Να ψαξω να βρω, Μαύρο ή Ασημί ?? (ο ξαδερφος μου εχει το Ασημί και μπορω να πω πως οντως ειναι ασυνηθιστο και πως οντως μου αρεσει. το μαυρο παλι ειναι λιγο πιο "οικειο" στο ματι θα ελεγα, σαν πιο συνηθισμενο χρωμα που ειναι στα κινητα, αλλα δεν το εχω πετυχει ποτε απο κοντα.) - Υπαρχουν τυχον διαφορές/βελτιωσεις στο hardware μεταξυ Ασημί και Μαύρου? (το οποίο μαυρο βγηκε μετα απο το ασημι, αν δεν κανω λαθος) - Επισης, γενικα σαν ποιοτητα, ειναι καποιο απο τα δυο χρωματα καλυτερο? Το Ασημί εχω ακουσει οτι φθειρεται πιο ευκολα με τον χρονο.. ισχυει? - Επισης, ποιο απο τα δυο χρωματα θεωρειται γενικα πιο ομορφο πιο σοβαρο πιο πιο? - Και τελος, οτιδηποτε αλλο εχετε να προσθεσετε, ευπροσδεκτο! Οτι θελετε πειτε παιδια, ενα απλο σχολιο αρκει! Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!
vasilisga Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 βλεπω οτι εχεις ξεκινησει το ιδιο θεματακι και σε αλλο forum... :lol: τελος παντων, περα απο το χρωμα δεν εχουν καμια αλλη διαφορα ολα τα αλλα ειναι υποκειμενικα
forall Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Γεια σου φιλαρακι, χαχα ναι εχω κανει ιδιο θεμα και αλλου, αλλα δε νομιζω οτι ειναι απαγορευτικο, ε? Απλα θελω να παρω καμια αποψη και ειπα να ρωτησω και εδω που ημουν παλια ενεργο μελος (χαθηκαν εκεινοι οι κωδικοι) και ειναι λιγο πιο ουδετερο φορουμ σε σχεση με τα κινητα. Μαλιστα. Ειχα διαβασει καπου σε ενα ξενο φορουμ εναν τυπο που ελεγε οτι το μαυρο εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και κατι τετοια, γ'αυτο το ρωτησα αλλα τελικα μου λενε ολοι οπως κ εσυ οτι δεν ισχυει. Τωρα πρεπει να διαλεξω χρωματακι ομως..... ππφφφ..... χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.