salonica3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Παιδια ενδιαφερομαι να γραφτώ σε κολλεγιο σε δυο χρονια περιπου.Κανω μια ερευνα απο τωρα σε πιο κολλεγιο να παω με κριτήρια τη μαθηματα κανουν, με πιο πανεπιστιμιο συνεργαζονται, τι μεταπτυχιακα δινουν.Με τι αλλα κριτηρια πιστευετε οτι πρεπει να ψαξω ? Εχετε καμια λιστα με τα κολλεγια που εχουν πληροφορικη.Τι τιμες κιμενοντε πανω κατω στον τομεα της πληροφορικης?Το κολλεγιο που εχω ξεχωρησει μεχρι τωρα ειναι το city academic που βρίσκεται στην θεσσαλονικη.Πια ειναι η γνωμη σας για το κολλεγιο αυτο? Γνωριζει κανεις ποσα λεφτα θελουνε τον χρονο στο city? Θα με πειτε γιατι δεν στελνεις ενα εμαιλ για να ενημερωθεις.Το εχω κανει αλλα δεν με απαντησαν.Ψαχνω απο τωρα σε πιο κολλεγιο να παω γιατι θελω να δω τι μαθηματα κανουν και να συμπληρωσω της γνωσεις μου διαβαζοντας παλι τα μαθηματα του α/β/γ λυκειου (πχ αλγεβρα) και να παρω στα αγγλικα lower & profficiency γιατι χωρις αυτα δεν θα με παρουν.Διαβασα οτι θελουν στα κολλεγια καλο απολυτιριο λυκειου, εγω 14-15 ενιαιου λυκειου ειχα αν θυμαμαι καλα, καλως βαθμος ειναι? λετε να με παρουν? Ευχαριστω
alan2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Για τα Κέντρα Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης που έχουν αδειοδοτηθεί δες εδω αναφερεται City Ε.Π.Ε. (City LTD) με διακριτικό τίτλο «ΚΟΛΛΕΓΙΟ CITY» και «CITY COLLEGE» (Θεσσαλονίκη) εχει ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.