Προς το περιεχόμενο

Να βάλω wind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ειπαν οτι h wind εδω στην κερκυρα αλλα και σε ολη την Ελλαδα ειναι η μονη μετα τον οτε που εχει δικο της δυκτιο απο οπτικες ινες, σκευτομουν να βαλω ΟΤΕ αλλα τωρα δεν ξερω. με τον Οτε παροτι ειμαι στο κεντρο της πολης πιανω μονο 6 μβ ταχυτητα γιατι μου ειπαν ειναι παλια τα καλοδια η κατι τετοιο και δεν μπορουσαν να τα φτιαξουν. τωρα με την wind αν εχει βαλει οπτικες ινες μηπως ειναι καλυτερα τα πραγματα ?

τελος εγω παιζω ονλινε games, με τα pings πως παει? θα εχω προβλημα σε αυτο?

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σου απαντήσω το πως παει η wind στην Κέρκυρα, αλλα το ότι έχει οπτικές ίνες δεν σημαίνει ότι θα έχεις καλύτερες ταχύτητες άπτον Οτε. Στην ίδια ταχύτητα θα συγχρονισει το ρουτερ σου πάνω κάτω. Η οπτική ίνα της wind Σταματά καταλήγει στον Οτε, Απο εκει μέχρι το σπιτι σου θα περνα το Ίντερνετ με το απλό καλώδιο χαλκού (όποιον πάροχο κ αν βάλεις).

• Super Moderators
Δημοσ.

όλοι οι εναλλακτικοί έτσι παίζουν, αυτή η μπούρδα με τις οπτικές που διαφημίζουν και στην HOL είναι τρελή παραπληροφόρηση...

πάντως από pings η Wind τα πάει παρα πολύ καλά, σχεδόν σαν τον ΟΤΕ...

Δημοσ.
η μονη μετα τον οτε που εχει δικο της δυκτιο απο οπτικες ινες,

Μην ακούς τους πωλητές, όλοι (οι μεγάλοι πάροχοι) έχουν πλέον δικό τους δίκτυο και οπτικές ίνες για το κεντρικό τους δίκτυο.

Αν δεν μπορούν να το φτιάξουν τώρα που είσαι στον ΟΤΕ, δύσκολο να φτιάξει αν πας σε άλλο πάροχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...