Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εκκίνησης υπολογιστή

censOred

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα μεγαλο προβλημα!Εχω windows 7 κ προχθες που πηγα να τον ανοιξω μου ειχε μια μαυρη οθονη!κανονικα στον υπολογιστη μπαινω αλλα μολις με βαζει τελος παντων μεσα στην επιφανεια εργασιας μου δειχνει μια μαυριλα!!!!!κ τωρα μονο απο το task manager μπορω να ανοιγω οτι θελω.... ;( υπαρχει καμια αλλη λυση εκτος απο format?

Δημοσ.

Τον explorer.exe μπορείς να τον ανοίξεις μέσα απο το task manager..;

Εάν μπορείς, τότε εκεί εντωπίζετε το πρόβλημά σου. Μόλις τον τρέξεις, δώστου δικαιόματα ώστε να εκκινεί κατά την εκκίνηση.

Δημοσ.

1 μακροσυρτο μπιπ ακολουθουμενο απο 2 μικρα ειναι προβλημα καρτας γραφικων και 99% οχι μνημης.Για να σιγουρευτεις βγαλτα ολα απ το mobo και ασε πανω μονο καρτα γραφικων και keyboard και δες αμα ποσταρει.Αμα δε ποσταρει εισαι 100% καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Η ασχετοσυνη μου δεν έχει όρια.:P

Τελικά:

1)είχα συνδεσει την οθονη μου σε μια υποδοχη που έχει πάνω στην μητρική και όχι στην κάρτα γραφικων

2)μαλλον δεν είχα κουμπώσει καλά τις μνήμες,σημερα που ασχοληθηκα σοβαρα τις εβαλα σωστά,δεν φανταζομουν ότι ήθελαν τόση πίεση.

Και τωρα το μηχανημα δουλευει.:-D

Ευχαριστώ πολύ όλους σας για την βοηθεια.

Δημοσ.

Τα λάθοι είναι για να μαθαίνεις, ελπίζω να όλη αυτήν την ιστορία να έμαθες, ότι ο ήχος ήταν απο το BIOS, το οποίο σήμαινε συναγερμό ότι κάτι δεν έχει τοποθετηθεί καλά πάνω στο socket σου ή ότι κάτι λείπει. Πιστεύω το πρόβλημα εστιαζόταν στις μνήμες περισσότερο και όχι στο ότι σύνδεσες λάθος την υποδοχή της οθόνης σου. Απλά με την λάθος υποδοχή δεν θα έπερνες καθόλου εικόνα.

Να είσαι καλά, και καλό σου απόγευμα..!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...